Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
hát eddig carlo mérlege a barca/atletico párossal szemben förtelmes, a főleg a bajnokságban, ahol még talán győzelmünk sincs. itt az ideje már villantani.
mondjuk igaz, hogy a legutóbbi barca elleni meccset úgy fújta el a bíró ahogy nem szégyelte.
mondjuk igaz, hogy a legutóbbi barca elleni meccset úgy fújta el a bíró ahogy nem szégyelte.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Eurobarcán.GT37 írta:Csak kíváncsiságból, te hol olvastál ilyet Barça-drukkerektől az nso-n, angol trollfocin és sporthíradón kívül? Mert szerintem a legtöbben elismerjük a németet, és örültünk volna, ha hozzánk igazol nyáron.miro írta:Kroos egy szar
De most érzem hogy az lesz!Géci írta:Egy Clásicónak sose lehet úgy nekimenni, hogy itt most alázás lesz... Ezekhez az alázásokhoz némi szerencse is kell, meg a jatékosok formája, de egy rangadóra aki nem tudja magát felszivni az tehet is egy szivességet... Én csak annyit kérek, hogy nyerjünk. Az már csak a cseresznye lenne a tortán, ha több góllal. Ahogy Carló papa mondaná
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy Clásicónak sose lehet úgy nekimenni, hogy itt most alázás lesz... Ezekhez az alázásokhoz némi szerencse is kell, meg a jatékosok formája, de egy rangadóra aki nem tudja magát felszivni az tehet is egy szivességet... Én csak annyit kérek, hogy nyerjünk. Az már csak a cseresznye lenne a tortán, ha több góllal. Ahogy Carló papa mondaná
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak kíváncsiságból, te hol olvastál ilyet Barça-drukkerektől az nso-n, angol trollfocin és sporthíradón kívül? Mert szerintem a legtöbben elismerjük a németet, és örültünk volna, ha hozzánk igazol nyáron.miro írta:Kroos egy szar
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én meg annak örülök, hogy mindenki ilyen tükörsima alázást vár.
Aztán majd nehogy koppanjatok, sose volt még ilyen.
(ötnull)
Aztán majd nehogy koppanjatok, sose volt még ilyen.
(ötnull)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Annyira örülök hogy ha már nyert a Barka,ezt kapott góllal tették meg,mert olyan szép lesz így elverni őket..
Kurva biztos vagyok benne hogy sikerülni fog,gálázunk jövőhétvégén,és akkor a helyére kerül jó sok dolog.
( Penaldo,Kroos egy szar,bezzeg Rakitic stbstbstb..)
Kurva biztos vagyok benne hogy sikerülni fog,gálázunk jövőhétvégén,és akkor a helyére kerül jó sok dolog.
( Penaldo,Kroos egy szar,bezzeg Rakitic stbstbstb..)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a 0 kapott gól egyébként megsüvegelendő, nehéz ügy ez még akkor is ha kis csapatokkal tolják de nagyon nagy lesz így a kontraszt,könnyen megzavarodhat a védelmük,hogy eddig minden szép és jó volt aztán ellenünk kétlem,hogy megússzák 2 bekapott gól alatt(persze ők is fognak nekünk lőni)... Én győzelmet várok de nem dőlök a kardomba vereség esetén se,valahogy úgy érzem LE kevés még ehhez a szinthez ezt a PSG ellen bizonyította, viszont valamiért ennek a Barca generációnak a DNS-ében van a Madrid legyőzése formától független akár bírókkal akár azok nélkül.Ha én lennék Ancelotti óvatos lennék, Ha úgy állunk ki mint a Bayern ellen simán akár több góllal is nyerhetünk, át kell adni a területet ,hagy labdázzanak...Ha most megint belemegyünk egy adok kapokba akkor bármi lehet, nyerhetünk is és ki is kaphatunk, remélem Ancelotti tutira megy.
Megérzésem,hogy Hámesz(én látom a srácban a 80 millát,kicsit lassú de nagyon érti ezt a játékot) és Cé(akkora formában van,hogy képtelenség,hogy ez a Barca védelem tartani tudja) lesznek a nyerő emberek és Bale és Benzema akiknek fel kell nőni a feladathoz.
Megérzésem,hogy Hámesz(én látom a srácban a 80 millát,kicsit lassú de nagyon érti ezt a játékot) és Cé(akkora formában van,hogy képtelenség,hogy ez a Barca védelem tartani tudja) lesznek a nyerő emberek és Bale és Benzema akiknek fel kell nőni a feladathoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- P. Krisz
Shawn Michaels -->Sweet Chin Music
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Neymarra nagyon figyelni kell majd. El kapta a fonalat a válogatottban és a Barcában is kezdi megmutatni, miért vették meg 30+15+15+30+30 millió euróért:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyetértek, talán ez most a legjobb kezdő, amit ki tudnánk állítani. Egyedül attól félnék ez esetben, hogy Bale (ha kezd) tízből tízszer simán lefutná Mathieu-t. Alba alapvetően jóval gyorsabb, mint a francia, ebből a szempontból ő jobb választás lenne. Viszont Mathieu mellett szól a magassága (szögleteknél így a három magas hátvéd nagy veszélyt jelenthet a pontrúgásokat nem annyira kedvelő Casillas számára), és az, hogy nem járkál fel olyan gyakran a támadásokkal, mint Alba, így nem lennének talán akkora gondok abból, ha Alves megint folyamatosan az ellenfél térfelén ragadna egy-egy labdavesztés után.palesz77 írta:Ezt annyiban megváltoztatnám, hogy Xavi helyett Maschot raknám be, akkor szinte tökéletes lenne a kezdő jelenleg.Drake írta:Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
Suárez meg szerintem a padon se lesz.
Bárhogy is lesz, a lényeg, hogy ne kezdjen Pedro.
Abban szinte biztos vagyok, hogy a Realnál a Kroos - Modric - James - Bale - Benzema - Ronaldo hatos fog kezdeni, hacsak Isco tegnapi kiváló teljesítménye nem győzte meg Ancelottit... De nem hiszem, hogy pont egy klasszikuson bontaná meg a gálahatost. Szerintem a Pep-érában kialakult félelem már eltűnt a játékosok és Carlo részéről is (ennek talán utolsó jele Ramos védekező középpályásként való játszatása volt), bátrabb, kezdeményezőbb játékot várok most a részükről.
Egyébként borítékolható a sima Barça-siker, mivel...
The last time Barcelona went to the Bernabéu with 4 points lead over Madrid, they won 6-2.
Könnyen előfordulhat, hogy ezúttal is hasonló mennyiségű gólt láthatunk majd, de meglepődnék, ha az eloszlás is ilyesmi lenne. Alapvetően a Madridot esélyesebbnek tartom, de ha Ronaldót valahogy vissza tudjuk fogni, a Messi - Neymar páros jó napot fog ki, és Iniesta is többet nyújt, mint az utóbbi pár meccsén, akkor lehet keresnivalónk. (Suárezt nem veszem ide, szerintem maximum 15-20 percet fog kapni csereként, nem gondolom, hogy kezdeni fog.)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tényleg győzni kell nincs mese. Nem lenézésképp de ilyen védelem ellen nálam 2-3 gól alapelvárás. Tavaly is megvoltak a helyzetek, de mellette rengeteget bénáztunk és gyakorlatilag a második félidőben minden a barcának kedvezett. Idén nem akarok ilyent. Védelem olyan legyen mint a bayern ellen oda-vissza, Bale pedig remélhetőleg megkapta a pofont azzal, hogy tegnap nem játszott illetve az utóbbi pár meccsen lecserélték. Szükség van rá, támadásnál, védekezésnél egyaránt, elég volt a sétálásokból, ideje felébredni.
Eleget vártunk mostmár, megvolt a türelem, az utóbbi pár meccsen már jól is ment a csapat, Carlo ezt nem toszhatod el!
Eleget vártunk mostmár, megvolt a türelem, az utóbbi pár meccsen már jól is ment a csapat, Carlo ezt nem toszhatod el!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a 4-4-2-ben van benne az, hogy egy félidő mínusz. Mivel így nem játszott sokat a csapat, míg a 4-3-3-ban már 1 éve nyomják, illetve ebben a szezonban is a meccsek nagy részén. Barca ellen meg Cé is védekezik, plusz szerintem Bale is visszavontabban lesz majd, mint általában. Szóval lehet, hogy 4-4-2 lesz walesivel a jobb szélen és elől Cé+Benz. Ha rajtam múlna, akkor a James-Modric-Kroos-Isco-Cé ötös tuti játszana, Bale vagy Benz lenne a hatodik. Talán azért lenne jobb Benz, mert csereként Bale sebessége jól jöhet, ha fel kell pörögni.palesz77 írta:Szerintem is ez lenne talán jelenleg a legerősebb kezdőtök, de van egy olyan érzésem, hogy Isco helyett Bale fog játszani, és a szokásos 4-3-3 lesz majd nálatok. Remélhetőleg ez megint egy félidő mínusz lesz nektek, mint tavaly ősszel..tibi18 írta:De ha már így belementünk, akkor leírom mit várok, bár ez itt off: Iker - Dani - Pepe - Ramos - Marcelo - Kroos - Modric - Isco - Ronaldo - Benzema - James.
Miért ne lenne? Múltkor Uruguay színeiben is játszott... Kétlem, hogy ne rakná a keretbe se.Drake írta:Nálunk meg szerintem ez lesz:Bravo---Alves-Matyi-Piké-Alba---Busi-Rakitic-Ini---Neymar-Messi-Pedro
Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt annyiban megváltoztatnám, hogy Xavi helyett Maschot raknám be, akkor szinte tökéletes lenne a kezdő jelenleg. Kivéve Alvest, de most már ezen a meccsen azt akarom, hogy kezdjen, szopassák be 20-szor, kapjunk róla 3 gólt - de 4-et rúgjunk -, és végre kerüljön ki a kezdőből.Drake írta:Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
Suárez meg szerintem a padon ott lesz, meglincselnék Luchot kb, ha nem tenné legalább oda. De én még a kezdőt se tartom lehetetlennek.
Szerintem is ez lenne talán jelenleg a legerősebb kezdőtök, de van egy olyan érzésem, hogy Isco helyett Bale fog játszani, és a szokásos 4-3-3 lesz majd nálatok. Remélhetőleg ez megint egy félidő mínusz lesz nektek, mint tavaly ősszel..tibi18 írta:De ha már így belementünk, akkor leírom mit várok, bár ez itt off: Iker - Dani - Pepe - Ramos - Marcelo - Kroos - Modric - Isco - Ronaldo - Benzema - James.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nálunk meg szerintem ez lesz:Bravo---Alves-Matyi-Piké-Alba---Busi-Rakitic-Ini---Neymar-Messi-Pedro
Valamelyik sportoldalon láttam még ilyet:Bravo---Alves-Bartra-Piké-Matyi---Busi-Xavi-Rakitic---Neymar-Messi-Iniesta
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Arbeloa? Ez valami vicc,hogy valaki a kezdőbe várja őt?
Azt írtam, hogy oda várom? Nem.
Hanem azt, hogy szerintem Carlo fogja oda tenni. Tény nem írtam így ki, de elvileg a szövegkörnyezetből kiderül.
De ha már így belementünk, akkor leírom mit várok, bár ez itt off: Iker - Dani - Pepe - Ramos - Marcelo - Kroos - Modric - Isco - Ronaldo - Benzema - James.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ha 16oson belül szabálytalankodnak akkor lesz. Ha nem teszik....nem lesz. ez ennyire 1xü.Géci írta:Odaát már mennek a fogadások a CR tizire... Régen vártam ennyire Clásicot az az igazság!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Minden sorozat megszakad,tehát tuti,hogy inkasszálni fog a Barcelona legalább egy gólt. És remélem nem csak egyet,hanem rögtön hármat-négyet. Annyira nem jó az a védelem,óriási mákkal tartották nullán a kapukat,tegnap az Eibar is rúghatott volna legalább kettőt... Remélem,CR-ék kihasználják az olyan helyzeteket,mint amiket kihagyott jó pár csapat a Barca ellen a közelmúltban.