Egyszer már reagáltam rá.Enrique írta:Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk
Mármint azon kívül, hogy itt te vagy a főnök, és elég legyen.
?Nem szokása
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 19., vasárnap 21:20
Egyszer már reagáltam rá.Enrique írta:Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk
?Nem szokása
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 19., vasárnap 21:18
Nem szokásaEnrique írta:Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 19., vasárnap 21:14
Ha nem értesz vele egyet, miért nem reagálsz rá?Realista24 írta: Na de srácok, több tiszteletet, mert megint megkapjuk
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 19., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 19., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 19., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. október 19., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 19., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 19., vasárnap 20:54
Csabi írta:http://www.marca.com/2014/10/19/futbol/ ... 34199.html
LE le akarta cserélni messit, de ő hátat fordított neki...így inkább neymart cserélte le.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 19., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 19., vasárnap 20:52
Sztm azt hitte,hogy LE megtévedt vagy vmi....bevan rúgva esetleg...vagy Neymar mondta neki,hagyd a francba Leo,majd megyek én...Hát majd pont egy szaros Luis Enrique fogja megmondani a 4 aranylabdás LeoKingnek, hogy mikor jojjon le ... :) :) :):mrgreen:
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 19., vasárnap 20:47
Úristen Szánalmas viselkedés. Takarodjon már... biztos ezt is meglehet magyaráznia. Messi jól tette. Ő már többet tett le az asztalra, mint LE, így megteheti.Csabi írta:http://www.marca.com/2014/10/19/futbol/ ... 34199.html
LE le akarta cserélni messit, de ő hátat fordított neki...így inkább neymart cserélte le.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. október 19., vasárnap 20:47
Hát majd pont egy szaros Luis Enrique fogja megmondani a 4 aranylabdás LeoKingnek, hogy mikor jojjon le ...Csabi írta:http://www.marca.com/2014/10/19/futbol/ ... 34199.html
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 19., vasárnap 20:40
Fegyelem van,az a lényeg. Amíg nem jön egy külsős,amolyan Mourinho féle szarok az elnökre,ne más mondja meg nekem-típusú edző,addig ott komoly változás nem lesz. Messi ránőtt a Barca fejére és kb rá is szarhatna,neki lehet. Megértem valahol őt is és a csapatot is. Remélhetik,hogy Leo húz egy olyan vonalat,amelyen el tud egyensúlyozni az ő egója és a csapat sikere is.Csabi írta:http://www.marca.com/2014/10/19/futbol/ ... 34199.html
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 19., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 19., vasárnap 20:18
Ja,kicsit megkeveredtem,(a trink ugye ),a poolhoz megyünk,a barca jönSzerintem nem jó ötlet elutazni Barcelonába szombaton, ha kezdésre nem érnek vissza madridba 0-3 a Barcának :mrgreen:
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 19., vasárnap 20:10
Jobb félni, mint megijednitorjack írta: Volt már olyan meccsünk, amely előtt nem féltél?
Ideje nyerni, nincs mese. Mint mindig, csak a győzelem elfogadható.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 19., vasárnap 20:06
Szerintem nem jó ötlet elutazni Barcelonába szombaton, ha kezdésre nem érnek vissza madridba 0-3 a Barcánakmorientes írta:És így aztán már fölösleges is elutazni barcelonaba,mert biztos hogy kikapunk...reeed_ati írta:Az miért van, hogy szerdai bl meccs után nem vasárnap lesz a bajnoki, nevezetesen a klasszikus ?
Még ha valami hoki meccsekről volna szó, nem is foglalkoznék vele, de íígy, azért baromi sokat számíthat az-az 1 nap pihi.
Ráadásul a barca kedden játszik majd.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 19., vasárnap 20:04
És így aztán már fölösleges is elutazni barcelonaba,mert biztos hogy kikapunk...reeed_ati írta:Az miért van, hogy szerdai bl meccs után nem vasárnap lesz a bajnoki, nevezetesen a klasszikus ?
Még ha valami hoki meccsekről volna szó, nem is foglalkoznék vele, de íígy, azért baromi sokat számíthat az-az 1 nap pihi.
Ráadásul a barca kedden játszik majd.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem