Serie A
Re: Serie A
Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy olyan emberek akiknek az igazolásokhoz kellene érteni 40 milliót adnak egy ilyen gyenge játékosért
Én azért bízom benne, hogy van visszavásárlási opciónk rá!
Szerintem a faszi viccen kívül lecsúszott még jobban. Az elején még úgy ünnepelték, mintha Maradona második eljövetele lenne...
Szerintem a faszi viccen kívül lecsúszott még jobban. Az elején még úgy ünnepelték, mintha Maradona második eljövetele lenne...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egy kapufa stílusosabb lett volna..bár ez nem bl volt ugyeRealista24 írta:92. perc, Atalanta - Napoli 1-1
A Napoli büntetőhöz jut, a labda mögött Grande Pipita!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_2RbK-33CTA
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
92. perc, Atalanta - Napoli 1-1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyébként láttam a Juventus meccsének egy részét. Ez az olasz bajnokság...nevetséges. A Palermo az NB1-be illene kb, egyszerűen nevetségesen játszott, előre játékban semmi, de abszolút semmi. És Pogva ebben a bajnokságban akar megöregedni?
kemény dolgok készülnek az internél.
állítólag moyes a célpont aki milánóban járt.
állítólag moyes a célpont aki milánóban járt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
+ jól lő mindkét lábával, jól érkezik, kár, hogy nem középcsatár, akkor szerintem maradhatott volnanmate írta:Mivel Mourinho berakta balbekkbe. Jó befejező a gyerek, jól mozog üresbe és gyors is. Az is volt.lordgabi írta:aztán a végére meccsről-meccsre gyengébb formát mutatott
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mivel Mourinho berakta balbekkbe. Jó befejező a gyerek, jól mozog üresbe és gyors is. Az is volt.lordgabi írta:aztán a végére meccsről-meccsre gyengébb formát mutatott
Pedro helyét simán átvehetné...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Callejón, Honda és Tevez a gólövőlista élén.
Dícséretes, amit hétről-hétre lehoz a fiú, forma és eredményesség alapján akár a VB keretben is helye lett volna, de tudjuk... Nagyon kedveltem a srácot, amikor nálunk volt, 7 gólos BL szezonja is volt, ha jól emlékszem (lehet sok), aztán a végére meccsről-meccsre gyengébb formát mutatott, majdnem Morata szinteket hozott. Így tovább, simán a válogatott keretben lenne a helye, elfogultság nélkül.
Dícséretes, amit hétről-hétre lehoz a fiú, forma és eredményesség alapján akár a VB keretben is helye lett volna, de tudjuk... Nagyon kedveltem a srácot, amikor nálunk volt, 7 gólos BL szezonja is volt, ha jól emlékszem (lehet sok), aztán a végére meccsről-meccsre gyengébb formát mutatott, majdnem Morata szinteket hozott. Így tovább, simán a válogatott keretben lenne a helye, elfogultság nélkül.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ezt az Intert amúgy végképp nem értem hogy ilyen sz@rok ... Azért valamit ki lehetne hozni ebből az M'vila,Hernanes,Medel,Kovacic,Guarin középpályából ,főleg olasz szinten.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azt nem lehet elfelejteni Callejon meg ha barca nevelés lenne, már rég behívta volna vdb isCS0ki írta: Callejon két gólt, hetedik meccsén a hatdoik. Nem rossz na, majd visszajöhet hozzánk cserének egyszer! aki viszont ne jöjjön, az Higuain...baszki, már el is felejtettem mekkora béna volt ez a faszi, jobbra-balra pattognak el tőle a labdák.
Nem illik.
77. percben odakapcsoltam az Inter-Napolira, 0-0. na mondom fasza, még jó, hogy nem néztem...Aztán a végeredmény 2-2 lett, szóval elég jókor kapcsoltam oda!
Callejon két gólt, hetedik meccsén a hatdoik. Nem rossz na, majd visszajöhet hozzánk cserének egyszer! aki viszont ne jöjjön, az Higuain...baszki, már el is felejtettem mekkora béna volt ez a faszi, jobbra-balra pattognak el tőle a labdák.
Callejon két gólt, hetedik meccsén a hatdoik. Nem rossz na, majd visszajöhet hozzánk cserének egyszer! aki viszont ne jöjjön, az Higuain...baszki, már el is felejtettem mekkora béna volt ez a faszi, jobbra-balra pattognak el tőle a labdák.
- nmate
Fasiszta, de mindegy.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igen, jó kis náci karlendítéssel...nmate írta:Legjobb olasz csapat. Avanti ragazzi di Buda...
- nmate
Legjobb olasz csapat. Avanti ragazzi di Buda...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Úgy, hogy Marchetti már az 53-ik percben sárgát kapott időhúzásért.
Kellett volna egy X a tipszmikszhez ezért néztem, bár ne tettem volna.
0-1 után uralta a meccset a Fiorentina, kidolgoztak egy csomó helyzetet, kapufát lőttek stb.
A lazio az utolsó félórában már kétpercenként hordággyal vitette le valamelyik játékosát, szóval bőven jogos volt a 8 perc hosszabbítás. A végén aztán Cuadrado labdát vesztett, majd kontrából még egy gólt kaptak a hazaiak.
Undorító favágó csapat ez a lazio...
Kellett volna egy X a tipszmikszhez ezért néztem, bár ne tettem volna.
0-1 után uralta a meccset a Fiorentina, kidolgoztak egy csomó helyzetet, kapufát lőttek stb.
A lazio az utolsó félórában már kétpercenként hordággyal vitette le valamelyik játékosát, szóval bőven jogos volt a 8 perc hosszabbítás. A végén aztán Cuadrado labdát vesztett, majd kontrából még egy gólt kaptak a hazaiak.
Undorító favágó csapat ez a lazio...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Olaszok...Kerlon írta:A Fior meccsen, hogy hozták össze a +8 percet?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
A Fior meccsen, hogy hozták össze a +8 percet?
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez már inkább humor topik...