Toti írta:mekkora egy pondró ez a messi. aztakurvaeget.
ha ezt cr csinalta volna nyilvan mar a gepem mai napi elso bekapcsolasakor is vmi olyan uzenet fogadott volna az udvozoljuk helyett, h cr megint nagykepu, cr megint arrogans.. stb..
es egy ilyen embernek nyaljak a segget. egy ilyen embernek akarnak merkozeseket csak ugy felbeszakitani.
gratulalok hozza. remelem minden hungarokatalannak leesett vegre amit evek ota lökünk, h ott bizony messi a fonok. vezetoedzo mindossze azert kell mert kotelezo.
tovabbi jo messi seggnyalast mindenkinek. sziasztok
Mennyit pofáztunk már anno amikor még "sérthetetlen volt" mert még csak a valótlan énjét adta közre a média.......azóta már láthatták azok is,akiknek ez nem esett évekkel korábban a viselkedéséből.
Szintúgy a csapata......aki figyelt,tudhatta, hogy működnek ott a "dolgok", pofáztam is róla 12543333 mondatot, majd amikor Ibra kiadta,elsőként vettem meg,pusztán érdekelt hogy egy belsős szemszöge mennyire azonos/hasonló az enyémmel........pffff...mintha én írtam volna.
Továbbra is tartom,bármennyire nem tetszik a drukkerek zömének,a drukkerek nagy része,a médiából szerzi be a véleményét a labdarúgásról,játékosokról.....
Érdekes.....és a hülye,meg az okoskodó.....az persze én voltam. Ja....persze.