Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 23:01

nmate írta:Egyáltalán nem rossz Bale megítélése itt a fórumon, eddig akitől olvastam rajtam kívül, hogy konkrétan nem szeretné itt látni, az morientes.
Pont, hogy a fordítottja igaz. Már Messi & CR magasságokba emelik, aztán ez az első olyan szezonja, amikor elitbe illő teljesítményt hozott.

Suarez meg alábecsült, a legjobb csatár jelenleg. Falcaot is odabassza.

Hááát én nagyon kevés bale mellett kardoskodó alakot láttam itt.......alig volt pár. Suarez meg igen,nagyon jó......ha a két játékost megszerezzük,akkor mindenki hátra dőlhet,mert a Cr-Suarez-bale pack az odaver.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 22:59

Egyáltalán nem rossz Bale megítélése itt a fórumon, eddig akitől olvastam rajtam kívül, hogy konkrétan nem szeretné itt látni, az morientes.
Pont, hogy a fordítottja igaz. Már Messi & CR magasságokba emelik, aztán ez az első olyan szezonja, amikor elitbe illő teljesítményt hozott.

Suarez meg alábecsült, a legjobb csatár jelenleg. Falcaot is odabassza.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:58

Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő.

Mivel eléggé szemétláda,így a megítélése sokkal rosszabb mint a valós tudása......ez hasonlít pepéhez,őt is sokkal rosszabbnak ítélik meg,mint amit valóban tud,mert egy köcsög alapjában véve.....de amit ő mentett,amit melózott kisegített oldalra,blokkolt......az embertelen volt.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 5., szerda 22:56

Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
elismerem a mostani teljesítményét, kiemelkedő szezont futott. figyelgettem a játékát, baromi sokat fejlődött az évek alatt szinte minden téren. nekem egyszerűen a stílusa és azok az erényei amikkel angliában jól teljesít, azokkal van a bajom. ezeket szerintem ebben a közegben nem tudja megvalósítani, túlságosan is a sebességéből és az erejéből él meg, ha mourinho lenne az edzőnk akkor azt mondanám nyugodtan jöjjön mert az ő taktikájába, elképzeléseibe nagyszerűen beleillene. viszont én azt szeretném ha a következő szezontól merőben mást játszanánk. bale lehet tudna alkalmazkodni mert bebizonyította hogy egy tanulékony játékos, de valahogy én őt egy spanyol közegben nem tudom elképzelni, sokkal eredményesebb lehet egy Mu-ban szerintem.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 5., szerda 22:54

R.M.C.F írta:Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......

bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.

Ez a 3as,annyira menne.....hogy sok hajam nem hullna ki 2013/2014 ben.
Balet divattá vált nem elismerni. Nekem nagyon furcsa, hogy a fórumon csak néhányan mondanak(unk) róla jókat. Nem azt mondom, hogy annyira jó játékos, mint CR, de sokban hasonlít hozzá a stílusa, és mikor a portugál jött nem igazán láttam ellenkező fórumozókat. Mindenképpen szeretném, ha leigazolnánk.
Hatalmasat nyernénk vele.
Suarez pedig kezd engem is meggyőzni, bár én valahogy mindig túlértékelt focistának találtam. Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő. Viszont a videók alapján meg hatalmas tanár a posztján. Az igazság valahol a kettő között lehet, ami még így is egy olyan szint, amit nem ütnek meg a jelenlegi csatáraink. 40 alatt hoznám.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 22:44

Azért annyira nem borzasztó a helyzet... Mármint szőröstalpú parasztok sem vagyunk na! Most kijött 1-2 tagból a mondani való, de szerencsére lassan elcsendesülnek a hülyeségek. Bizom benne, hogy majd lesz 1 kis vacsora meg ez meg az majd a srácok, Zizu, Perez meg edzőbá társaságában és megdumálják a dolgokat. Mondjuk szerintem José távozásával megoldódtak a problémák. Az is benne van a pakliban, hogy Arbeloa tisztában van vele, hogy padozni fog és nyalizik Mounak hátha viszi a Chelseabe :lol:

Igen amúgy közben látom megy a duma. Ancelottinak volt 1 olyan felállása talán a Milannal, hogy 4-1-3-2

-------------------------------Iker
----Carvajal-----Varane------------Ramos------Marci

.........................Pogba :'( ---------------------

---Bale----------------Modric/Özil--------------CR--

------------Benzema-----------------Suarez/Jesé :hmmm:

Szerk.: Mondjuk az aláirásom sem rossz szerintem a 4-1-4-1-es felállással :-)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:42

Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......

bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.

Ez a 3as,annyira menne.....hogy sok hajam nem hullna ki 2013/2014 ben.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 22:40

R.M.C.F írta:
Tayo írta:Suarez párszor ért labdába de már ezekből egyértelmű hogy Higuainnal szintekkel jobb csatár, a játékstílusa nagyon feküdne nekünk, én várom őt.

Suarez minden játékelemében jobb higunál....ha megtudjuk szerezni és felfogja hogy hol is van,akkor nem lesz gond a támadásoknál........ha meg mellé bejönne bale,akkor olyant vágunk hogy azt megemlegetik......

--------------------Iker

Carvajal.......Varane/Pepe..............Ramos.......Marcelo

....Gündi..............Alo..................Modric

........bale............Suarez..............CR

Nálam ez annyira top csapat hogy nagyon nem is kellene jobb........elől benne több mint 100 gól / év a 3 genyóban.
Hol kell aláírni? B-) 1/4 már meg is van, jöhet a neheze :D (monjuk én Bale jövetelében nem tudok hinni, és Gündogánban is nehezen, de nála legalább be lehetne vonni Sahint)

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 5., szerda 22:37

Nálam ez annyira top csapat hogy nagyon nem is kellene jobb........elől benne több mint 100 gól / év a 3 genyóban.
igen, ez elég ütős lenne. Cé végre valamilyen szinten tehermentesítve lenne két ilyen arccal mint Bale és Suearez, nem függenénk annyira a játékától és kapna maga mellé két elég rámenős kiszolgálásban is jó játékost. Balet mondjuk én most nem érzem hozhatónak plusz én nem is vagyok vele teljesen kibékülve úgyhogy helyette szerintem mást kell keresnünk. Esetleg Benzemat rakjuk a helyére, Ancelotti amúgy is kedveli a kétcsatáros játékot.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:37

EnzoZidane89 írta:
R.M.C.F írta:Inkább csak kijött belőle az őszinte........ideje volt pár embernél,ez a real madrid már nem az úriemberek klubja volt,hanem a kivagyi játékosoké........
Ebben egyetértek,de nekem szúrja a szemem eléggé,hogy most mindenkinek kinyílt a csipája.
Casillas is inkább azzal foglalkozna,hogy formába hozza magát,nem pedig azzal,hogy sérült volt e vagy sem.
Nagyon remélem,hogy egy tökös edző jön ide,aki gatyába rázza ezt a per pill szedett vedett bandát. Az sem érdekel,ha Cr-ek,Casillasok igazolnak el,de így valjuk be őszintén nem mehet tovább... :/

Az az edző,aki félti maga alatt a padot,az nem való ide......itt két edző volt akinek volt értelme,capello és JM....a többi annyit ért,mint aranyérre a hajzselé.

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 5., szerda 22:31

R.M.C.F írta:Inkább csak kijött belőle az őszinte........ideje volt pár embernél,ez a real madrid már nem az úriemberek klubja volt,hanem a kivagyi játékosoké........
Ebben egyetértek,de nekem szúrja a szemem eléggé,hogy most mindenkinek kinyílt a csipája.
Casillas is inkább azzal foglalkozna,hogy formába hozza magát,nem pedig azzal,hogy sérült volt e vagy sem.
Nagyon remélem,hogy egy tökös edző jön ide,aki gatyába rázza ezt a per pill szedett vedett bandát. Az sem érdekel,ha Cr-ek,Casillasok igazolnak el,de így valjuk be őszintén nem mehet tovább... :/
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:26

EnzoZidane89 írta:Arbeloa picsogása csak nekem szúrja a szemem? :/ Ennyire nem kell kinyalni Mourinho :cens: !
Vagy talán Chelsea játékos akar lenni? :mrgreen:

Inkább csak kijött belőle az őszinte........ideje volt pár embernél,ez a real madrid már nem az úriemberek klubja volt,hanem a kivagyi játékosoké........

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 5., szerda 22:24

Arbeloa picsogása csak nekem szúrja a szemem? :/ Ennyire nem kell kinyalni Mourinho :cens: !
Vagy talán Chelsea játékos akar lenni? :mrgreen:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 5., szerda 22:24

ezzel a meccsel riogatni lehet a foci szeretőket... :vivo:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:22

Tayo írta:Suarez párszor ért labdába de már ezekből egyértelmű hogy Higuainnal szintekkel jobb csatár, a játékstílusa nagyon feküdne nekünk, én várom őt.

Suarez minden játékelemében jobb higunál....ha megtudjuk szerezni és felfogja hogy hol is van,akkor nem lesz gond a támadásoknál........ha meg mellé bejönne bale,akkor olyant vágunk hogy azt megemlegetik......

--------------------Iker

Carvajal.......Varane/Pepe..............Ramos.......Marcelo

....Gündi..............Alo..................Modric

........bale............Suarez..............CR

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 5., szerda 22:19

realistahuni írta:
Capoué miatt nézem csak
Pedig miatta nem érdemes. Láttam az első félidőt is, nagyon Khedira féle játékos a gyerek. Lassú és darabos.
Ahogy az egész francia válogatott.

Amúgy Cavani is bőven előrelépés lenne...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:17

Géci írta:
R.M.C.F írta:Én most álltam neki......
Valami adja vagy stream?

Streamet kaptam realistahunitól.....PÜben.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 5., szerda 22:17

Capoué miatt nézem csak
Pedig miatta nem érdemes. Láttam az első félidőt is, nagyon Khedira féle játékos a gyerek. Lassú és darabos.

Tayo

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 5., szerda 22:16

Suarez párszor ért labdába de már ezekből egyértelmű hogy Higuainnal szintekkel jobb csatár, a játékstílusa nagyon feküdne nekünk, én várom őt.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 5., szerda 22:14

Channel - 144379
hd sopcast. amúgy még mindig gyenge ez a francia csapat.... mondjuka Giroud, Valbuena, Gourcuff, Payet 4es veretes. :mrgreen: Capoué miatt nézem csak meg hátha Benzema villant...

Az uruk viszont egész korrektül nyomják.
K

Vissza: