Lehet, hogy így van, de attól még nem hiszem, hogy fontos lenne kibeszélni itt állandó jelleggel. Egyébként meggyőződésem, hogy ők is ezt gondolják erről a fórumról, hát most mit lehet ezzel tenni.volt írta:Egyébként tényleg szánalmas ami odaát megy. Még a moderátorok is egy 10 éves gyermek szintjét ütik csak meg.
Értem amit mondasz,de feltétlenül nem értek egyet. Többet nyerünk szimplán azzal, hogy nem akad meg annyi támadás Khedirán, emelett Alonsot én már túl lassúnak éreztem egy Clasicó színvonalához. A Kroos-Modric duónak van annyi játékintelligenciája és képessége, hogy megoldja a területvédekezést, az emberfogáshoz valóban kevesek, az igaz, de ezt elvétve használnánk egyébként is. Isco a nagy kérdőjel, az ő posztján meg is nyerhetjük illetve csúnyán el is bukhatjuk a meccset, ha jó napja van és jól hozza fel a labdákat, ülnek a cselek és hatékonyan tudja leosztani Cének, akkor nem leszünk gondban a góllövéssel. Ez pedig előfeltétele a győzelmünknek, mert kizártnak tartom, hogy kapott gól nélkül lehozzuk. Védekezésben viszont lesznek gondok, az erős Barca kpsok felőrölhetik könnyen, remélhetőleg annyira nem, hogy ne maradjon varázsolni ereje elöl. Illarra kezdetése kavarhatná meg a dolgokat, de erre kevés az esély. Érdekes meccs lesz, reménykedek egy győzelemben, tippem viszont döntetlen.lesliejr írta:Nekem ne mondja senki, hogy majd Kroos, Isco meg James is ugyanúgy fog védekezni, ahogy Khedira és Alonso. Marhaság. Az említett 3 játékos a támadásokhoz ért, egész eddigi életükben ezt csinálták, nem fognak varázsütésre területet védeni meg embert fogni.