amibe a mezei fórumozók nem látnak bele.
hát azért ha egy barcás írná bármelyik játékosokra, hogy blfsz vagy fglmtln szr snkhz, mint ahogy hehe szokta...nem tesznek különbséget madridista,vagy más csapat szurkolói között..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 21., kedd 15:18
hát azért ha egy barcás írná bármelyik játékosokra, hogy blfsz vagy fglmtln szr snkhz, mint ahogy hehe szokta...nem tesznek különbséget madridista,vagy más csapat szurkolói között..
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 21., kedd 15:13
Ők vannak otthon...ez ennyire egyszerű.Nem az ő döntésüket/szabályzatot firtatja, hanem egyes esetekben a megnyilvánulásaikat, attól függetlenül hogy ők is emberek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 21., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 14:57
Nem az ő döntésüket/szabályzatot firtatja, hanem egyes esetekben a megnyilvánulásaikat, attól függetlenül hogy ők is emberek.morientes írta:Benne van a szabályzatban,hogy az ő döntésüket nem lehet vitatni.Ezt az oldalt ők üzemeltetik,világosan le van írva,hogy ez a szabály,no most ezt vagy elfogadja valaki,ha meg nem,akkor ott az NSO.Ez sztm korrekt eljárás,másfelől meg,nem tesznek különbséget madridista,vagy más csapat szurkolói között...korrektül dolgoznak,sztm,engem is tiltottak már ki,sztm jogosan.De azt még nem vettem észre,hogy elfogultak lennének.Ennyit erről,off vége.Nem vagyok aktív, de indulás óta olvasgatom az oldalt, előtte madridistát, most ezt. Bicskanyitogató amit a modik -tisztelet a kivételnek, van köztük korrekt, normális gyerek is- csinálnak. Olyanért szólnak rá másra, amit nem egyszer megengednek saját maguknak. Ha élőszóban, személyesen is így nyilvánulnak meg -munkahely, suli etc- és egyszer valaki nyakon b.ssza őket, ők lesznek megsértődve. Többek között ezért csak olvasgatok itt -tudom, elvagytok nélkülem, vica versa-,
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 21., kedd 14:50
Nyílna egy Pato és egy Neymar topic. Özil és Higu megemlítése után 2 hét pihi.Géci írta:Mindenki futna amerre látericco írta:Addig örüljetek pupákok, amíg hehe neve nincs zölddel írva, amire már lassan egy évtizede ácsingózik
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 21., kedd 14:28
Mindenki futna amerre látericco írta:Addig örüljetek pupákok, amíg hehe neve nincs zölddel írva, amire már lassan egy évtizede ácsingózik
HozzászólásSzerző: pep89 » 2014. október 21., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 21., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 21., kedd 14:15
Benne van a szabályzatban,hogy az ő döntésüket nem lehet vitatni.Ezt az oldalt ők üzemeltetik,világosan le van írva,hogy ez a szabály,no most ezt vagy elfogadja valaki,ha meg nem,akkor ott az NSO.Ez sztm korrekt eljárás,másfelől meg,nem tesznek különbséget madridista,vagy más csapat szurkolói között...korrektül dolgoznak,sztm,engem is tiltottak már ki,sztm jogosan.De azt még nem vettem észre,hogy elfogultak lennének.Ennyit erről,off vége.Nem vagyok aktív, de indulás óta olvasgatom az oldalt, előtte madridistát, most ezt. Bicskanyitogató amit a modik -tisztelet a kivételnek, van köztük korrekt, normális gyerek is- csinálnak. Olyanért szólnak rá másra, amit nem egyszer megengednek saját maguknak. Ha élőszóban, személyesen is így nyilvánulnak meg -munkahely, suli etc- és egyszer valaki nyakon b.ssza őket, ők lesznek megsértődve. Többek között ezért csak olvasgatok itt -tudom, elvagytok nélkülem, vica versa-,
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 21., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 21., kedd 14:12
Sajnos így igaz, bár ez részben betudható a közelgő Clásicónak is, ilyenkor azért mindig "eldurvul" kicsit a helyzet, nem csak itt, hanem a túloldalon is, most is pörög a Barça vs Real topik (és sokszor nem éppen megfelelő stílusú kommenteket lehet olvasni), pedig egy jó ideje már eléggé ki volt halva, köszönhetően annak is, hogy gyakorlatilag már egy olyan madridista sincs ott, aki hétről hétre rendszeresen véleményt nyilvánítana a két csapattal kapcsolatos ügyekben.realmadridfan írta:És annak mi értelme van, hogy ezeket ide beírjátok? A szabályzattal is ellentétes tudtommal. Értelmes kommenteket elvétve lehet a topikban találni mostanában, csak a gyűlölködés meg a vicceskedés megy, sajnos.
Ezzel egyet kell értenem (egyébként az egész hsz-t adom), de ezt már nem egyszer leírtam mindkét oldalon. Sajnos egy kivételesnek nevezhető fórumozói "mag" bomlott fel az utóbbi időben, amelynek tagjai közül néhányan még részt vesznek a fórum életében, csak sokkal kevésbé rendszeresen, mint korábban, viszont néhányan teljesen felhagytak a fórumozással. És a probléma az, hogy (még?) nem jelent meg egy olyan generáció, aki pótolni tudná őket, mennyiségben és minőségben egyaránt. Jöttek viszont nso- és sporthíradó-szökevények, ahogyan jöttek és jönnek ide is, csak az a különbség (és itt jön be a képbe, amit írtál a két fórumon végbemenő moderációról), hogy itt ezeket az embereket a legtöbb esetben elég hamar kivágják a moderátorok, nálunk viszont huzamosabb ideig "garázdálkodhatnak" büntetlenül. Ez pedig a maradék értelmes tag kedvét is elveszi, elveheti a fórumozástól. Szóval egyfajta ördögi kör ez, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg...kredenc írta:Bizton állíthatom,hogy az ottani stílus az utóbbi 2 évben erősen romlott és ezáltal zuhant a színvonal. Lehet,hogy ez nem igaz,csak én lettem ""érettebb"". De kifejezetten irritáló olvasni. Iróniával teli hozzászólások,melyekbe így a bunkó tényleges véleményt jól bele lehet bujtatni. Nem tetszik,rossz olvasni.
Ebben is lehet valami, bár én az egyre növekvő számú "átjárót" inkább a túloldal csökkenő színvonalának és aktivitásának (ez utóbbi főleg az itteni fórum folyamatos pörgésének fényében feltűnő) számlájára írnám. Igaz, ez szorosan összefügg azzal, amit írsz.kredenc írta:Nekem szimpatikusabb az a határ,ami itt van húzva és mivel átjárnak egyre többen,így lehetséges,hogy ez a szimpátia nem szubjektív.
Ezzel szintén csak egyetérteni tudok.kredenc írta:Alapjaiban mindkét tábor azt gondolja,hogy különb,pedig nem.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 21., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: pep89 » 2014. október 21., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 21., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 21., kedd 13:23
Ezzel egyetértek, de míg te arra gondolsz, hogy a Barcások ellen irányul az egész addig mindenki megkapja a magáét és nem vagytok kiemelve. Amúgy meg emberi mi voltunkból soha nem tudunk teljesen elfüggetlenedni. És még mindig jobb ez, mint az ovis szint.delPotro írta:Lehet hogy ők odaát 10 éves szinten vannak, de arról sem szabad megfeledkezni hogy itt a modik szeretnek a hatalmukkal játszani. Ha valami lealacsonyító, sértő hozzászólást olvasok az többnyire moderátortól jön, mert ő megteheti.volt írta:Egyébként tényleg szánalmas ami odaát megy. Még a moderátorok is egy 10 éves gyermek szintjét ütik csak meg.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 21., kedd 13:12
Részben. Szerintem itt a moderátorok:delPotro írta: Lehet hogy ők odaát 10 éves szinten vannak, de arról sem szabad megfeledkezni hogy itt a modik szeretnek a hatalmukkal játszani. Ha valami lealacsonyító, sértő hozzászólást olvasok az többnyire moderátortól jön, mert ő megteheti.
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. október 21., kedd 12:58
Lehet hogy ők odaát 10 éves szinten vannak, de arról sem szabad megfeledkezni hogy itt a modik szeretnek a hatalmukkal játszani. Ha valami lealacsonyító, sértő hozzászólást olvasok az többnyire moderátortól jön, mert ő megteheti.volt írta:Egyébként tényleg szánalmas ami odaát megy. Még a moderátorok is egy 10 éves gyermek szintjét ütik csak meg.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 21., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 21., kedd 12:22
Szerencsére.Az a gyerek közel sincs az öreg földijéhez képest,nem lát úgy a pályán,nem ülnek a pontrúgásai,(Xabi oda rúgta ahová akarta),és ami a legfontosabb,hogy védekezésben sem döglik meg a pályán,mint tette azt anno az öreg...Illarra kezdetése kavarhatná meg a dolgokat, de erre kevés az esély.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 21., kedd 12:08
Azt azért nem mondanám, hogy 19 éves kora óta hátán viszi a csapatot, mert Rijkaard alatt még messze nem ő volt az elsőszámú sztár. 08-09 körül robbantott igazán Pepnél és azóta csúcs, ami azt jelenti, hogy 21-22 éves korától, ami persze ennyi idősen sem kis dolog, de 19 évesen még messsze nem volt világsztár, akkoriban egy bizonyos Ronaldinho-Deco-Xavi-Iniesta-Puyol gerinc volt a Barca. Messi mégcsak kiegészítő ember volt jóformán.lesliejr írta:Igen, Messi 10 éve nyomja a ligát, ami azt is jelenti, hogy már 19-20 évesen vitte a hátán a csapatot.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem