Elektronika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
ezzel a progival: LIVE LINUX USB creatorBH710 írta:valaki tud segiteni? linuxon hogyan kell pendriveot formázni ntfs-ből fat32-re? köszi
(sose hasznaltam, de mintha az egyik haverom ezzel csinalta volna)
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
valaki tud segiteni? linuxon hogyan kell pendriveot formázni ntfs-ből fat32-re? köszi
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_ ... B004RJMUJO
Free App of the Day: 30 October - 1 November 2014 android
Free App of the Day: 30 October - 1 November 2014 android
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Ha a T Home-nál vagy előfizető akkor van egy TV GO nevezetű app , és ott tudod nézni az előfizetésed szerinti csatornákat .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ___Samy___
Telon hol tudok normalis csatornakat nezni online? Comedy central vagy vmi sport kellene, csak magyar legyen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
köszönöm. csak azzal nem voltam tisztában, hogy a telefon fog - e valamit kezdeni a fáljlal, nem lesz - e baja tőle.h3x0r írta:Persze hogy hasznalhatod. USB kabellel felmasolod a fajlt telefonra, majd ugyanigy telefonrol gepre. Mondjuk ha mindket helyen van internet, akkor egyszerubb felmasolni a fajlt dropboxra vagy google drive-ra.raul0791 írta:Xperia Z1 Compactom van. Az a helyzet, hogy el fáljt (vírusírtót) kellene A - ból B - be eljuttatnom. Kérdésem annyi, hogy pendrive híján használhatom a telefont erre a célra? Felmásolom rá, utána meg letörlöm.
- h3x0r
Persze hogy hasznalhatod. USB kabellel felmasolod a fajlt telefonra, majd ugyanigy telefonrol gepre. Mondjuk ha mindket helyen van internet, akkor egyszerubb felmasolni a fajlt dropboxra vagy google drive-ra.raul0791 írta:Xperia Z1 Compactom van. Az a helyzet, hogy el fáljt (vírusírtót) kellene A - ból B - be eljuttatnom. Kérdésem annyi, hogy pendrive híján használhatom a telefont erre a célra? Felmásolom rá, utána meg letörlöm.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Xperia Z1 Compactom van. Az a helyzet, hogy el fáljt (vírusírtót) kellene A - ból B - be eljuttatnom. Kérdésem annyi, hogy pendrive híján használhatom a telefont erre a célra? Felmásolom rá, utána meg letörlöm.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hogy jól néz-e ki az szubjektív, nekem tetszik ez a szürke-kék kombó.
A műanyag az jó minőségű, szerintem ezt bárki elismeri.
A külső kék karika dizájnt egyébként le lehet cserélni feketére is ha az tetszik. https://www.youtube.com/watch?v=1V_ysY2Ue6w 4:05-től.
Nekem tök jól szól, persze nem vagyok szakértő, nem hallgattam 80 ezer forintos bíccet, sennheisert meg akg-t, biztos azok is jók, viszont ez ár-érték arányban szerintem megérte.
Főleg elektronikus és hip-hop zenékkel adja a legjobban.
A műanyag az jó minőségű, szerintem ezt bárki elismeri.
A külső kék karika dizájnt egyébként le lehet cserélni feketére is ha az tetszik. https://www.youtube.com/watch?v=1V_ysY2Ue6w 4:05-től.
Nekem tök jól szól, persze nem vagyok szakértő, nem hallgattam 80 ezer forintos bíccet, sennheisert meg akg-t, biztos azok is jók, viszont ez ár-érték arányban szerintem megérte.
Főleg elektronikus és hip-hop zenékkel adja a legjobban.
Jól néz ki, jól is szól? Mindig is venni akartam én is egy jobb minőségű fejhallgatót filmezéshez, de ilyenkor mindig leesik, hogy a laptopom nem kezeli a két hangszórót...faszomtudjamiért....hibás:(realistahuni írta:Na ma megérkezett a fülesem.
Végül egy Philips SHL3200GY mellett döntöttem.
Első ránézésre az anyaga jó minőségűnek tünik. Sok pozitívumot olvastam róla, 40%-os leárazás után végül kb 7k forintba került, házhozszálítással.
Nagyon elégedett vagyok vele eddig, kényelmes és egész korrektül szól. Basszus is nagyon rendben van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ma megérkezett a fülesem.
Első ránézésre az anyaga jó minőségűnek tünik. Sok pozitívumot olvastam róla, 40%-os leárazás után végül kb 7k forintba került, házhozszálítással.
Nagyon elégedett vagyok vele eddig, kényelmes és egész korrektül szól. Basszus is nagyon rendben van.
Ja igen leirtam, 841-esre gondoltam. Es milyen netetek van?
- h3x0r
Nekem 841-esem van, tesom is ilyen hasznal, szuleimnel is ilyen van, tobb baratomnak is ajanlottam, eddig mindenkinek tokeletesen mukodik, senki nem panaszkodott.Sierra írta:Na ugy nez ki tenyleg a routerrel van a baj, azert szakadozik a wifi. Na mar most ki milyen routert ajanlana? Tp linket nezegettem wr1043nd - errol sok jot olvastam csak kicsit sokallom erte a penzt. Ugyanilyen 300mbites tp linkbol van 7-8 ezerert is (843n, 843nd). Kicsit talan zavaros a hsz. Nem szeretek telefonrol irni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ha már füles, most kaptam még egy steelseries siberia elite prism-et, rohadt jól szól meg minden, de nyomja a fejem kicsit. ez változni fog később? persze utcán nem használnám mert batárnagy
Na ugy nez ki tenyleg a routerrel van a baj, azert szakadozik a wifi. Na mar most ki milyen routert ajanlana? Tp linket nezegettem wr1043nd - errol sok jot olvastam csak kicsit sokallom erte a penzt. Ugyanilyen 300mbites tp linkbol van 7-8 ezerert is (843n, 843nd). Kicsit talan zavaros a hsz. Nem szeretek telefonrol irni.
- ___Samy___
csak azért biggyesztettem oda azt a sort, mert a legtöbb ember a beats fejeseket divatkelléknek használja leginkább
bocs ha ezzel megsértek valakit, de ez van
bocs ha ezzel megsértek valakit, de ez van
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
miért lenne pávázás, ha használnád az utcán vagy tömegközlekedési eszközön ?ja, és nem pávázok vele az utcán, a laptoppal használom csak
azért van.
- ___Samy___
nekem egy kamu dre fejhallgatóm van, 3500 pénzért vettem
ahhoz képest, hogy szinte ingyen volt, egész jól muzsikál, bár én elég laikus vagyok ezen a téren
az én igényeimet kielégíti bőven
bár az igaz, hogy ez már a második, az elsőt véletlenül túlfeszítettem, és elpattan a pántja középen
ja, és nem pávázok vele az utcán, a laptoppal használom csak
ahhoz képest, hogy szinte ingyen volt, egész jól muzsikál, bár én elég laikus vagyok ezen a téren
az én igényeimet kielégíti bőven
bár az igaz, hogy ez már a második, az elsőt véletlenül túlfeszítettem, és elpattan a pántja középen
ja, és nem pávázok vele az utcán, a laptoppal használom csak
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a vége az lett, hogy 2 db 102 cm-es technika full hd led tv-t vettünk.Tescobol vettem 1 honapja a tv-t, samsung, 85 ezer volt, 82 cm, ott is 10 havi THM nelkuli BB-s hitellel.
van technika is, ami allitolag nem rossz, bar nekem tapasztalatom nincs rola, de arban a legalacsonyabb.
a technikáról én is hallottam jót is, rosszat is.
elvileg a samsungtól és egyéb nagyobb gyáraktól vásárolják fel azokat az eszközöket, amelyek nem mennek át a minőségellenőrzésen (nem azért, mert szarok, hanem azért, mert nem tökéletesek) és azokból rakják össze a tévéiket.
az lg meg samsung tévék mellett azért kiütött a különbség, de még így is baromi szép képe van, az 50 éves 54 cm-es sony tévémhez képest meg...
nem áruhitellel vettük, hanem kp-ra, és így volt egy dolgozói kártyával 160 helyett 144 a kettő.