Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 21., kedd 17:24

ziro4vr írta:Yaya, Kun, Silva. Ez mondjuk nálam is csak három.

Az Arsenalról meg továbbra is kicsit olyan beszélni, mint az elméleti fizikáról. Van téma, vannak gondolatok...de minek :lol:
Miért, a Chelseabe hány szigorúan vett világsztár van? Hazard, Fabregas, Costa és pont.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 21., kedd 17:21

Abban egyetértek, hogy Mesut jobb volt a Realba, de tavaly nálunk is elég jó volt, csak az idei szezont kezdte szarul.
egy elég súlyos lefelé irányuló tendencia van az embernél, ami egyértelműen jelzi, hogy nincs meg benne az akarat, drive.

innentől meg, ha fizetnének érte se kéne a csapatomba.

(ne gyere patoval, hogy ő is, tisztában vok vele :lol: csak ő tud focizni is, nem zavarja a labda és négyszer gyorsabb és technikásabb, mint özil, szóval szerelem első látásra :D )
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 21., kedd 17:11

Abban egyetértek, hogy Mesut jobb volt a Realba,
És a legtöbb ember még így is örült, hogy eladtuk...Szóval nem kell csodálkozni, ha sok madridista szerint "megszívtátok" Özillel.
Mourinho alá megint olyan súlyosan masszív keretet raktak,
Nem mondhatni, hogy nagy rajongója vagyok a portugálnak, de ezt a keretet nem alárakták, hanem ő hozta össze, és köszönhetően annak, hogy ügyesen adott túl nagyon komoly pénzekért játékosokat, azt se mondhatjuk, hogy olyan óriási összegekért. A két szezon alatt 60 milliós mínusz ezen a szinten szinte semmi, És Hazardot, Oscart leszámítva az ő emberei húzzák a csapatot.

Oda is való a portugál, chelsea szurkoló lennék, én is biztos szeretném. Szerencsére nem vagyok! :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 17:06

Anthony írta:Mourinho alá megint olyan súlyosan masszív keretet raktak, hogy senki nem tudja megközelíteni őket. Én mondjuk kíváncsian várom a tavaszt, hátha széthajtja őket, és akkor bedől az egész :lol:
Ezen nagyot nevettem, jár rá a 10 pont. :lol: :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 21., kedd 17:04

alexoxladjackoxi írta:Érdekes a rangadókon, mindig behúhozott farokkal játszik a Chelsea...
Enrique írta:Amikor a tíz emberes City ellen húzta az időt és védte az ikszet a csapata, az azért nagy klasszikus volt megint tőle.
Bármikor előveszi a bekkelést, függetlenül attól hogy 2-3x értékesebb a csapata az ellenfélnél, ez tapasztalat, nem berögzöttség.
Írtam a kommentem végén, hogy a nagy csapatok ellen nem fognak kinyílni.
Nem azt írtam, hogy mindenki ellen és minden körülmény közt támadni fognak.
Benne van a filozófiájába, felfogásába ez. De közel sem olyan, hogy azt írják rá, hogy okádék játék, csak védekeznek, meg csak azért sikeresek, mert vért izzadnak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 21., kedd 16:50

Nem nagyképűságből, de a másodvonalas nagycsapatoknál mindig ez van. Örülnek, ha egy Realból vagy Barcából vagy Bayernől igazolnak. Nekik az aranyat ér, akkor is, ha nem teljesít XY játékos. (Ezt most a jelenlre és az elmúlt néhány évre értsétek. Mert jelenleg Ez a hármas a csúcs.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 16:48

Yaya, Kun, Silva. Ez mondjuk nálam is csak három.

Az Arsenalról meg továbbra is kicsit olyan beszélni, mint az elméleti fizikáról. Van téma, vannak gondolatok...de minek :lol:
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 21., kedd 16:47

értesd meg egy senaldrukkerrel, hogy mi a baj özillel.. csapó 753411730 :roll:
Kép

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 21., kedd 16:45

M1Ö írta:Ez már egy berögződöttség, hogy ha Mou nevét meghallja valaki, akkor anti foci, meg mit tudom én.
Amikor a tíz emberes City ellen húzta az időt és védte az ikszet a csapata, az azért nagy klasszikus volt megint tőle.
Bármikor előveszi a bekkelést, függetlenül attól hogy 2-3x értékesebb a csapata az ellenfélnél, ez tapasztalat, nem berögzöttség.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 21., kedd 16:43

wxyz írta:City keret közel sem olyan jó. Hiába szórták a pénzt, néhány kivételt leszámítva átlagos embereket igazoltak

Biztos azért címvédők, mert átlagos emberek alkotják a csapatot. :lol: :lol: Talán egy árnyalattal jobb a CFC kerete, de nagyon minimális a különbség szerintem.
M1Ö írta:
alexoxladjackoxi írta:Más kérdés, hogy Mou tolja az okádék focit, bekkelnek, vért izzadnak, aztán úgyis bajnokok lesznek.
Abszolút nem játszanak okádék focit. Sőt, teljesen látványos. Ez már egy berögződöttség, hogy ha Mou nevét meghallja valaki, akkor anti foci, meg mit tudom én. Az már más tészta, hogy nagy csapatok ellen nem fognak kinyílni.
alexoxladjackoxi írta:Özillel meg miért fáztunk volna rá? Azért, mert a Real drukkerek utálják, nem kell fikázni...
A nick-emből lejön, h-h állok Özillel, de az Arsenal-ban semmi pluszt nem nyújt. A Real-ban még jöttek az álom passzai, de az Arsenal-ban csak 10 meccsenként párszor. Az túlzás, hogy befürödtetek vele, de nagyon kevés ez tőle. Túl kényelmes az ember, pedig azért jóval több lenne benne... :(
Érdekes a rangadókon, mindig behúhozott farokkal játszik a Chelsea... Ott van pl. a City elleni meccsük. Emberelőnyben voltak és mégis úgy játszottak, mint egy kislány.
Abban egyetértek, hogy Mesut jobb volt a Realba, de tavaly nálunk is elég jó volt, csak az idei szezont kezdte szarul.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 21., kedd 16:42

alexoxladjackoxi írta: Özillel meg miért fáztunk volna rá? Azért, mert a Real drukkerek utálják, nem kell fikázni...
kezd uncsi lenne a téma, de miért érte meg Özil nektek 50 mihályért? sokszor sérült, sokszor nincs megfelelő fizikai állapotban, gólokat nem szerez, kulcsmeccseken rendszerint nulla, nem védekezik és igazából helye sincs a felállásban. fabregas se kellett wengernek, mert ott van özil.

ja bocsánat, forintos labdákat szokott adni.
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 21., kedd 16:36

alexoxladjackoxi írta:Más kérdés, hogy Mou tolja az okádék focit, bekkelnek, vért izzadnak, aztán úgyis bajnokok lesznek.
Abszolút nem játszanak okádék focit. Sőt, teljesen látványos. Ez már egy berögződöttség, hogy ha Mou nevét meghallja valaki, akkor anti foci, meg mit tudom én. Az már más tészta, hogy nagy csapatok ellen nem fognak kinyílni.
alexoxladjackoxi írta:Özillel meg miért fáztunk volna rá? Azért, mert a Real drukkerek utálják, nem kell fikázni...
A nick-emből lejön, h-h állok Özillel, de az Arsenal-ban semmi pluszt nem nyújt. A Real-ban még jöttek az álom passzai, de az Arsenal-ban csak 10 meccsenként párszor. Az túlzás, hogy befürödtetek vele, de nagyon kevés ez tőle. Túl kényelmes az ember, pedig azért jóval több lenne benne... :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 21., kedd 16:33

City keret közel sem olyan jó. Hiába szórták a pénzt, néhány kivételt leszámítva átlagos embereket igazoltak

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 21., kedd 16:22

Anthony írta:Mourinho alá megint olyan súlyosan masszív keretet raktak, hogy senki nem tudja megközelíteni őket. Én mondjuk kíváncsian várom a tavaszt, hátha széthajtja őket, és akkor bedől az egész :lol:

MU: azért ilyen összevásároltunk a nyáron egy fél csapatot, meg jó jó néhányan utolsó pillanatban érkeztek dologtól ne várjatok túl sokat. Nekik egyetlen céljuk lehet idén: megfogni egy BL helyezést, aztán nyáron megint kiköltekezik magukat, és esetleg jövőre mutathatnak valamit. És még ott van VanGaal személye is: nem biztos, hogy minden bajnokságban kompatibilis az, amit ő tud. Meg ő vagy csúcsra visz egy csapatot, vagy tönreteszi, szóval meglátjuk. Sok koloncot ki kell még seperni abból a csapatból.

Arsenal: mit is vártok Wengertől. Lehet ha mindenki egészséges lenne jobbak lennének, de a vége akkor is ugyanaz lenne, mint minden évben, 15 pontos hátrány. Az Özil bizniszre csúnyán ráfáztak, csatárjuk továbbra is csak közepes van, és a fél csapat sérült.
A City keret szempontjából simán megszoríthatná, sőt akár meg is előzhetné a Chelseat. Más kérdés, hogy Mou tolja az okádék focit, bekkelnek, vért izzadnak, aztán úgyis bajnokok lesznek. Egyébként mi miért maradnánk le 15 ponttal, papíron jobbak vagyunk, mint tavaly, tavaly meg csak 7-el maradtunk le. Özillel meg miért fáztunk volna rá? Azért, mert a Real drukkerek utálják, nem kell fikázni...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 12:39

hala real írta:kicsit off, de átlagosan mennyibe kerülnek a belépők egy angol bajnokira egy nagyobb csapat meccsein mondjuk?
link

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. október 21., kedd 12:11

kicsit off, de átlagosan mennyibe kerülnek a belépők egy angol bajnokira egy nagyobb csapat meccsein mondjuk?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 21., kedd 9:51

Mourinho alá megint olyan súlyosan masszív keretet raktak, hogy senki nem tudja megközelíteni őket. Én mondjuk kíváncsian várom a tavaszt, hátha széthajtja őket, és akkor bedől az egész :lol:

MU: azért ilyen összevásároltunk a nyáron egy fél csapatot, meg jó jó néhányan utolsó pillanatban érkeztek dologtól ne várjatok túl sokat. Nekik egyetlen céljuk lehet idén: megfogni egy BL helyezést, aztán nyáron megint kiköltekezik magukat, és esetleg jövőre mutathatnak valamit. És még ott van VanGaal személye is: nem biztos, hogy minden bajnokságban kompatibilis az, amit ő tud. Meg ő vagy csúcsra visz egy csapatot, vagy tönreteszi, szóval meglátjuk. Sok koloncot ki kell még seperni abból a csapatból.

Arsenal: mit is vártok Wengertől. Lehet ha mindenki egészséges lenne jobbak lennének, de a vége akkor is ugyanaz lenne, mint minden évben, 15 pontos hátrány. Az Özil bizniszre csúnyán ráfáztak, csatárjuk továbbra is csak közepes van, és a fél csapat sérült.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 20., hétfő 23:02

szezon előtt azért itt is sokan írtuk, hogy a bajnokságban a chelsea és a city lesz a két komoly tényező, a bl-ben meg inkább csak a chelsea. mondjuk az arsenalról én azt gondoltam, hogy december-januárig közelebb lesznek az első helyhez
Nem illik.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 20., hétfő 22:57

hát ez x lett.
egyébként nézegetem itt a PL Tabelláját..
hát elkeserítő.
A nagy ötös most már úgy ahogy összerázódott (Chelsea, City, Liverpool, Arsenal, MU) ők vannak az első 6 helyen, közéjük a Southampton ékelődik csak be, de ez az 5 csapat közül a Liverpool, MU, Arsenal hármasból az Arsenal 8 meccsből csak kettőt!! tudott megnyerni, míg a MU csak 3at! a Liverpool is csak a meccsei felét vívta meg győztesen.
Ez azért szerintem nagyon gyenge, a City, Chelsea kettősön kívül nagyon keveset mutat a másik három.
És ha ehhez még hozzáveszem a BL-t.. A Pool az Arsenal és a City is kikapott már a nemzetközi porondon..
Azért ennél többet várna az ember, és lassan már november van.

Na, de remélem folytatják ezek a csapatok ezt a szériát, és nem szerdán jön bele a Pool.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 20., hétfő 22:45

Pont ezt akartam irni, ahol DM es Mata a legkreativabb ember ott nem szamitsanak kozepszerunel jobbra.
A masik meg fajdalom nezni, h a fel csapat ballabas es csak ballaltudja megjatszani a labdat, ne csodalkozzanak, h nem gordulekeny a jaratas.

Meg egy dolog, ezt a Falcaot akartak sokan Benzema helyett? 60millaert? De jo, h nem jott ossze most ot is kotelezo lenne jatszatni.... :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: