Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 23., csütörtök 20:51

Remy írta:Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.
Valahogy így.
Hol van Welbeck Henryhez képest?Vagy akár Arteta Vieirához képest?Amíg ez a garnitúra ki nem fut,addig itt nagyobb kupa szerintem nem lesz.Ez egy vesztes brigád,a fővesztes Wengerrel az élen.Amíg itt vannak ne nagyon reménykedjen egy szurkoló se.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 23., csütörtök 20:47

ziro4vr írta:magyarán minden megvan magyarázva.
Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:46

Alexis meg Hazard. Bár ha GT-t kérdezed biztos ide mondja Townsendet is :mrgreen:
Nem illik.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:45

ziro4vr írta:patent csere a leszállóágban levő Cazorla, az egydimenziós, sérülékeny, buta Walcott alap, a nem tudom hányadik éve ilyen-olyan módon jegelt Campbell fejlődőképes, Özil ugye a labda nélküli irányítók alfája és omegája stb..magyarán minden megvan magyarázva. de persze elfogultak vagytok a csapatotokkal és másként látjátok, nincs ezzel gond csak belefáradtam, meggyőzni egymást úgy sem fogjuk. szerintem ráncfelvarrásra szorulna a csapat, kezdve az edzővel. láttam én brutálul játszó arsenalt amelyik trófeákat nyert, láttam Bergkampot varázsolni nálatok aki az egyik kedvencem, de ez a mostani csapat nagyon messze van attól már. wenger is messze van már korábbi önmagától. alexis egyébként hatalmas vétel volt, az biztos
Szerintem sem fogjuk egymást meggyőzni, de a Sanchezes részt nagyon adom. :agree: Szememben a PL legjobb szélsője. Nem tudom ebben mennyire értünk egyet? :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:40

patent csere a leszállóágban levő Cazorla, az egydimenziós, sérülékeny, buta Walcott alap, a nem tudom hányadik éve ilyen-olyan módon jegelt Campbell fejlődőképes, Özil ugye a labda nélküli irányítók alfája és omegája stb..magyarán minden megvan magyarázva. de persze elfogultak vagytok a csapatotokkal és másként látjátok, nincs ezzel gond csak belefáradtam, meggyőzni egymást úgy sem fogjuk. szerintem ráncfelvarrásra szorulna a csapat, kezdve az edzővel. láttam én brutálul játszó arsenalt amelyik trófeákat nyert, láttam Bergkampot varázsolni nálatok aki az egyik kedvencem, de ez a mostani csapat nagyon messze van attól már. wenger is messze van már korábbi önmagától. alexis egyébként hatalmas vétel volt, az biztos
Nem illik.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:35

ziro4vr írta:na jó, viccet félretéve szerintem én kiszállok az arsenalosokkal való eszmecserékből, legalábbis ha a saját csapatukról van szó. eléggé mást értünk néhány kifejezésen úgy vettem észre :D
Ezt kifejtenéd bővebben?!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:33

na jó, viccet félretéve szerintem én kiszállok az arsenalosokkal való eszmecserékből, legalábbis ha a saját csapatukról van szó. eléggé mást értünk néhány kifejezésen úgy vettem észre :D
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 23., csütörtök 20:32

25ért Reus ajándék bárkinek a mai árak mellett. A két spanyol nagyon kívül mindenhol nagy erősítést jelentene

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:31

Hát szerintem a Sanchez-Walcott szélső kettős alap, van 2 patent cseréjük Cazorla és Chamberlain személyében, továbbá rendelkezésre áll egy fiatal, fejlődőképes Campbell + egy Podolski, akiben mindig benne van a gól. Számomra egyértelmű, hogy nem ez miatt a poszt miatt nem leszünk bajnokok. Persze elférne a kezdőbe Reus, de rohadtul nem prioritás 1 szélső ide hozatala.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 17:22

BBarni írta:
Ebből a 6-osból 4 kuka.
Pontosan kikre is gondolsz? :)
Sánchez,Oxi,Walcott és Cazolra mind nagyon jó játékos, Campbell meg fiatal még és sokat fejlődhet egyedül Poldi az aki kilóg a sorból, de azért ő sem egy foci analfabéta! :roll:

Ettől függetlenül Reus szerintem is elférne ha máshova nem előre csatárnak! :agree:
Cazorla jobb napjain klasszis, Walcott szerintem túlfújt angol, Oxit meg egyelőre a sérülései nem engedik kibontakozni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 23., csütörtök 17:17

Ebből a 6-osból 4 kuka.
Pontosan kikre is gondolsz? :)
Sánchez,Oxi,Walcott és Cazolra mind nagyon jó játékos, Campbell meg fiatal még és sokat fejlődhet egyedül Poldi az aki kilóg a sorból, de azért ő sem egy foci analfabéta! :roll:

Ettől függetlenül Reus szerintem is elférne ha máshova nem előre csatárnak! :agree:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 17:08

Cazorla se egy komoly tényező szerintem. Alexis, másik oldalon Reus, az egy ütős páros lehetne.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 17:00

ziro4vr írta:
alexoxladjackoxi írta:Na, szóval! Persze, beférne az Arsenal kezdőjébe Reus, de egyáltalán nem létszükség az idehozatala, ha azt nézzük, hogy van egy Sanchez, Walcott, Chamberlain, Cazorla, Campbell, Podolski hatosunk.
ez a névsor most érv vagy ellenérv akar lenni reus érkezésére? :mrgreen: mert nekem érvnek tűnik inkább
Kb. egyik sem említhető vele egy lapon és pont Cazorla meg Sanchez mellé jöhetne jól Marco.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 23., csütörtök 16:51

alexoxladjackoxi írta:Na, szóval! Persze, beférne az Arsenal kezdőjébe Reus, de egyáltalán nem létszükség az idehozatala, ha azt nézzük, hogy van egy Sanchez, Walcott, Chamberlain, Cazorla, Campbell, Podolski hatosunk.
Ebből a 6-osból 4 kuka.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 16:48

ez a névsor most érv vagy ellenérv akar lenni reus érkezésére? :mrgreen: mert nekem érvnek tűnik inkább
Nem illik.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 16:41

Na, szóval! Persze, beférne az Arsenal kezdőjébe Reus, de egyáltalán nem létszükség az idehozatala, ha azt nézzük, hogy van egy Sanchez, Walcott, Chamberlain, Cazorla, Campbell, Podolski hatosunk.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 21., kedd 20:44

Ahogy látom mások már meg is indokokták miért írtam le a City keretét. Így nem is írok semmit, teljesen felesleges lenne ugyanazokát leírnom

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 21., kedd 20:41

alexoxladjackoxi írta:Biztos azért címvédők, mert átlagos emberek alkotják a csapatot. :lol: :lol: Talán egy árnyalattal jobb a CFC kerete, de nagyon minimális a különbség szerintem.
Transfermarkt szerint a Chelsea kerete laza 60 millával többet ér. Ráadásul a Citybe van egy csomó középszerű, vagy még annál is gyengébb ar (Demichelis, Kolarov, Milner, Dzeko), de pl- Silva vagy Nasri sem fejlődött semmit se amióta ott vannak.
A Chelsea masszívsága alatt azt is értettem, hogy tele van ilyen négy tüdejű, lerúgom a derekadat arcokkal.

Az Arsenal és Özil témához meg annyit, hogy mostanság bőven lehetett olyan nyilatkozatokat olvasni, ahol szapulják (elég komoly volt focistáktól, nem a szomszéd Józsitól), és hogy az Arsenal szurkolók sincsenek megelégedve vele. Ja és akkor ott vannak még a pletykák, hogy lépni akar Angliából. De mindezektől függetlenül egy 50 milliós játékostól gondolom az a valós elvárás, hogy a hátán vigye a csapatát.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 21., kedd 17:58

tucsoki: Terry és Drogba már kiégtek, a kapusokat meg nem vettem számításba. Annyi erővel lehetne mondani Zabaletát is vagy Kompanyt.
Hehe! Az utólsó, zárójeles mondatrészed elég viccesre sikerült... :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 17:26

alexoxladjackoxi írta:
ziro4vr írta:Yaya, Kun, Silva. Ez mondjuk nálam is csak három.

Az Arsenalról meg továbbra is kicsit olyan beszélni, mint az elméleti fizikáról. Van téma, vannak gondolatok...de minek :lol:
Miért, a Chelseabe hány szigorúan vett világsztár van? Hazard, Fabregas, Costa és pont.
Mi számít "szigorúan vett világsztárnak" ? Curtis, Cseh, Terry és Drogba is lehet, ha Costa is az.

Vissza: