Balet divattá vált nem elismerni. Nekem nagyon furcsa, hogy a fórumon csak néhányan mondanak(unk) róla jókat. Nem azt mondom, hogy annyira jó játékos, mint CR, de sokban hasonlít hozzá a stílusa, és mikor a portugál jött nem igazán láttam ellenkező fórumozókat. Mindenképpen szeretném, ha leigazolnánk.R.M.C.F írta:Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.
Ez a 3as,annyira menne.....hogy sok hajam nem hullna ki 2013/2014 ben.
Hatalmasat nyernénk vele.
Suarez pedig kezd engem is meggyőzni, bár én valahogy mindig túlértékelt focistának találtam. Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő. Viszont a videók alapján meg hatalmas tanár a posztján. Az igazság valahol a kettő között lehet, ami még így is egy olyan szint, amit nem ütnek meg a jelenlegi csatáraink. 40 alatt hoznám.