petiamadridista írta:hát nyilván ha Messi a Maridban játszana, és így lenne 4 aranylabdája, akkor biztos, hogy szeretnénk őt, mi madridisták.
Ő lenne a nagy kedvenc.
de nem így van.
Szurkerek vagyunk így kissé elfogultak. Azonban idén és tavaly is jobb volt CRonaldo Messinél, ezt objektívan mondjuk, mint ahogy 2009-2011 között egyértelműen Messi volt a jobb.
Voltak véleményes esetek, akkor nyilván mi a Madrid pártján, és ezzel CR oldalán vagyunk.
Ezek nagyon érzelmi döntések, ha a 2 játékost hasonlítom össze.
A 2 csapat játékát sok esetben könnyebb reálisabban látni, mint a 2 játékosét... Most így..nem tudom, hogy kielégítő választ kaptál, vagy... hát nem tudom.
Én személy szerint egyet értek, hogy az utóbbi 2-3 évben igen is CR volt a jobb, elvakult badarságokat nincs értelme írni, de például azt is szeretem mikor régebbi játékosokhoz hasonlítják őket, teljesen butaság, lehet, hogy mondjuk CR teljesen elhomályosult volna anno Di Stefano és Puskás mellett, ahogy Messi is Kubaláék mellett, ezt nem tudhatjuk ezért nem is szeretem azt a kifejezést, hogy a vala volt legjobbak, a koruk legjobbjai sokkal mérvadóbbak.