Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 22., szerda 0:18

Oké, ha Messi itt játszana, és nyomná azokat a hülyeségeket, amiket a barcában is, meg az adócsalás, stb. Ugyanúgy elküldeném a fenébe, mint most. Attól, hogy valaki Realos még nem fogok mindent elnézni neki. Nem tudom más, hogy van vele, de ez a helyzet. Ha Pepe vagy Ramos hülye, akkor hülye. Nem kell megmagyarázni, a nyilvánvalót. Az a baj, hogy a barca drukkerek között viszont azt is meg akarják magyarázni, amit nem lehet. És csak a szép oldalt mutatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. október 22., szerda 0:17

petiamadridista írta:Azonban idén és tavaly is jobb volt CRonaldo Messinél
meg is kapta az aranylabdáját 2013ra, mint ahogy ezévben is megfogja.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 22., szerda 0:16

petiamadridista írta:hát nyilván ha Messi a Maridban játszana, és így lenne 4 aranylabdája, akkor biztos, hogy szeretnénk őt, mi madridisták.
Ő lenne a nagy kedvenc.
de nem így van.
Szurkerek vagyunk így kissé elfogultak. Azonban idén és tavaly is jobb volt CRonaldo Messinél, ezt objektívan mondjuk, mint ahogy 2009-2011 között egyértelműen Messi volt a jobb.
Voltak véleményes esetek, akkor nyilván mi a Madrid pártján, és ezzel CR oldalán vagyunk.
Ezek nagyon érzelmi döntések, ha a 2 játékost hasonlítom össze.
A 2 csapat játékát sok esetben könnyebb reálisabban látni, mint a 2 játékosét... Most így..nem tudom, hogy kielégítő választ kaptál, vagy... hát nem tudom. :D

Én személy szerint egyet értek, hogy az utóbbi 2-3 évben igen is CR volt a jobb, elvakult badarságokat nincs értelme írni, de például azt is szeretem mikor régebbi játékosokhoz hasonlítják őket, teljesen butaság, lehet, hogy mondjuk CR teljesen elhomályosult volna anno Di Stefano és Puskás mellett, ahogy Messi is Kubaláék mellett, ezt nem tudhatjuk ezért nem is szeretem azt a kifejezést, hogy a vala volt legjobbak, a koruk legjobbjai sokkal mérvadóbbak. :)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 22., szerda 0:11

hát nyilván ha Messi a Maridban játszana, és így lenne 4 aranylabdája, akkor biztos, hogy szeretnénk őt, mi madridisták.
Ő lenne a nagy kedvenc.
de nem így van.
Szurkerek vagyunk így kissé elfogultak. Azonban idén és tavaly is jobb volt CRonaldo Messinél, ezt objektívan mondjuk, mint ahogy 2009-2011 között egyértelműen Messi volt a jobb.
Voltak véleményes esetek, akkor nyilván mi a Madrid pártján, és ezzel CR oldalán vagyunk.
Ezek nagyon érzelmi döntések, ha a 2 játékost hasonlítom össze.
A 2 csapat játékát sok esetben könnyebb reálisabban látni, mint a 2 játékosét... Most így..nem tudom, hogy kielégítő választ kaptál, vagy... hát nem tudom. :D

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. október 22., szerda 0:10

Egy szurkolói csoport sosem lesz objektív, max egy-egy tagja. Nyilván a sajátjaihoz húzza a szíve és ha támadás éri vmilyen szinten meg fogja védeni. Főleg, ha olyan teljesítményt rak le mellé, mint ezek ketten.
Özilt, Igájnt, Bélt stb nyilván kevesebb magyarázkodás meg könny követné, ha nálatok lettek volna csak. :mrgreen:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 22., szerda 0:09

dzsi91 írta:Ibra nekem is nagy álmom,kár érte.. Ha mi nem védünk címet a Chelseanek és Ibrának fogok szurkolni :D
Szerintem, Ibra épp CR miatt nem válna itt sem be, tudjátok két dudás egy csárdában, de Ibra szerintem is pazarlás a francia ligában.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 22., szerda 0:03

dzsi91 írta:
MesQueUnClub írta:A kíváncsiság kedvéért vajon milyen Aspektusba kerülne CR és Messi, ha mondjuk pont fordított szituáció lenne, tehát CR a Barcában, Messi pedig nálatok játszana. Vajon milyen megítélésük lenne abban az esetben?!
A barcások gyülölik Cr-t mert nem felel meg annak a mesebeli világnak amibe beleszülettek,mi nem Messit utáljuk,hanem az ilyen agyhalott Vincze Ottókat akik még mostis nyomatják,hogy ő a legjobb amikor nem... De Suarezt utálja itt valaki? Poénkodunk a harapásain ahogy a Barcások is,ha Suarez idejött volna egy szar ember lenne,mi t ahogy Neynar is...Neymar egy cirkuszi bohócként volt számon tartva a médiában is amíg a Santos játékosa volt,ahogy felkapta a Barca mezt egy világklasszis lett,ugyanakkor James-t mindenki imádta a vb-n, de a Madrid mez őt is egy fofalmatlanná tette pedig Neymar sem csinált többet első évében és ő is ennyibe került..

Szóval ha Cé Barca játékos lenne, a valahavolt legjobb lenne,Messi meg egy hányós adócsaló.De jól van ez így Cé idevaló a karakterek madridba valók, a Harcosok,a Mourinhok mindre szükség volt és van itt.Én nem abból ítéljezem,higy ki milyen szépen viselkedik,csak legyen őszinte.

Egyébként a Kroos<Racitic doligból már kilehet találni mi lenne ha Cé és Messi helyet cserélne...Még mindig elképedek ezen a Racitic jobb mint Kroos dolgon,mondjuk Bartra is jobb mint Varane :lol:
Én személy szerint hiába Barca szurkoló vagyok, én nagyon szeretem CR játékát, még anno az miatt amit a MU-ban művelt, a játékosok 99%-a szerintem a saját lábaiban esett volna el azoktól a cselektől, én azonban csak egy tézist állapítottam meg, miszerint nagy valószínűséggel, ha anno ez fordítva történt volna, tehát Messi itt CR ott, egészen más lenne a 2 tábornak a 2 játékos iránti megítélése. Természetesen nem várok egyetértést, én csak egy konstruktív beszélgetést kezdeményeztem.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 22., szerda 0:02

MesQueUnClub írta:Szerintem ez pont a berögzült nézet miatt van, de ha mondjuk 10 éve itt tűnt volna fel, szerintem egészen más lenne az álláspontod.
Nyilvánvaló hogy ez közrejátszik, de nincs 100%-os igen/nem válasz, ilyet ne is várj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 0:01

Ibra nekem is nagy álmom,kár érte.. Ha mi nem védünk címet a Chelseanek és Ibrának fogok szurkolni :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 21., kedd 23:58

dzsi91 írta: A barcások gyülölik Cr-t mert nem felel meg annak a mesebeli világnak amibe beleszülettek,mi nem Messit utáljuk,hanem az ilyen agyhalott Vincze Ottókat akik még mostis nyomatják,hogy ő a legjobb amikor nem... De Suarezt utálja itt valaki? Poénkodunk a harapásain ahogy a Barcások is,ha Suarez idejött volna egy szar ember lenne,mi t ahogy Neynar is...Neymar egy cirkuszi bohócként volt számon tartva a médiában is amíg a Santos játékosa volt,ahogy felkapta a Barca mezt egy világklasszis lett,ugyanakkor James-t mindenki imádta a vb-n, de a Madrid mez őt is egy fofalmatlanná tette pedig Neymar sem csinált többet első évében és ő is ennyibe került..

Szóval ha Cé Barca játékos lenne, a valahavolt legjobb lenne,Messi meg egy hányós adócsaló.De jól van ez így Cé idevaló a karakterek madridba valók, a Harcosok,a Mourinhok mindre szükség volt és van itt.Én nem abból ítéljezem,higy ki milyen szépen viselkedik,csak legyen őszinte.

Egyébként a Kroos<Racitic doligból már kilehet találni mi lenne ha Cé és Messi helyet cserélne...Még mindig elképedek ezen a Racitic jobb mint Kroos dolgon,mondjuk Bartra is jobb mint Varane :lol:

Azért Ibrát megnéztem volna Madrid mezben. :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 21., kedd 23:58

Remy írta:
ikarus93 írta:Messi vagy CR

Cr vagy Messi

Ezt a két játékost bármelyik klubcsapatba a világon szivesen látnák.

Mindketten, a korunk nagy focistái közé fognak tartozni.
Én nem látnám szívesen Messit. Akkor se kéne, ha ingyen jönne.
Szerintem ez pont a berögzült nézet miatt van, de ha mondjuk 10 éve itt tűnt volna fel, szerintem egészen más lenne az álláspontod.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 21., kedd 23:56

MesQueUnClub írta:A kíváncsiság kedvéért vajon milyen Aspektusba kerülne CR és Messi, ha mondjuk pont fordított szituáció lenne, tehát CR a Barcában, Messi pedig nálatok játszana. Vajon milyen megítélésük lenne abban az esetben?!
A barcások gyülölik Cr-t mert nem felel meg annak a mesebeli világnak amibe beleszülettek,mi nem Messit utáljuk,hanem az ilyen agyhalott Vincze Ottókat akik még mostis nyomatják,hogy ő a legjobb amikor nem... De Suarezt utálja itt valaki? Poénkodunk a harapásain ahogy a Barcások is,ha Suarez idejött volna egy szar ember lenne,mi t ahogy Neynar is...Neymar egy cirkuszi bohócként volt számon tartva a médiában is amíg a Santos játékosa volt,ahogy felkapta a Barca mezt egy világklasszis lett,ugyanakkor James-t mindenki imádta a vb-n, de a Madrid mez őt is egy fofalmatlanná tette pedig Neymar sem csinált többet első évében és ő is ennyibe került..

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 21., kedd 23:56

Remy írta:

Cr vagy Messi

Pedig Messi, egy klubváltással második virágzását élné. Véleményem szerint.
Puskás Ferenc

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 21., kedd 23:54

Cr vagy Messi

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 21., kedd 23:51

Messi vagy CR

Cr vagy Messi

Mindketten, a korunk nagy focistái közé tartoznak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. október 21., kedd 23:54-kor.
Puskás Ferenc

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 21., kedd 23:46

tucsoki írta:Szóval arra akarsz most kilyukadni, hogy ha Messi nálunk játszana, akkor mi is úgy viselkednénk mint az elvakult (tisztelet a kivételnek) Barca szurkolók?
Nem kérlek tisztelettel, arra gondoltam, hogy Messi megítélése vajon abban csúcsosodna-e ki, hogy testi adottságainak hiányának elemzése és az adózási szokásainak firtatása, etc..

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 21., kedd 23:44

tucsoki írta:
CR-nek 4 aranylabdája lenne, pl.
Én egészen pontosan úgy értettem, hogy Messi pontosan azt tette volna le a RM-ért mint a Barcáért és itt lenne 4 bogyesz.. etc..

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 23:43

Szóval arra akarsz most kilyukadni, hogy ha Messi nálunk játszana, akkor mi is úgy viselkednénk mint az elvakult (tisztelet a kivételnek) Barca szurkolók?

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 21., kedd 23:40

R.M.C.F írta:

Nem túl bonyolult kérdés. Messi egy kis sunyi,alattomos kötsög lenne.....cr meg a sportolók mintapéldánya. Tök más a két klub propagandája,megítélése,médiája...
Szerintem azért ha itt érte volna el azokat a sikereket, kicsit fordulna a kocka a kommentek tekintetében, persze ez csak az én véleményem dehát ugye, minden szentnek maga felé húz a keze.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 21., kedd 23:39

CR-nek 4 aranylabdája lenne, pl.

Vissza: