na ez mi? legalább valami szép gólt mutattál volna.soroslop írta:Sokan szokták itt szidni Cavanit. Én kevés meccsen láttam játszani, elhiszem, hogy megvannak a korlátai, falábú köcsög meg minden, de várom a napot amikor a mi csatárjaink csak mondjuk tizedakkora gólt lőnek mint ez itt:
http://afootballobserver.tumblr.com/post/100661222431
(ugyanitt: ha ezt a mi csatárjaink lövik, 2 szezonra előre meg van bocsátva minden)
ennél Benzema már tucatnyi szebb gólt lőtt, de Chicharito, Higuaín vagy akár Morata is lőtt ennél jóval szebbeket.
szerintem túl vannak kicsit fújva, egyáltalán nem olyan durva a keretük. agüero, yaya és esetleg silva nélkül semmi extra a keretük. persze, sok jó játékos, de más világklasszis játékosuk rajtuk kívül nem nagyon van. edző is átlagos, úgyhogy én annyira nem lepődök meg rajtuk. mondjuk azért a csoportból illenne továbbmenni.ikarus93 írta:Egyébként én a City-t nem tudom hova tenni.
Ha a keretét nézzük, akkor a top5 a jelenlegi BL mezőnyben. A Premier Leaugbe is nagyon jól tolják, a BL-ben, meg mint ha kettővel vissza vennének. Nem értem.