na ez mi? legalább valami szép gólt mutattál volna.soroslop írta:Sokan szokták itt szidni Cavanit. Én kevés meccsen láttam játszani, elhiszem, hogy megvannak a korlátai, falábú köcsög meg minden, de várom a napot amikor a mi csatárjaink csak mondjuk tizedakkora gólt lőnek mint ez itt:
http://afootballobserver.tumblr.com/post/100661222431
(ugyanitt: ha ezt a mi csatárjaink lövik, 2 szezonra előre meg van bocsátva minden)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
ennél Benzema már tucatnyi szebb gólt lőtt, de Chicharito, Higuaín vagy akár Morata is lőtt ennél jóval szebbeket.
szerintem túl vannak kicsit fújva, egyáltalán nem olyan durva a keretük. agüero, yaya és esetleg silva nélkül semmi extra a keretük. persze, sok jó játékos, de más világklasszis játékosuk rajtuk kívül nem nagyon van. edző is átlagos, úgyhogy én annyira nem lepődök meg rajtuk. mondjuk azért a csoportból illenne továbbmenni.ikarus93 írta:Egyébként én a City-t nem tudom hova tenni.
Ha a keretét nézzük, akkor a top5 a jelenlegi BL mezőnyben. A Premier Leaugbe is nagyon jól tolják, a BL-ben, meg mint ha kettővel vissza vennének. Nem értem.