pont ezt szerettem volna megjegyezni.'shutterisland írta:egy biztosan, ahol koke adta a gólpasszt és godín a gólszerző.![]()
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
elképesztő az a pali
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. október 22., szerda 22:45
pont ezt szerettem volna megjegyezni.'shutterisland írta:egy biztosan, ahol koke adta a gólpasszt és godín a gólszerző.![]()
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 22., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 22., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 22:39
kit izgat ez, gündogan assist már cuppant is maikarus93 írta:Reus mi gólt vert te jó isten.
https://www.youtube.com/watch?v=WuX-8uBsyXU
Itt a videó
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 22., szerda 22:35
Nem véletlen, hogy egyaránt a Barca drukkerek és a Real drukkerek sem küldenék vissza a BvB-be ha esetleg oda kerülne.ikarus93 írta:Reus mi gólt vert te jó isten.
https://www.youtube.com/watch?v=WuX-8uBsyXU
Itt a videó
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 22., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 22., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 20:03
adamzz írta:Istenem. Hogy mekkora az arc, azért mert levantékat meg bilbaókat simán verünk...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 22., szerda 19:29
Szoktál nézni mostanság Pool meccseket? Persze benne van a meglepetés, de azért nem egy BM ellen meccselünk na...adamzz írta:Istenem. Hogy mekkora az arc, azért mert levantékat meg bilbaókat simán verünk...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 22., szerda 19:27
A Real jobb csapat mint a pool.Még idegenben is.Magasan.Ez a realitás.Ha botlunk,az a meglepetés.adamzz írta:Istenem. Hogy mekkora az arc, azért mert levantékat meg bilbaókat simán verünk...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 22., szerda 19:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 22., szerda 19:19
+ botlottak már a BL-ben és mivel ők az esélyesek a második helyre, ezért nekünk bőven belefér a botlás, a bajnokságban már nem igazán kéne elengedni a Barcát... Amúgy kezdjen Varane Nachoval és Pepe pihenhet, Varane pihent, Nacho meg játszik, elöl meg talán nincsenek fáradt lábak.CS0ki írta:Hmm, úgy néz ki azóta felülvizsgáltam az álláspontomat.pedig egy bő 2-3 hete amikor mondtam, h 3 nap leforgása alatt játszunk előbb az anfielden, majd jön a clasico és azt mondtam, h egyértelműen a bajnoki lesz a fontosabb, azt mondtad, h te a bl meccsen is elvárod a 3 pontot és a győzelmet, mert ez a real madrid... erre mondtam én akkor, h ők is emberek és van fontossági sorrend is.Mondjuk szerintem így is nyerünk, kvázi megszakadás nélkül. Bizonyos értelemben el is várnám, mert annyival jobb csapatunk van, és annyival jobb formában vagyunk. De az eredmények alakulása miatt, tényleg nem kell a győzelem. Meg vannak olyan sérültjeink is, akikkel akkor nem lehetett számolni. Ramos, Bale, kellett volna a rotálás miatt. Így már kevésbé lesz talán pihent a nép szombatra.
Szóval a lényeg, hogy igazából nem a Liverpool miatt vagyok úgy, hogy nem akkora baj, ha nem nyerünk ma, nem őket tartom annyira jónak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 22., szerda 18:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 22., szerda 18:18
Hmm, úgy néz ki azóta felülvizsgáltam az álláspontomat.pedig egy bő 2-3 hete amikor mondtam, h 3 nap leforgása alatt játszunk előbb az anfielden, majd jön a clasico és azt mondtam, h egyértelműen a bajnoki lesz a fontosabb, azt mondtad, h te a bl meccsen is elvárod a 3 pontot és a győzelmet, mert ez a real madrid... erre mondtam én akkor, h ők is emberek és van fontossági sorrend is.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 18:03
pedig egy bő 2-3 hete amikor mondtam, h 3 nap leforgása alatt játszunk előbb az anfielden, majd jön a clasico és azt mondtam, h egyértelműen a bajnoki lesz a fontosabb, azt mondtad, h te a bl meccsen is elvárod a 3 pontot és a győzelmet, mert ez a real madrid... erre mondtam én akkor, h ők is emberek és van fontossági sorrend is.CS0ki írta:Este meg jól szeretnék szórakozni, egy sok gólos, laza meccsen, ahol nem szakadunk meg és nem sérül le senki. A 3 pont nekem másodlagos, most nem vagyunk különösebben rászorulva.
ludogorec - basel állítólag jó lesz.Szerintetek az Arsenal - Anderlechtet érdemes megnéznem, vagy inkább nézzek meg egy filmet?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 22., szerda 18:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 22., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 22., szerda 17:49
Nekem is tegnap megcsapta a fülemet, amikor a PSG meccsén arról beszéltek, hogy az előző fordulóban óriási bravúrt végrehajtva legyőzték a barcát. Azért az ne legyen már bravúr, ha a PSG győz otthon, akárki is az ellenfél.mert jobbak és bl-ben is rutinosabbak vagytok, de azért a pool nem egy levante vagy rayo, hogy az esetleges győzelmük esetén csodáról beszéljünk.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 22., szerda 17:39
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem