Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 22., szerda 21:54

Eleve Messibe lehetne/lehetett volna annyi, hogy az első ilyen hír után kiáll a sajtó elé és elmondja, hogy adott esetbe majd otthon ünnepeljék meg a szurkolók, de akkor is csak meccs előtt/után.

Teljesen abszurd az egész..
#happyshitting

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. október 22., szerda 21:48

ha ne adj isten megtörténne ez a meccs megállítás messi miatt, akkor a bernabeu népe remélem hátat fordít a pályának és hangosan szóvá teszik a dolgot.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 22., szerda 21:43

az van, hogy a fifa megengedte, most az lfp-n a sor, akik nyíltan már jóval előtt kijelentették, hogy semmi akadályát nem látják, tehát az is zöld út. innentől csak a csapatok oldalán pattog a labda. eleve ha mi megakadályozzuk, akkor semmi nem lesz, a másik meg ha nem sikerülne (mert azért valljuk be, messinek nagyon megy ellenünk a góllövés) attól még hogy engedélyt kaptak, nem kötelező megcsinálni.

a másik dolog meg, amit sokan mondanak, hogy ha ronaldinhót meg maradonát meg tudták tapsolni, akkor messit is meg lehet. a különbség csupán annyi, hogy dinnyó és maradona saját maguknak vívták ki a tiszteletet, ameddig messi esetében megpróbálják majd lenyomni a torkukon. erőszak erőszakot szül. ebből meg csak az lesz majd, hogy a bernabeu szurkolói lesznek a gecik, amiért fütyülnek ahelyett hogy tapsolnának. hátpersze. egy jó kis ronaldózást nekik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 22., szerda 21:41

elnézegetve a mai 0-3-as félidőt, szerintem a realnak a legkisebb gondja lesz az, hogy most megünnepelik e messit 4-2-es eredménynél vagy nem. :lol:

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 22., szerda 21:23

Szerintem ez lenne az a pont,ahol nyíltan kimondaná a szövetség,hogy "igen,nyaljuk a seggét". Egy meccset nem lehet így félbeszakítani. Sok rekord dőlt már meg,ez a felhajtás nevetséges. Én levonulnék szépen a pályáról,ha fehér mezben lennék. Pepe idegei szerintem amúgy sem engedik,hogy ez megtörténjen :mrgreen:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 22., szerda 20:41

Fogalmam sincs mit akar a FIFA ezzel a meccsmegállítós dologgal...

Mindenesetre a spanyol szövetség azt nyilatkozta, hogy nem kaptak ilyen jellegű kérést a Barcelona vezetőségétől, márpedig ehhez egyeztetnie kellene velük, mivel a bírónak is tudnia kell róla. Szóval számomra egyre ködösebb ez a kérdés.

A dailymail online változatában egy videó-összeállításról írtak pár napja, amit az esetleges rekordöntés miatt adnának le a meccs után. Ez utóbbi már sokkal korrektebb lenne, továbbá nem hinném, hogy botrányba fulladna. A füttykoncert egyik félnek sem tenne jót.
mathers írta:Két gólt kell lőnie nem? Akkor dönti meg a rekordot és akkor van csak ünneplés. :)
Igen, legalább kettőt kell lőnie a ligarekordhoz.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 22., szerda 20:41

dzsi91 írta:Majd szombaton kiderül, de nekem gyanús hogy azért ez a nagy körítés ,hogy az aranylabdához odaérjen végül...
Na hát mondjuk ha ennyi elég lenne hozzá, akkor még a Goal.com év játékosa díja is többet érne az Aranylabdánál.. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 20:31

mahitoo(Henke) írta:Rég nem szóltam hozzá az oldalon. Most teljesen egyet értek veletek. Ez egy totális baromság. De most emiatt ne a Barcát meg Messit szidjátok, nekik, és nekünk szurkolóknak sem hiányzik ez. Messi füttykoncertben akarja átvenni? Esetleges szépítésnél, ahelyett, hogy mennénk tovább, megállítják a játékot? Esetleges vezetésnél félbeszakad a meccs? Komolyan mondom, nem normálisak.
Ha Messiben és a Barcában van emberség vagy tényleg olyan jók mint amilyennek beállítják akkor köszönik szépen nem kérnek belőle... Gondolom ha szólna Messi ,hogy ezt ne majd a hazai meccsen akkor nem lenne műsor.Majd szombaton kiderül, de nekem gyanús hogy azért ez a nagy körítés ,hogy az aranylabdához odaérjen végül...Mert amúgy esélye se lenne.

De mind1 én ezt nem tudom elhinni amíg nem látom, majd ha megtörténik akkor anyázok :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 20:28

mahitoo(Henke) írta:Rég nem szóltam hozzá az oldalon. Most teljesen egyet értek veletek. Ez egy totális baromság. De most emiatt ne a Barcát meg Messit szidjátok, nekik, és nekünk szurkolóknak sem hiányzik ez. Messi füttykoncertben akarja átvenni? Esetleges szépítésnél, ahelyett, hogy mennénk tovább, megállítják a játékot? Esetleges vezetésnél félbeszakad a meccs? Komolyan mondom, nem normálisak.
én elhiszem, de én akkor is messit szidom.

:Đ :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 22., szerda 20:27

Két gólt kell lőnie nem? Akkor dönti meg a rekordot és akkor van csak ünneplés. :)

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. október 22., szerda 20:26

Rég nem szóltam hozzá az oldalon. Most teljesen egyet értek veletek. Ez egy totális baromság. De most emiatt ne a Barcát meg Messit szidjátok, nekik, és nekünk szurkolóknak sem hiányzik ez. Messi füttykoncertben akarja átvenni? Esetleges szépítésnél, ahelyett, hogy mennénk tovább, megállítják a játékot? Esetleges vezetésnél félbeszakad a meccs? Komolyan mondom, nem normálisak.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 20:22

Meg egyébként is, a stadion a real madrid tulajdona, ha ők nem akarnak ünnepet akkor miért lenne? vagy ez most hogy fog kinézni a bíró lefújja a meccset Messi körbefut a stadionban miközben öngyújókkal dobálják vagy mi?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 20:20

de most értitek kumma feszült meccs, mondjuk kiegyenlít a fiú a 70. percben, mindenki fütyül, a többiek mennének tovább tettre készen, erre virágokat szórva befut a kis küldöttség, hátul jön blatter ugrálva és fütyörészve, farkasnorbi majd visít hogy legenda és ez 5 percig? wtf
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 22., szerda 20:20

FIFA authorize a tribute to Messi at the Bernabeu
De miééért?? Hihetetlen komolyan, én nem tudom ez kinek az ötlete volt, de jó nagy barom volt.. :fpalm: Remélem még valami színpadot is felhúznak majd a kezdőkörbe és jön egy énekes is, úgyis mindenki ezt akarja nézni a Cassico közben, kit érdekel a meccs, jó az ha megszakítják.. :roll: Remélem most csak gólpasszokat fog adni. :D

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 22., szerda 20:20

nevetséges.. :lol:
egyébként ha még a hétvégén megdöntötte volna, akkor ott állították volna meg a meccset? vagy ez csak akkor történhet meg, ha ellenünk sikerül a rekord?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 22., szerda 20:19

nem para, vicces lesz amikor 5-0 és egy CR tripla után egy kamutizenegyesből szépít majd messi, 80 ezer madridista anyázása mellett. :D

viccet félretéve ez azért már gusztustalan.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 20:19

gyerekek, ez rosszabb lesz, mint az internetadó! :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 22., szerda 20:17

Azért ha ez így megtörténik az nagyon morbid lesz, ez azért már nagyon erős ilyet nem illik és nem is lehet... ha ez így megvalósul részemről szabad kezet kap az összes játékosunk, lehet hentelni rugdosódni verekedni... ilyet azért ne, oké mondják be a hangosba de azért mindennek van határa...

ui.: Ez azért is lehet rossz mert védőink nagyon rá fognak állni Messire emiatt,túlzottan és akkor Neymar gúrít egy mesterhármast fűalatt...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 22., szerda 20:16

de ilyen az egész futball történelemben MÉG NEM VOLT.
Én hosszannéztem régen az összes eurosport retro sorozatot, bl-t, vb-t, eb-t, mindent. De hát ilyen nincs és nem is volt, mi ez már? :ozil:
Én végig azt hittem, hogy ez valami szar poén...
Nem tudom elhinni, hogy a 21-ik században egy ilyen méretű szervezet ennyire szembeköpje magát és minden futballszerető embert. Hát kik ezek? :vivo:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 22., szerda 20:15

Kíváncsi vagyok, hogy felmerült volna-e ez az egész dolog, ha nem pont a Bernabeuba lenne lehetősége rekordot dönteni. :lol:
Mindegy, most kell megmutatni, nullára hozni őket, aztán majd a következő meccsen éltethetik a Nou Campba valamelyik spanyol kiscsapat ellen. Bár hozzáteszem vicc, hogy egyáltalán ilyen felmerülhet, attól függetlenül, hogy ki ellen döntheti meg a rekordot. :roll:

Vissza: