Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Jó hát most jönni fognak az ilyen cuki hírek, hála a barcának, hogy itt már senkit sem kell lassan a klubtól megvenni elég ha lefizetik. Hát viccesek ezek az újságfirkászok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kis kiegészítés CR-hez: amellett, hogy 60 milliót kapna az aláírásért egy meg nem nevezett csapattól két év múlva (United, City, PSG, Monaco), évi nettó 23 millió eurót keresne és a reklámbevételek 100%-át megtarthatná.
Betegek ezek
Betegek ezek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A marca tegnap este 72 órát írt.
Átaludtam 1 egész napot vagy mi az isten!?
Átaludtam 1 egész napot vagy mi az isten!?
-
Perez: Ancelotti nagyon jól illeszkedik a Real Madrid kultúrájába, megérti magát a sztárokkal és egy kiváló edző, a helyzet továbbra is az, hogy a PSG edzője, Casillas nélkül elképzelhetetlennek tartja a klubot, Pepe nem eladó, Ronaldo soha nem kérte tőle a távozását, tovább dolgoznak a szerződésén.
Az AS szerint 48 órán belül eldőlhet Ancelotti sorsa.
Az AS szerint 48 órán belül eldőlhet Ancelotti sorsa.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én elismerem, és sosem tagadtam, hogy nem értek a focihoz szakmai szinten, csak szeretem (ezért szoktam sokszor kérdezni), ez lehet, hogy le is fog jönni a kérdésemből; az nem lehet, hogy a La Ligában nem számít majd technikás játékosnak (cselek), de ezt kompenzálja majd csapatjátékkal, átlövésekkel, és magas arányú helyzetkihasználással?Matt009 írta:Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.
Másrészt, ez talán megint butaság, de ahogy két-három védő között tologatja a labdát, és elfut köztük, az nem hasonló stílus, mint Távoli... izé, Messi játéka? Vagy ez hülyeség? Azt tudom, hogy ebben a bolhának nyilván nagy előnye az alacsony súlypontja.
Pepe és Coentrao aranyat érhet a keretben, mert minőségi kiegészítőemberek, de a gálacsapatban szerintem Marcelonak, és Ramos mellett Varanenak kell lennie. Viszont ha jó ajánlat jön értük, és kell a pénz, és Gündogan, Bale, Suárez kaliberű játékosokba lehet beleforgatni, akkor szerintem el kell fogadni az ajánlatot.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Osztom azok véleményét, akik szerint Pepe, Varane mögött a padra való. A szezon vége felé ez így is volt, de kérdés, hogy egy teljes szezont hogyan viselne el a 30 éves Pepe(aki sztem ha elkapja a fonalat világklasszis), hogy a tinédzser mögött 2. Nem lenne könnyű neki lelkiekben szvsz. Ha jönne mondjuk egy 25millás ajánlat, én is megválnék tőle. Amúgy én birom, elfér ő itt még, de ehhez kompromisszumok kellenek a részéről is.
Pepe nagyon jó lesz tartaléknak, fölösleges venni a helyére bárkit is. Viszont ha befutna egy nagyon jó ajánlat érte, lehet eladnám.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Pepe tényleg a világon az egyik legjobb középső védő, ez így igaz.Matt009 írta:... A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
Ahogy az is, hogy már 30 éves. Hogy már 3. számú középső védő. Hogy Pérez a korábbi dolgai miatt már állítólag el akarta adni. És a pletykák (HA igaz) szerint (már nem emlékszem melyik klub) ajánlott érte 25 milliót, illetve Neki dupla gázsit a mostanihoz képest.
Szóval HA menni akarna, hogy pénzt keressen, és kezdő(!) legyen, akkor "Inigo Martinez + 5-10" millióért mehet. Ha Martinezt nem tudjuk megvenni így (azaz minimum 5 milliós haszonnal, és ebbe benne van az is, hogy nem jönne ide), akkor én sem adnám el. De ha az említett feltételek fennállnak, akkor nyugodt szívvel.
Ne kezd már Te is.Matt009 írta:Csak hát a sajtó nagy úr.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Pont ez az. Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide,
Egy az egyben adom ezt. Én is megkaptam a magamét párszor, amikor Pepet védtem. A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
Csak hát a sajtó nagy úr.
Suarez detto. Az az ember egy igazi állat. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Vállalhatatlan, undorító, amit néha művel, de a védők is berosálnak, ha ellenük lép a pályára, és nem a testi épségüket féltik, hanem a kapujukat. Suarez egy középszar csapatban a legnagyobb védelmeket veszi hülyére gyakorlatilag minimális támogatással... Itt olyan társakkal, mint CR vagy Modric... Hát remélem nem csak elképzelnem kell, hanem valóság lesz.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Ezen most én is kiakadtam.. jobb Özilnél mert két lábas
Már csak annyiban is vitatkoznék,hogy Özil szvsz a gyenge szezonja ellenére is világklasszis,és akkor még nem is mondtam,hogy a jobb szél ahova mourinho rakta az elmult meccseken nem is neki való...
Már csak annyiban is vitatkoznék,hogy Özil szvsz a gyenge szezonja ellenére is világklasszis,és akkor még nem is mondtam,hogy a jobb szél ahova mourinho rakta az elmult meccseken nem is neki való...
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
jó akkor toljátok az egy lábas özilt, akinek az egylábasságán ment el két döntő szituáció is idén kupában és BL ben. Tök felesleges érvelni olyan embereknek, akiknek ott fityeg özil neve a kedvencek között, ha fel akarom venni a stílusát az utolsó hozzászólónak, akkor akár azt is mondhatnám, hogy ilyen kedvenc játékossal nem vagy kompetens a témában, nem akartam a szintedre süllyedni, de sikerült sajnos.
arra éleztem ki a dolgot, de ez nem azt jelenti, hogy csak abban gyenge, fizikálisan is kevés, elnyomja még az is aki nem akarja és már az arca is nagy lett a semmire
de egyébként ennek ellenére azt írtam, hogy "özil/Isco" , de ugorjatok már erre is... Istenem
arra éleztem ki a dolgot, de ez nem azt jelenti, hogy csak abban gyenge, fizikálisan is kevés, elnyomja még az is aki nem akarja és már az arca is nagy lett a semmire
de egyébként ennek ellenére azt írtam, hogy "özil/Isco" , de ugorjatok már erre is... Istenem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2013. június 6., csütörtök 0:15-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Isco még semmit nem csinált csak volt egy jó félszezonja. Ráadásul többet játszik a bal szélen, mint középen.heccsat írta:pheco írta:Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.
hát igazából annyi, hogy már most jobb Özilnél, a gyerek 2lábas már ezzel sokkal előrébb vagyunk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
pheco írta:Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.
Ezt teljes mértékben adom. Isco még nem több,mint egy feltörekvőben lévő tehetség.
A Kp megerősítése meg remélem abban fog megmutatkozni,hogy hozunk egy vkp-t megy egy szélsőt.
- heccsat
pheco írta:Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.
hát igazából annyi, hogy már most jobb Özilnél, a gyerek 2lábas már ezzel sokkal előrébb vagyunk
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.
- h3x0r
azt lehet tudni, hogy ha az eladasokat nem szamoljuk, akkor kb mennyi penzunk van atigazolasokra?
- heccsat
Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide, nekem már elegem van az egylábas játékosokból, nem akarok még egy ilyet itt látni, egy Reusnak sokkal több hasznát vehetnénk, van az a pénz higgyétek el
ennél a felállásnál szeretnék a földön maradni és egy olyat írni, amire van is esély, nem szeretném Alonsot sokáig már ott látni, de amíg nincs jó alternatíva, közepest ne hozzunk; Özilért sem vagyok oda viszont isco is zsákbamacska, nem biztos, hogy elérné a kellő szintet
tudom, hogy Modric nem ott a legjobb, de még így is évezredekkel jobb ott, mint Khedira
Carvajal Varane Ramos Marcelo
---------- Modric Alonso
-- Reus ----Isco/Özil------Ronaldo
---------- Benzema/Suarez
cserék: Draxler, Albiol, Nacho, Jesé, Khedira, Özil, Arbeloa, Pepe, Jesus
ezzel próbáltam a realitásoknál maradni, talán csak Reus lenne necces
viszont akiben talán még Jesenel is több van az Draxler, 2 év múlva 50 millió körül lesz az a gyerek, eszméletlen ügyes, dinamikus, két lábas, jól lát a pályán
ennél a felállásnál szeretnék a földön maradni és egy olyat írni, amire van is esély, nem szeretném Alonsot sokáig már ott látni, de amíg nincs jó alternatíva, közepest ne hozzunk; Özilért sem vagyok oda viszont isco is zsákbamacska, nem biztos, hogy elérné a kellő szintet
tudom, hogy Modric nem ott a legjobb, de még így is évezredekkel jobb ott, mint Khedira
Carvajal Varane Ramos Marcelo
---------- Modric Alonso
-- Reus ----Isco/Özil------Ronaldo
---------- Benzema/Suarez
cserék: Draxler, Albiol, Nacho, Jesé, Khedira, Özil, Arbeloa, Pepe, Jesus
ezzel próbáltam a realitásoknál maradni, talán csak Reus lenne necces
viszont akiben talán még Jesenel is több van az Draxler, 2 év múlva 50 millió körül lesz az a gyerek, eszméletlen ügyes, dinamikus, két lábas, jól lát a pályán
Next season dreamteam
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja.....de a drukker egy különleges fajta,a legtöbb a véleményét a speakerektől,az "álszakkomentároktól"az NSO-ról és a blikkből veszi.......ott meg lehúzzák nagyon.Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.
Buták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Bale-lel talán a legtöbb embernek nem az a baja, hogy nem ismeri el, mint jó focista, hanem maga a játék, amit képvisel (kontrázós, gyorsaságon alapulómindemellett nem vitatja senki a technikai, passzjátékbeli tudását sem.) azt nem akarja itt látni. Legalábbis, ahogy én figyeltem meg eddig itt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.R.M.C.F írta:Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő.
Mivel eléggé szemétláda,így a megítélése sokkal rosszabb mint a valós tudása......ez hasonlít pepéhez,őt is sokkal rosszabbnak ítélik meg,mint amit valóban tud,mert egy köcsög alapjában véve.....de amit ő mentett,amit melózott kisegített oldalra,blokkolt......az embertelen volt.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.