Mennyei futball
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Mennyei futball
Pörög az élet a NB1-be.
Épphogy kirúgták Csábit Nyíregyházáról, már a Honvéd edzője.
Vébert kirúgták Pécsről. Pedig nem tartom magyar szinten rossz edzőnek, de hát nem sok értelmes csapat volt még a keze alatt.
Jenner orvosin van a Diósgyőrben.
Tegnap az U17-es csapatunk 2-1re kikapott Horvátországtól az EB selejtezőn. Engem meglepett, hogy láttam pár tehetséges játékost, akik talán még nincsenek annyira elveszve, viszont Tajti Matyi semmit nem nyújtott, bár nem kapott sok időt.
A szurkolói bojkotton több ezren voltak, de sokan nem szólaltak fel, mert állítólag meg lettek fenyegetve. A kormány nem vette át a szurkolói petíciót.
Az MLSZ közlése szerint 2.000 körül volt az átlagnézőszám. Az általuk közölt adatok szerint, Puskás-MTK 1.500 néző, DVSC-Fradi 8.500 néző, Diósgyőr 3.500 néző...hát elég érdekes adatok ahhoz képest, amit a TV-be láttunk, és az ott lévő szurkolók mondtak.
Épphogy kirúgták Csábit Nyíregyházáról, már a Honvéd edzője.
Vébert kirúgták Pécsről. Pedig nem tartom magyar szinten rossz edzőnek, de hát nem sok értelmes csapat volt még a keze alatt.
Jenner orvosin van a Diósgyőrben.
Tegnap az U17-es csapatunk 2-1re kikapott Horvátországtól az EB selejtezőn. Engem meglepett, hogy láttam pár tehetséges játékost, akik talán még nincsenek annyira elveszve, viszont Tajti Matyi semmit nem nyújtott, bár nem kapott sok időt.
A szurkolói bojkotton több ezren voltak, de sokan nem szólaltak fel, mert állítólag meg lettek fenyegetve. A kormány nem vette át a szurkolói petíciót.
Az MLSZ közlése szerint 2.000 körül volt az átlagnézőszám. Az általuk közölt adatok szerint, Puskás-MTK 1.500 néző, DVSC-Fradi 8.500 néző, Diósgyőr 3.500 néző...hát elég érdekes adatok ahhoz képest, amit a TV-be láttunk, és az ott lévő szurkolók mondtak.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Na akkor én most láttam be hogy reménytelen ez a csapat... Zamostny, Városi, Farkas Márk. Ezekkel még MB2-ben sem lesz egyszerű bentmaradni. Legalább ott nyerünk meccseket.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Öpike
diosgyor - dunaujvaros meccs simeone kedvence lenne. 6 golbol 5 szogletbol szuletett.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
U17-es EB első szakasz, 2. csoportmérkőzés: Magyarország - Kazahsztán (1:0)
Az első meccsen egy 11-es góllal nyertünk Izrael ellen. Azt nem láttam, de kíváncsiságból ebbe már belepillantottam. Hát le kellene már szoknom a magyar fociról.
"Megnyugtató", hogy már ebben a korosztályban is előjönnek az alapvető hiányosságok. Bár nem vagyok idős, sosem várom el a labdazsonglőrködést, a zsugázást a magyar játékosoktól. Azt viszont elvárom, hogy ha már labdarúgóknak állnak, akkor ennek megfelelően teljesítsenek.
A pályán volt 11 ember, de nem egy csapat. Ad hoc jellegű támadások, össze nem hangolt mozgások, az alapvető szituációk értelmezésének hiánya. Bedobásoknál, rögzített helyzeteknél, labdaszerzéseknél, labdavesztéseknél teljesen fogalmatlan dolgokat láttam. Nem vagyok szakember, de még így is jól kirajzolódik, hogy nincs meg az alapjuk a profi labdarúgáshoz.
Ebben pedig az a szomorú, hogy ez a korosztály is már akadémiák által lett nevelve. Nevelve... Csak tudnám miket tanítanak ott, ha egy sima kontránál is egymást hátráltatják...
Tajti: egy félidőt játszott. Talán már ennyi is elég lenne kritikának, nem is nagyon akarom bántani, mivel a megnyilvánulásai alapján ő az értelmesebb ifik közé sorolható. A posztjához képest nagyon kevés alkalommal sikerült játékba hoznia magát és a társakat. Elvileg kisebb sérülés is hátráltatta. Fiatal még, fejlődhet.
A játékosok közül egyedül Herjeczki Kristóf játéka tetszett. Ügyesen mozgott, többnyire jó volt a labdakezelése, megérdemelten szerzett gólt.
A kazahokról meg röviden: elképesztően képzetlenek, viszont az alapvető mozgások ismerete már náluk is megvan. Játékerejükről talán elég annyi, hogy az első meccsen 8:1-re kaptak ki a horvátoktól.
Hogy pozitívummal zárjam: az első szakaszból a két győzelemmel már biztos továbbjutók vagyunk.
Elnézést a terjedelem miatt, köszönöm, ha elolvastátok.
Az első meccsen egy 11-es góllal nyertünk Izrael ellen. Azt nem láttam, de kíváncsiságból ebbe már belepillantottam. Hát le kellene már szoknom a magyar fociról.
"Megnyugtató", hogy már ebben a korosztályban is előjönnek az alapvető hiányosságok. Bár nem vagyok idős, sosem várom el a labdazsonglőrködést, a zsugázást a magyar játékosoktól. Azt viszont elvárom, hogy ha már labdarúgóknak állnak, akkor ennek megfelelően teljesítsenek.
A pályán volt 11 ember, de nem egy csapat. Ad hoc jellegű támadások, össze nem hangolt mozgások, az alapvető szituációk értelmezésének hiánya. Bedobásoknál, rögzített helyzeteknél, labdaszerzéseknél, labdavesztéseknél teljesen fogalmatlan dolgokat láttam. Nem vagyok szakember, de még így is jól kirajzolódik, hogy nincs meg az alapjuk a profi labdarúgáshoz.
Ebben pedig az a szomorú, hogy ez a korosztály is már akadémiák által lett nevelve. Nevelve... Csak tudnám miket tanítanak ott, ha egy sima kontránál is egymást hátráltatják...
Tajti: egy félidőt játszott. Talán már ennyi is elég lenne kritikának, nem is nagyon akarom bántani, mivel a megnyilvánulásai alapján ő az értelmesebb ifik közé sorolható. A posztjához képest nagyon kevés alkalommal sikerült játékba hoznia magát és a társakat. Elvileg kisebb sérülés is hátráltatta. Fiatal még, fejlődhet.
A játékosok közül egyedül Herjeczki Kristóf játéka tetszett. Ügyesen mozgott, többnyire jó volt a labdakezelése, megérdemelten szerzett gólt.
A kazahokról meg röviden: elképesztően képzetlenek, viszont az alapvető mozgások ismerete már náluk is megvan. Játékerejükről talán elég annyi, hogy az első meccsen 8:1-re kaptak ki a horvátoktól.
Hogy pozitívummal zárjam: az első szakaszból a két győzelemmel már biztos továbbjutók vagyunk.
Elnézést a terjedelem miatt, köszönöm, ha elolvastátok.
- JustoVillar
Hát én nem küldtem volna el Artnert. Ilyen Városikkal meg Gaál Bálintokkal nem lehet csodát tenni. Ez a két új légiós is minek jött. Nyáron hagyták szétszedni a csapatot most meg megy a kapkodás mert rájöttek hogy az akadémia nem menti meg őket. Én is Rossinak örültem volna a legjobban a három név közül, de az abszolút esélytelen. Amúgy Szentes már volt itt, ki is estünk. Akkor ennél jóval nagyobb trében vette át a csapatot szezon felénél, de tavasszal jól muzsikáltunk, nem rajta múlott a dolog. Utána ment Debrecenbe vitte Cucu-t, meg még pár jó játékost és azóta tart a Debrecen sikerkorszaka. Bent kell maradni. Csak a Hali!!!
Öpike
Öpike
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Gut gut De mi nem kerülünk felBBarni írta: Ebből jövőre ZTE-Hali rangadó lesz!
Egervári már köszönte szépen,de visszautasított a felkérést
Szentes...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
[quote="BBarni"]Na a szombathelyiekben sem csalódtam! Artner leváltása után 3 név volt a kalapban Rossi,Egervári és Szentes erre ki az akit rögtön elleneztek?Rossi... [/quote
Kik elleneztek?
Egervarit meg nem nyugdijaztak? Ideje lenne.
Doll 2 jatekost megfigyelt a sved elsoosztalyu Atviaberghen, de ugy nezki nem tettek ra jo benyonast.
Mit lehet errol tudni? Csatart es kp-t keres?
Kozben Jenner a DVTK-ban kothet ki. Erdekes lenne.
Kik elleneztek?
Egervarit meg nem nyugdijaztak? Ideje lenne.
Doll 2 jatekost megfigyelt a sved elsoosztalyu Atviaberghen, de ugy nezki nem tettek ra jo benyonast.
Mit lehet errol tudni? Csatart es kp-t keres?
Kozben Jenner a DVTK-ban kothet ki. Erdekes lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Egervári, Szentes
Rosszabb nevek fel sem merülhetnének
Azt hiszem megvan az első kieső
Rosszabb nevek fel sem merülhetnének
Azt hiszem megvan az első kieső
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Na a szombathelyiekben sem csalódtam! Artner leváltása után 3 név volt a kalapban Rossi,Egervári és Szentes erre ki az akit rögtön elleneztek?Rossi... Az egyetlen értelmes választás lett volna, de nem baj!Egervári,Szentes.. Tipikus edzőkeringő!Ennél még az is jobb lett volna ha Artner marad!Ebből jövőre ZTE-Hali rangadó lesz!
30 magyar edző utazik Dárdai klubjához tanulmányútra
Jó kezdeményezés, de nagy részüknek szerintem csak nyűg lesz, úgyis okosabbak!
30 magyar edző utazik Dárdai klubjához tanulmányútra
Jó kezdeményezés, de nagy részüknek szerintem csak nyűg lesz, úgyis okosabbak!
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Fantasztikus, minden szava aranyat ér Már hiányoltam a bezzeg Mezey-proliszensz hívőket
http://www.csakfoci.hu/valogatott/valog ... ode/177797
A teljesség kedvéért: a Pintérről szóló résszel nagy vonalakban tényleg egyetértek. Már a kinevezésekor eldőlt, hogy csak idő kérdése a bukása, és mindez függetlenül a szakmai tudásától.
http://www.csakfoci.hu/valogatott/valog ... ode/177797
A teljesség kedvéért: a Pintérről szóló résszel nagy vonalakban tényleg egyetértek. Már a kinevezésekor eldőlt, hogy csak idő kérdése a bukása, és mindez függetlenül a szakmai tudásától.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Itt egy újabb Ferenczi Attila írás, megint nagyon jó lett!
Tudom ő csak pofázik, de akkor is! (majd az FFC-vel megmutatja! )
Tudom ő csak pofázik, de akkor is! (majd az FFC-vel megmutatja! )
Persze, meg volt a példa, hogy milyen ne legyen!Ezzel is csak a Halit másolják. Itt már legalább két éve van Halis energia ital
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jo,de azzal ki mergezi magat duplan?JustoVillar írta:Ezzel is csak a Halit másolják. Itt már legalább két éve van Halis energia ital
X-et jatszottunk Kovesden,meglepett hogy oszinte legyek,de a lenyeg, hogy nem kaptunk ki Szappanos egesz jo kapus amugy,elso osztalyban felfigyelhetnek ra.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- JustoVillar
Ezzel is csak a Halit másolják. Itt már legalább két éve van Halis energia ital
Öpike
Öpike
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remélem a játékosok is fogyasztják. Az idei teljesítményüket látva rájuk férne.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
revolver írta:Szalaitól csak az nem veszi el a labdát, aki nem akarja.
Állítólag egyszer a szertáros nem tudta elvenni tőle fél percig, mert ráfeküdt teljes testtel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
A lényeg a három pont, de ez a meccs szépen beárazott minket, feladni a támadásokat egy Feröer ellen? Tehát már egy félamatőr csapat ellen sem tudunk végig dominálni egy meccset.
Ha van egy kis szerencséjük, és valamelyik beadásuk úgy pattan, simán ikszre hozhatták volna, abszolút megérdemelten.
Az eredmény miatt félre lehet söpörni ezt a meccset, de könnyen alakulhatott volna úgy, hogy megint szégyenkezhetnénk.
Ha van egy kis szerencséjük, és valamelyik beadásuk úgy pattan, simán ikszre hozhatták volna, abszolút megérdemelten.
Az eredmény miatt félre lehet söpörni ezt a meccset, de könnyen alakulhatott volna úgy, hogy megint szégyenkezhetnénk.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ateeemadrid
Xavi, te vagy az?ziro4vr írta:tudjuk-tudjuk, a pálya volt szar