Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Re: Spanyol bajnokság
Belenézek a Cordoba-Soci meccsbe...A Cordobában a gyerek fél méterről az üres kapu torkából képes volt mellé rúgni.:Dddd Erről gif kell.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én azon lepődök meg, hogy Godin miért nincs ott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Egesz korrekt eredmenyek szulettek.lordgabi írta:A Marca.com szavazatai alapján a 2013-2014-es szezon legjobbjai:
2 dolog lepett meg: az egyik hogy Modricot vegre elismertek a szurkolok is, a masik pedig hogy a bajnoksagban legtobb assistot kioszto DM nem kerult oda egyik kategoriaban se a top3-ba (dm 17 assist, koke - fabregas 13)
Amikor bezzeg eladtuk, mindenki arrol beszelt hogy aranylabdat erdemelne, eladtuk a legjobb jatekosunkat, stb)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És Song a legjobb...Kerlon írta:2 éve is elismerték, mint a legrosszabb igazolástwxyz írta:Modric, mint legjobb kp. Érdekes, nem gondoltam volna, hogy valaha is elfogják ismerni egy díjjal
2 éve is elismerték, mint a legrosszabb igazolástwxyz írta:Modric, mint legjobb kp. Érdekes, nem gondoltam volna, hogy valaha is elfogják ismerni egy díjjal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Modric, mint legjobb kp. Érdekes, nem gondoltam volna, hogy valaha is elfogják ismerni egy díjjal
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Marca.com szavazatai alapján a 2013-2014-es szezon legjobbjai:
Kapusok:
1. Courtois (65.7%).
2. Keylor Navas (31%)
3. Caballero 3,4%.
Védők:
1. Sergio Ramos (54,1%).
2. Miranda (36,7%).
3. Filipe Luis (9,2%).
Középpályások:
1. Luka Modric (60,2%).
2. Gabi (30,7%).
3. Busquets (9,1%).
Támadó középpályások:
1. Koke (47,4%).
2. Rakitic (33,3%).
3. Iniesta (19,3%).
Csatárok:
1. Crisitano Ronaldo (63,5%).
2. Diego Costa (30,6%).
3. Carlos Vela (5,9%).
Nincs kérdés, tökéletes!
Kapusok:
1. Courtois (65.7%).
2. Keylor Navas (31%)
3. Caballero 3,4%.
Védők:
1. Sergio Ramos (54,1%).
2. Miranda (36,7%).
3. Filipe Luis (9,2%).
Középpályások:
1. Luka Modric (60,2%).
2. Gabi (30,7%).
3. Busquets (9,1%).
Támadó középpályások:
1. Koke (47,4%).
2. Rakitic (33,3%).
3. Iniesta (19,3%).
Csatárok:
1. Crisitano Ronaldo (63,5%).
2. Diego Costa (30,6%).
3. Carlos Vela (5,9%).
Nincs kérdés, tökéletes!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Tehat nezted a statisztikat és a 82. percben láttad hogy villogott az eredmények.com és azt gondoltad sima a meccs? Nekem itt gg bb.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem nagyon megy eddig a két nagy baszk csapatnak. A Bilbao eredményeit jobban követtem, tudtam, hogy teljesen be vannak ragadva, ma pedig böngésztem az élő eredményeket, a 82. percben megszerezte a vezetést hazai pályán a Sociedad, gondoltam sima meccs, nem nagyon mentek be a helyzetek, aztán a 90. és a 94. percben kétszer is beköszönt a Getafe a francia Yoda(mester) révén, ezzel megfordítva a meccset. 5-5 pont tehát a baszkoknak 8 meccs alatt, de bezzeg ellenünk meg volt az a bizonyos tűz hazai pályán...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
... a barcávalCsabi írta:a valencia szép lassan vissza fog esni, belőlük nem lesz atlético. ennek ellenére 3. helyért versenyben lehetnek.
-
Pedig mennyire nem érdemli meg a Sevilla ezt a győzelmet...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a valencia szép lassan vissza fog esni, belőlük nem lesz atlético. ennek ellenére 3. helyért versenyben lehetnek.
-
Azért irtam oda, hogy magamból indulok ki... Én ezért szurkolok 1 csapatnak, mert szerintem igazán egy csapatot lehet szeretni. MInt ahogyan az embernek egy igazán nagy szerelme van az élete során. Lehet közben más csajoknak is bókolni, vagy csodálni őket, hogy de meg b...nám, de akkor se fogod úgy szeretni mint azt a bizonyost
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azt nem vitatom, hogy fejlődik a csapat és egyre jobb, de engem még nem győztek meg teljesen!Ebben biztos lehetsz mert még Matt kolega szíve is megenyhült a mostanában nyújtott játék láttán...
Ha csak a pályán mutatott teljesítmény miatt mennének ki a szurkolók a meccsre, akkor itthon egy db néző sem lenne!Az igazi szurkolás viszont több ennél!Ha olyan nagyok lennének az elvárásaid akkor nem szurkolnál magyar klubcsapatnak és nem követnéd a mennyeit... Bár itt most magamból indulok ki.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mas kategoria a ketto Szerintem az Arsenaltol se varja ugyanazt mint a Realtol. Legalabbis en se.Ahogy a Juvetol se.Géci írta:
Ha olyan nagyok lennének az elvárásaid akkor nem szurkolnál magyar klubcsapatnak és nem követnéd a mennyeit... Bár itt most magamból indulok ki.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Ha olyan nagyok lennének az elvárásaid akkor nem szurkolnál magyar klubcsapatnak és nem követnéd a mennyeit... Bár itt most magamból indulok ki.BBarni írta:Ez azok után vicces kijelentés, hogy a 3. forduló tájékán írtad, hogy végre van időd ebben a szezonban először Real meccset nézni. Aztán persze lehet, hogy azóta mindet megnézted és tényleg csak szimplán nagyok az elvárásaid.
Az Elche elleni meccsen kívül idén az összes meccset láttam, és tényleg nem emlékszem olyan sok meccsre amikor olyan nagyon jól játszott volna a csapat!Teljesen másképp nézi szerintem egy Real szurkoló akinél a győzelem és a sok gól néha a legfontosabb, mint aki bár szimpatizál a csapattal, de az a legfontosabb, hogy jó focit lásson!Persze lehet nekem nagyok az elvárásaim, ahogy már mondtam!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ebben biztos lehetsz mert még Matt kolega szíve is megenyhült a mostanában nyújtott játék láttán...BBarni írta:Persze lehet nekem nagyok az elvárásaim, ahogy már mondtam!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ez azok után vicces kijelentés, hogy a 3. forduló tájékán írtad, hogy végre van időd ebben a szezonban először Real meccset nézni. Aztán persze lehet, hogy azóta mindet megnézted és tényleg csak szimplán nagyok az elvárásaid.
Az Elche elleni meccsen kívül idén az összes meccset láttam, és tényleg nem emlékszem olyan sok meccsre amikor olyan nagyon jól játszott volna a csapat!Teljesen másképp nézi szerintem egy Real szurkoló akinél a győzelem és a sok gól néha a legfontosabb, mint aki bár szimpatizál a csapattal, de az a legfontosabb, hogy jó focit lásson!Persze lehet nekem nagyok az elvárásaim, ahogy már mondtam!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elvileg Real szurker,csak tudja miket beszél...Zsombor írta:Ez azok után vicces kijelentés, hogy a 3. forduló tájékán írtad, hogy végre van időd ebben a szezonban először Real meccset nézni. Aztán persze lehet, hogy azóta mindet megnézted és tényleg csak szimplán nagyok az elvárásaid.BBarni írta:Másrészt, még itt a Madridnál se emlékszem olyan sok szemkápráztató játékra idén persze lehet nekem nagyok az elvárásaim!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...