Én elismerem, és sosem tagadtam, hogy nem értek a focihoz szakmai szinten, csak szeretem (ezért szoktam sokszor kérdezni), ez lehet, hogy le is fog jönni a kérdésemből; az nem lehet, hogy a La Ligában nem számít majd technikás játékosnak (cselek), de ezt kompenzálja majd csapatjátékkal, átlövésekkel, és magas arányú helyzetkihasználással?Matt009 írta:Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.
Másrészt, ez talán megint butaság, de ahogy két-három védő között tologatja a labdát, és elfut köztük, az nem hasonló stílus, mint Távoli... izé, Messi játéka? Vagy ez hülyeség? Azt tudom, hogy ebben a bolhának nyilván nagy előnye az alacsony súlypontja.
Pepe és Coentrao aranyat érhet a keretben, mert minőségi kiegészítőemberek, de a gálacsapatban szerintem Marcelonak, és Ramos mellett Varanenak kell lennie. Viszont ha jó ajánlat jön értük, és kell a pénz, és Gündogan, Bale, Suárez kaliberű játékosokba lehet beleforgatni, akkor szerintem el kell fogadni az ajánlatot.