Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 23., csütörtök 12:35

Sima hármast jósoltam a meccs előtt,ez már a félidőben meg is volt.Ami tetszett:A csapat vérprofin hagyta hogy a pool kiengedje a gőzt az elején,majd fokozatosan átvette az irányítást.Modricot nézni élmény volt,ahogy 5 ember közül kihozta a labdát....bassze a pofám kerestem a kocsmapadlón...Kroos detto,az a fickó úgy össze van rakva mint egy merci,nem kihívó,de full extrás,amellett kibaszott elegáns...(a játéka).
Benzemát meg ugye szokták basztatni,de amíg ilyen fontos találatokat szerez,addig fölösleges.
Ronaldo meg Ronaldo...hihetetlen,csak szuperlativuszokban lehet emlegetni,az első gólja meg...ááá...no comment...
De én mégis Jamesre nyomtam,mert látványosan fejlődik,ahhoz képest hogy az elején elkönyveltem,mikor jött,hogy egy felesleges,hiábavaló igazolás.Ha így folytatja,akkor jó lesz az,kicsit gyorsulhatna még...
A classico jó meccsnek igérkezik,a katalánok is formában vannak,Messi motiváltabbnak tűnik mint tavaly,és Neymar is beérett,úgy látszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 12:29

Anthony írta:Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt :lol:
Én kérek elnézést a csápolók nevében, hogy rohadtul elégedett voltam azzal hogy egy félidő alatt gurítottunk egy hármast és nem kezdtem el kritizálni a csapatot hogy miért nem kezdtünk el sarkazni az ellenfél 16-osán belül vagy hogy miért nem játszottunk ellenük úgy, mint egy harmad osztályú csapat ellen. :-@

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 12:00

realistahuni írta:
Marcelo pontatlan volt az első játékrészben,holott ez pont nem volt rá korábban jellemző,sajnos a faszi megakadt a fejlődésben kb 1.5 éve,és nem tudja hozni a tehetségét.....ez ma már igazi brazil jellemző lett.
Amikor ezt mondtam még nyáron akkor én voltam a köcsög elfogult brazilutáló. :lol:
Pedig ez mostmár lassan tény, és egyre többen látják már. Soha nem volt bajom Marceloval, sőt, kifejezetten bírtam régen...amikor le tudott hozni egy kiegyensúlyozott szintet legalább 3 meccsen zsinorban. :x
A beadásai rémesek, szerintem Ramos jobbhátvédként anno nagyobb százalékkal tudott pontosan beadni.
Régen voltak kényszerítők is, ma már egyre ritkább. Viszont legalább a védekezése nem romlott, bár az soha nem volt túl acélos.
Én is csapkodtam a fejem néha... Kegyetlen volt. Ami még durvább, hogy kb. a lehetetlen dolgokat erőltette. PL.: beakarta passzolni laposan 6 pooli között meg ilyenek. Amúgy nem értettek egyet RMCF-fel, mert a szélső védők rendre betudtak lépni a támadásba. Az első felesben kijött a Pool megpróbáltak minket bedöngölni, nem jött össze, aztán közük nem volt a meccshez. Nem egyszer ment a nyomozó iroda a részükről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 23., csütörtök 11:53

Marcelo pontatlan volt az első játékrészben,holott ez pont nem volt rá korábban jellemző,sajnos a faszi megakadt a fejlődésben kb 1.5 éve,és nem tudja hozni a tehetségét.....ez ma már igazi brazil jellemző lett.
Amikor ezt mondtam még nyáron akkor én voltam a köcsög elfogult brazilutáló. :lol:
Pedig ez mostmár lassan tény, és egyre többen látják már. Soha nem volt bajom Marceloval, sőt, kifejezetten bírtam régen...amikor le tudott hozni egy kiegyensúlyozott szintet legalább 3 meccsen zsinorban. :x
A beadásai rémesek, szerintem Ramos jobbhátvédként anno nagyobb százalékkal tudott pontosan beadni.
Régen voltak kényszerítők is, ma már egyre ritkább. Viszont legalább a védekezése nem romlott, bár az soha nem volt túl acélos.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 23., csütörtök 11:05

Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt :lol:
Az igazi értékmérő szombaton lesz. Azért a Messi-Neymar duó szépen csendben de igen hasznosan teszi a dolgát. Ha megcsapjuk őket, akkor én is elhiszem, hogy királyok vagyunk :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 23., csütörtök 10:56

Bale max olyankor hiányzott amikor kontráztunk, mert James még ezt annyira nem érzi. Összességébe minden fasza volt. Én Iscora nyomtam a kimagasló védekező munkäja miatt, és remélem, hogy szombaton is így tolja.
Sterling jó játékos, de egy értelmes védelem megeszi.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 10:54

Érdekes az eredmény,a gólunk vagy a két gólunk megtörte őket,elveszítették azt a hitet amivel pályára léptek, addig pariban voltak.....elején pontatlanok voltunk,a pool meg többször is jött jó labdakihozatallal.
Sajnos megint előjött az a szakmai jellegű probléma,hogy a stilusunkat nem tudtuk rájuk erőltetni az első 30 percben,vagy nem is akartuk......egy brit csapat hosszu játékot játszik,egy sémát ismer,amiben több a hosszú kifutás,nagyobb üres területekre bejátszás...ezt engedtük nekik,holott szűkebbre kellett volna fogni a játékteret,hogy jobban érvényesüljön a mi játékunk és elnyomjuk az övéket. Ez nem volt megfelelő.
Túl sokszor feljátszottuuk a labdát a támadó részben ahol alig volt emberünk ellenben ők nagy létszámban ott voltak,igy visszakellett hozni a játékot,vagy eladtuk/elcseleztük.

Pepe mindig jó....nála nincs mit mondani.
Varane pár apró hiba volt csak.
Arbeloa,hmmm....akárhányszor nézem mindig az jön le,semmi de semmi bajunk nem lehet vele,teszi mindig a dolgát,nem egy zidane,de egy roppant hasznos és acélos játékos,aki fegyelmezett,és megbízható. Meg ugye az én felfedezettem :lol: :lol: :lol:
Kroos és modric....nem tudom,nekem kicsit kevés,de ez valószinű a két "szélső" miatt volt.
A két szabadabb szélső(isco és dzsémsz) pont egy brit csapat ellen nem volt jó helyen,mert nem tudtak a védelem mögé kerülni,nem tudnak gyors elfutásokat......és arbi és marci nem volt túl fenn és nem támogatták a széleket eléggé.
Ez a 4-2-2-2 egy spanyol védekezőbb csapat ellen szerintem egy jó felállás ha a két bekk feltolja magát!!!,igy.....de egy brit ellen pont egy bale az aki agyonbaxta volna őket.....
Benz nem volt jó,hiába a szép fejes,de addig alap passzokat rontott el,de a gól az gól.
Ronaldo gólja apám......az igen,na meg az átadás is amivel helyzetbe hozták,ez klasszis gól volt,gyönyörű volt......

Az eredmény jó,sőt....de nem voltam elájulva,szerintem a poolnak nem volt szerencséje,bekaptak egy gólt amikor még pariban voltak,ez megpecsételte őket.
FGYk. :lol: :lol:

Ja,és utálom hogy a barca nem utazott és még egy nappal többet tudott készülni a klasszikóra , de az már évek óta igy megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2014. október 23., csütörtök 10:57-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 23., csütörtök 10:32

Teljes meccset magyarul valahol visszatudom nézni? Köszi előre is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 9:11

zalkrisz írta:Amúgy ez a Sterling nem lesz rossz játékos, fiatal még nagyon, de szimpatikus srác, bár mondjuk az egész Pool az volt.
Valoban szimpatikus jatekos, viszont mar tobbszor is lattam jatszani es feltunt hogy brutal mod egylabas a pali. Elsore nem is tunik fel az embernek, mert jobb labas es mar megszoktuk a jatekosok tobbsege azt hasznalja, viszont ha jobban megnezzuk, lathatjuk hogy a balosa kb nulla.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 23., csütörtök 8:41

Szavazás.
Fasza meccs volt, legalabbis az elso 45. Bale nem hiányzott, Isco játéka ismet meggyőző volt, nem kaptunk golt, Karim betalált, jol focizott.
A második jatekreszben meg semmit nem csináltunk, amiért alapból mérges lennek, de most igy kellett lennie a Clasico miatt. Szerencsere a Pool sem erőltette a dolgokat, nem akartak tobbet kapni.
Hetvegen vizsga!
Egy angol pubban neztem a meccset, es le se szartak hogy Anglia vs Spanyolország van, a Pool bukásaert szurkoltak. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 23., csütörtök 8:25

Hát ez igencsak könnyű meccs lett, bár végülis nem meglepő, az idei Liverpool messze van a tavalyi harapós, remekül játszó csapattól, a PL-ben is gyengén adják elő. A gólok után konkrétan semmit sem csináltunk, próbáltuk tartani a labdát (sikerrel), csak teljen az idő.
De legalább ez a meccs után nem Casillasról szól a topic.

Ja és az megvan, hogy Pepe és Balo mezt cseréltek? Priceless :lol:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 23., csütörtök 3:38

Jamesnek továbbra is az egyetlen problémája, hogy be van sz..va. Nem a leggyorsabb játékos az tény, de nem feltétlen kell a sebesség ha okos vagy és bízol magadban. Ő viszont megkapja a labdát és már húzza is visszafelé, még csak véletlenül sem megy rá az 1/1-re. Simán lehet rajta látni hogy bizonytalan és túl könnyen megzavarják. Majd ha lenyugszik és úgy játszik, akkor kiderül mit tud.

Isco-t viszont játszatni kell, nem tudok betelni azokkal a labdaátvételekkel. Bár tény, hogy sokat hibázott olyan helyen ahol nem kéne, de benne megvan a tökösség és magabiztosság még a sokadik hibája után is, ez fontos.

Amúgy ez a Sterling nem lesz rossz játékos, fiatal még nagyon, de szimpatikus srác, bár mondjuk az egész Pool az volt. A meccs elején úgy tűnt, hogy bajok lesznek a dinamikával és sebességgel, de talán nagyon a hatása alatt voltak még a You"ll never walk alone-nak és túl lelkesen kezdtek. Így utólag látszik, hogy okosabban, érettebben játszottunk és nem mentünk bele az oda vissza futkosásba az elején. Bár CR lehozatala és a cserék után kínszenvedés volt a meccs, ez most teljesen érthető, hétvégén hasonló eredményt elfogadunk :D

Nálam Benzema volt a legjobb, igencsak mozgékonynak és robbanékonynak tűnt, nem tökölt végre és ezt nem a gólok miatt mondom. :agree: Hiába na, mennyivel jobb az ilyen focit nézni, mint a bajnokságban mikor 11-en védekeznek ellened...... azért ez hiányzik.... :roll:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 23., csütörtök 1:12

Csak úgy szólok, hogy most a mai meccsel egy nagyon durva sorozat kezdődik meg. Olyan, hogy most két hónapon keresztül nem lesz több 3-4 naptól két meccs közt.
Mindegyiket meg kell nyerni! A Válogatott meccseket is!! :mrgreen:
Egyébként tényleg nyerhetőek lesznek ezek a meccsek a bajnokságban, és a mai győzelmünkkel lehet arra koncentrálni. BL-ben lehet kísérletezgetni, pihentetni. Még a cserecsapatunkkal is kb nyerni kell mind a három meccset, de valószínű elég egyet is a csoportelsőséghez.

A meccsen az volt, amit vártam, még komolyabb erőbedobás nélkül is simán vertük a Liverpoolt, akik amúgy kifejezetten szimpatikus csapat nekem, a szurkolókkal együtt. Lehet csak képzelődtem, de megtapsolták a mi cseréinket is, ami azért nem túl gyakran fordul elő idegen meccseken.

Varane-t kiemelném, rengeteg blokkolása volt, szerintem nagyon nagyot játszott, pepével most jól nyomták. Nem is biztos, hogy kell most Ramos a hétvégére... :hmmm:

Azt vágjátok, hogy Benzema veri CR-t a BL góllövőlistán? :mrgreen: Összekaphatná magát a portugál! :lol: De tényleg durva, hogy a francia eredményesebb volt a három BL meccsén, mint eddig a bajnokságban. Vicces.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 23., csütörtök 1:06

Csak, hogy neki is kell pihenni mint ahogyan a többieknek is. Semmivel nem fog ő kevesebbet játszani szerintem összességében, mint James vagy bárki más a támadók közül... Kevesen vagyunk, a szezon pedig hosszú.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 23., csütörtök 0:57

eddig is így gondoltam, de egyre inkább biztos leszek benne...Isco a kezdőbe való és ott is kell lennie...nem érdekel hogy Bale vagy James padozik miatta
Ma is jól tolta, felviszi a labdát, csinálja a védekezést, megtudja tartani, ha eladja visszaszerzi...
Beállt busz ellen James kell, ha meg szét kell futni és kontrázni az ellenfelet akkor Bale, és kész

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 0:11

- meccs elott egy kicsit izgultam, na nem azert mert annyira fontos meccsrol volt szo, hanem mert amennyit szivattam egesz heten (meg ugy az utobbi par evben :D ) poolos lakotarsamat, eleg nagy szivas lett volna kikapni. :Đ
- orulok hogy mar az elso felidoben lezartuk a talalkozot, mert egy adok kapok sokat kivett volna mindenkibol

- casillas: meglepoen jo volt
- arbeloa: tokeletesen szedte le a palyarol sterlinget
- varane es pepe: nem is nagyon hibaztak
- marcira viszont merges vagyok, foleg az elso felido miatt
- a kozeppalyan kroos es modric hatalmas kiralyok voltak
- raadasul isco is odatette magat vedekezesben, mondjuk egy kicsit zavart hogy sok labdat eladott kozepen, viszont azonnal visszatamadt es sokszor vissz is szerezte a lasztit
- james: nem is az a gond vele hogy egylabas, hanem hogy rohadt lassu, ami a mai meccset nagyon is kijott (bale uszott volna mint hal a vizben) Mondjuk a legtobb bajnoki meccsen meg pont forditott a helyzet
- cr: csak kivancsisagbol, ha kovetkezo BL meccsen duplazik, akkor megallitjak majd a meccset hogy megkoronazzak?
- benz: mr BL visszatert

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 22., szerda 23:53

Kerlon írta:
Csabi írta:Az s nagy orom es bodotta hogy jese elvileg 2-3 heten belul jatszattathato allapotban lesz. Kell majd ce potlasara ahol csak lehet. Coentrao is epulhetne mar felfele. 1 honapja nem tud meggyogyulni a bokaficamja.
kiírnád végre a meccs legjobbja kérdést? rányomnék Benzemára, hogy remekelt 442-ben és nem éppen a Levante ellen :shifty: B-)
Nálam ma Isco volt aki kiemelkedett. A többiek jók voltak. Egyedül Marcelo volt az akivel nem voltam kibékülve... :(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 22., szerda 23:29

Csabi írta:Az s nagy orom es bodotta hogy jese elvileg 2-3 heten belul jatszattathato allapotban lesz. Kell majd ce potlasara ahol csak lehet. Coentrao is epulhetne mar felfele. 1 honapja nem tud meggyogyulni a bokaficamja.
kiírnád végre a meccs legjobbja kérdést? rányomnék Benzemára, hogy remekelt 442-ben és nem éppen a Levante ellen :shifty: B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 22., szerda 23:17

Az s nagy orom es bodotta hogy jese elvileg 2-3 heten belul jatszattathato allapotban lesz. Kell majd ce potlasara ahol csak lehet. Coentrao is epulhetne mar felfele. 1 honapja nem tud meggyogyulni a bokaficamja.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 22., szerda 23:08

szerencsére olyan szempontból jó a sorsolásunk, hogy ebben a zsúfolt időszakban nagyon komoly meccseink nem lesznek. ezért is kell nyerni most a barca ellen, mert akkor jó esély lenne rá, hogy a tabella 1. helyén karácsonyozzunk.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Vissza: