Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tubatibi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 25., szombat 19:50

Barátaink(Utalva itt a Barcára) segítségével nyert a Real Madrid, a Barcelona cseszte el - Iván

Ezek után van még kérdés valakiben? :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

shoota
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: shoota » 2014. október 25., szombat 19:49

hegyi már mondja is, hogy "a barcelona sokat tett azért, hogy a real madrid nyerje meg a meccset" :lol: :lol: :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 25., szombat 19:48

a lehetőlegjobb.
a legkeményebb hét.
liverpool, barca pipa.
6-1.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 25., szombat 19:48

jó volt, örülünk vincent.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 21:26

ziro4vr írta:
pavel írta:
Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja... :-(
egyértelműen megfigyelhető volt, igen. mondjuk CR-en kívül szinte mindenkihez így állt, de Pepéhez még inkább.
Én ezen tovább mennék: CR-t sem ismerte el, rengeteg negatív körül írás volt. Nagyon idegesítő volt, Iscot is lehúzta... Nagyon ellenszenves volt a digi kommentátor is tegnap. Furcsa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 21:08

pavel írta:
ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja... :-(

Ez megy amióta ide igazolt,alapjáraton ellene vannak,mivel nem szimpatikus a többségnek(ezeket direkt megkérdezem sok embertől), így a megítélését tudják befolyásolni.....ugye a média belénktáplál gondolatokat,véleményeket......csak amikor pl ennek hangot adok,sokan megsértődnek,hogy ugyan már te kö***g mit képzelsz,engem biztos nem a média etet........

...sokakat pedig igen,akarva-akaratlanul.ha tetszik ez ha nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:58

pavel írta:
ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
egyértelműen megfigyelhető volt, igen. mondjuk CR-en kívül szinte mindenkihez így állt, de Pepéhez még inkább.
Nem illik.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. október 23., csütörtök 20:51

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 23., csütörtök 18:05

ugyan ez a kezdő jó is lenne, csak Carvajalt kezdetném...Neymar azért nem piskóta

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 16:53

Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 23., csütörtök 16:44

Nekem nagyon tetszett a tegnapi meccs, az elején a pool volt meddő mezőnyfölényben, mert komoly helyzeteket nem is igazán tudtak kidolgozni. Aztán várható volt, hogy azt a tempót nem lehet tartani és kb a 20. perctől, a mi akaratunk érvényesült, el lett kenve a szájuk szépen. :) Pont beírtam a 20. körül, a megy a meccsbe, hogy én nem vártam alázást, szép is lenne az anfielden, erre elkezdtük alázni őket. :mrgreen: Lehet a barca meccsen is be kéne írnom?, hátha szerencsét hoz :Đ
A második félidőben egyértelműen visszavettünk, tartalékolva a hétvégére.
Egyébként a vezetés után Bale hatalmas fegyver lehetett volna, mert azokkal a labdákkal, amit James rendre nem tudott befutni, azokkal ő kapuig ment volna, erre mindenképp jó a walesi.
Amúgy elégedett voltam mindenkivel, egyetlen kivétel volt talán, hatalmas bánatomra Marcelo.
A sérülése óta nem tudja hozni azt a szintet sem, amit előtte tudott, így sajnos fejlődésről sem beszélhetünk.
Nem gondoltam, hogy valaha ilyet írok, de várom vissza Coentraót
Jobbosra meg egyértelműen Carvajal + a tegnapi kezdő és akkor brutál jók leszünk. :)

Közben nézem, hogy:
Marcelo és Karim Benzema a Bajnokok Ligája fordulójának álomcsapatában.
Rossz meccset néztem? Én párszor fogtam a fejem Marci miatt.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 13:24

R.M.C.F is állandóan a károgókat baszogatja, erre pont egy idgenbeli 3:0 után kezd el ő is finnyáskodni. Franc se érti ezt :mrgreen:
Nem feltétlen a negatív véleményűeket basztatom,hanem az általam ******* tartott embereket,akik egy vereség után temetik a csapatot,elakarják adni a fél keretet,lecserélni az edzőt, vagy túlzott kritikával illetnek egy 2 meccse játszó embert,és padra akarják tenni ha elbasz valamit.

Mert ez egy jelenség,kár is tagadni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 23., csütörtök 13:02

tegnap tökéletes meccset játszott a szeretett csapatunk.
az első 20 perc kemény volt, nagyon akart a Pool, de erre azért készült Carlo, ez látszott. (Hiába a BL rutinja hihetetlen nagy pluszt ad a csapatnak.)
Aztán átvettük az irányítást és minden gyorsan el is dőlt.
Kicsit jobb Liverpoolra számítottam, de ez összeségében gyér volt, illetve a Real Madri volt kiváló :) Marcelo játéka gyenge volt, James is sokszor bénázott, Isco sok labdát adott el, azonban a fiatal spanyol legtöbbször korrigálta ezeket a hibákat, és többször is visszaszerezte a lasztit.
A kolumbiai gólpassza pedig élményszámba ment.
Jól játszott a csapat, a maximumot hozta ki a meccsből, amit lehetett a körülményekhez képest azt megtették. Gyorsan eldőlt a meccs, így lehetett pihenni a Barca ellen.
Na az viszont sokkal húzósabb lesz ennél a párharcnál.
Ott nem lehet hibázni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 23., csütörtök 12:49

Anthony írta:Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt
A Pool az első 25 percben mindent egy lapra téve végig sprintelve közlekedett a pályán, hátha találnak egy gólt, aztán pedig orrvérzésig védekezhetnek. Miután elfogyott a szusz, kaptak is egy hármast, ahogy azt kell. Jól játszottunk, pontosan úgy, ahogy azt egy jobb, érettebb csapatnak kell, mivel 3 nap múlva clasicozik a Barca ellen, ahol a keret nem utazott, ráadásul egy nappal többet pihenhetett a meccsre.
R.M.C.F is állandóan a károgókat baszogatja, erre pont egy idgenbeli 3:0 után kezd el ő is finnyáskodni. Franc se érti ezt :mrgreen:
Merci Zizou!

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 23., csütörtök 12:41

Sajnos megint előjött az a szakmai jellegű probléma,hogy a stilusunkat nem tudtuk rájuk erőltetni az első 30 30 percben
Egyáltalán nem ez a lényeg.
Az első 30 percben a Liverpool 110%-ot próbált kihozni,hogy lőjenek egy gólt,majd ahogy telt az idő ( mondjuk szerintem ez inkább 20 perc volt) úgy vették észre hogy hiába az óriási futómennyiség,egyszerűen megtudjuk tartani a labdát,és nem törünk össze.
Ebbe fulladtak ők bele,rájöttek hogy nem elég a meló,meló,meló,mert nagyon labda biztosak vagyunk,és nem tudnak semmit sem kezdeni velünk.
Pontatlanok voltunk az elején,mert ez rendjén van ha egy ellenfél a legelején letámad,mivel akkor még lehet bírni erőnlétileg,de mi ezt profin hoztuk,a Liverpool 1 percig sem érezhette hogy ezzel bármit is elérhetnek.

A csapat nálam 10/10.
Anfield Roadon,egy kurva nehéz pályán,El classico előtt simán lehoztuk egy könnyed meccsen a 3 pontot.
Marcelo lógott nekem kicsit lefelé ki,de a többiek patentok voltak.
Írtam a meccs előtt hogy 2-3 lett közte,ez a meccs simább volt mint a Roma-Bayern.
Barca ellen is tippelek egy 4:1-et.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 23., csütörtök 12:35

Sima hármast jósoltam a meccs előtt,ez már a félidőben meg is volt.Ami tetszett:A csapat vérprofin hagyta hogy a pool kiengedje a gőzt az elején,majd fokozatosan átvette az irányítást.Modricot nézni élmény volt,ahogy 5 ember közül kihozta a labdát....bassze a pofám kerestem a kocsmapadlón...Kroos detto,az a fickó úgy össze van rakva mint egy merci,nem kihívó,de full extrás,amellett kibaszott elegáns...(a játéka).
Benzemát meg ugye szokták basztatni,de amíg ilyen fontos találatokat szerez,addig fölösleges.
Ronaldo meg Ronaldo...hihetetlen,csak szuperlativuszokban lehet emlegetni,az első gólja meg...ááá...no comment...
De én mégis Jamesre nyomtam,mert látványosan fejlődik,ahhoz képest hogy az elején elkönyveltem,mikor jött,hogy egy felesleges,hiábavaló igazolás.Ha így folytatja,akkor jó lesz az,kicsit gyorsulhatna még...
A classico jó meccsnek igérkezik,a katalánok is formában vannak,Messi motiváltabbnak tűnik mint tavaly,és Neymar is beérett,úgy látszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 12:29

Anthony írta:Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt :lol:
Én kérek elnézést a csápolók nevében, hogy rohadtul elégedett voltam azzal hogy egy félidő alatt gurítottunk egy hármast és nem kezdtem el kritizálni a csapatot hogy miért nem kezdtünk el sarkazni az ellenfél 16-osán belül vagy hogy miért nem játszottunk ellenük úgy, mint egy harmad osztályú csapat ellen. :-@

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 12:00

realistahuni írta:
Marcelo pontatlan volt az első játékrészben,holott ez pont nem volt rá korábban jellemző,sajnos a faszi megakadt a fejlődésben kb 1.5 éve,és nem tudja hozni a tehetségét.....ez ma már igazi brazil jellemző lett.
Amikor ezt mondtam még nyáron akkor én voltam a köcsög elfogult brazilutáló. :lol:
Pedig ez mostmár lassan tény, és egyre többen látják már. Soha nem volt bajom Marceloval, sőt, kifejezetten bírtam régen...amikor le tudott hozni egy kiegyensúlyozott szintet legalább 3 meccsen zsinorban. :x
A beadásai rémesek, szerintem Ramos jobbhátvédként anno nagyobb százalékkal tudott pontosan beadni.
Régen voltak kényszerítők is, ma már egyre ritkább. Viszont legalább a védekezése nem romlott, bár az soha nem volt túl acélos.
Én is csapkodtam a fejem néha... Kegyetlen volt. Ami még durvább, hogy kb. a lehetetlen dolgokat erőltette. PL.: beakarta passzolni laposan 6 pooli között meg ilyenek. Amúgy nem értettek egyet RMCF-fel, mert a szélső védők rendre betudtak lépni a támadásba. Az első felesben kijött a Pool megpróbáltak minket bedöngölni, nem jött össze, aztán közük nem volt a meccshez. Nem egyszer ment a nyomozó iroda a részükről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 23., csütörtök 11:53

Marcelo pontatlan volt az első játékrészben,holott ez pont nem volt rá korábban jellemző,sajnos a faszi megakadt a fejlődésben kb 1.5 éve,és nem tudja hozni a tehetségét.....ez ma már igazi brazil jellemző lett.
Amikor ezt mondtam még nyáron akkor én voltam a köcsög elfogult brazilutáló. :lol:
Pedig ez mostmár lassan tény, és egyre többen látják már. Soha nem volt bajom Marceloval, sőt, kifejezetten bírtam régen...amikor le tudott hozni egy kiegyensúlyozott szintet legalább 3 meccsen zsinorban. :x
A beadásai rémesek, szerintem Ramos jobbhátvédként anno nagyobb százalékkal tudott pontosan beadni.
Régen voltak kényszerítők is, ma már egyre ritkább. Viszont legalább a védekezése nem romlott, bár az soha nem volt túl acélos.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 23., csütörtök 11:05

Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt :lol:
Az igazi értékmérő szombaton lesz. Azért a Messi-Neymar duó szépen csendben de igen hasznosan teszi a dolgát. Ha megcsapjuk őket, akkor én is elhiszem, hogy királyok vagyunk :mrgreen:

Vissza: