Miért nem játszik többet Isco? “Vannak idők, amikor egy játékosnak több tapasztalatra van szüksége, és Isco szerintem jól érzi magát. Nehéz egy játékosnak a Real Madridba érkezni, és rögtön stabil kezdővé válni”.
Persze van pár egyszerű kivétel...
Változik a középpálya a Barcelona ellen? “Khedira is megoldás lehet, mert teljesen felépült. A Bajnokok Ligája mérkőzésen a találkozó végén állítottam be, hiszen hat hónapig nem játszott. Ez egy kis bizonytalansággal jár”. Forrás: Madridom.hu
Remélem nem teszi be...
Volt olyan játékos a Real Madridban, aki poszt váltást kért Öntől? “Sergio Ramos azt mondta nekem, hogy szeretne csatár lenni. Szereti kivenni a részét a támadásokból, és megvan benne a tehetség, hogy ott játszhasson. Egy mérkőzésen betettem már őt a középpályára, talán szombaton ő lesz a csatár (nevet)”. Forrás: Madridom.hu
Képzelhetem mennyire felhúzta a szemöldökét, mikor Ramos bejelentette, hogy csatár szeretne lenni. Amúgy én kajak kipróbálnám. Ilyen Diego Costa szintet tuti lehozna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K