Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

RealMadridFanatic

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 6., csütörtök 9:43

A Marca szerint amúgy Cének elég szerény igényei vannak. Nettó 18 miller, reklámbevételek 100%-a.
Azért álljunk már üresbe... Ez kicsit sok. Most mi b*szunk rá arra, hogy valami újgazdag kis nyomorék a csillagokat is leígéri az égről.

Mondjuk ha ennyire a pénzhez köti a maradását, akkor benne is csalódnom kell. Amit pedzegettek korábban, a 12-ről nettó 15-re, 16-ra való emelés is már elég komoly, az új törvények miatt meg sokkal jobban terheli a klubot is. Nehogy ne legyen elég...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 6., csütörtök 9:29

Géci írta:
Gerr90 írta:Szerintem Pepe jobb védő Ramosnál
Neee csak ezt ne :( :shutup: :shutup: :shutup: :shutup:
Pedig tényleg így gondolom. Sőt, amint látszik Ramos az egyik kedvenc játékosom, de attól még nekem nagyon ez jön le.Több lapot kap, rizikósabban szerel a 16-oson belül, ingadozóbb a teljesítménye.
Persze egy ilyen mondatot nem népszerű dolog leírni, de hát nem is ez a cél.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 9:25

numberone1 írta:nem inkabb betenned kozepre Ozilt aki ba*zik a vedekezesre
Nem lehet tudni mit milyen hatással lesz rá az új edző...! Ha nála is ilyen beleszarok valaki lesz azt szerintem Ancelotti sem fogja tolerálni.
Gerr90 írta:Szerintem Pepe jobb védő Ramosnál
Neee csak ezt ne :( :shutup: :shutup: :shutup: :shutup:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 6., csütörtök 9:21

Ha már a védősor középső részénél tartunk, nálam nem teljesen egyértelmű jelenleg a Varane-Ramos páros.
Szerintem Pepe jobb védő Ramosnál, a spanyolnak viszont ott van az az előnye, hogy fiatalabb, a közönség imádja és jól muzsikál együtt a francia sráccal. Viszont én nem gondolom, hogy ne lehetne három játékost úgy összeszoktatni, hogy bármelyik kettőt küldjük pályára, meglegyen a "kémia". (Na nem úúgy :mrgreen: )
Egyáltalán nem érzek luxusnak három ilyen képességű játékost a keretben, sőt ésszerűnek tartanám együtt tartani őket.
Aztán persze egy 30 milliós ajánlat esetén nem csodálkozom, ha eladják Pepet, de én azért sajnálnám. :mrgreen:

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2013. június 6., csütörtök 9:16

http://sport365.hu/videok,videok,video- ... lott,56036

Ezt a videót láttátok már ? :D
Marcelo nagyon vezélyes... :lol: :lol: :lol:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 6., csütörtök 8:49

EnzoZidane89 írta:Ezen most én is kiakadtam.. jobb Özilnél mert két lábas :shifty:
Már csak annyiban is vitatkoznék,hogy Özil szvsz a gyenge szezonja ellenére is világklasszis,és akkor még nem is mondtam,hogy a jobb szél ahova mourinho rakta az elmult meccseken nem is neki való... :agree:
nem inkabb betenned kozepre Ozilt aki ba*zik a vedekezesre, alapban is eleg gyenge a Khedira-Alonso kettos.... Ozillel csak rosszabodott. Amikor betettek Modricot Ozil helyere akkor sokkal stabilabb volt a kp.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. június 6., csütörtök 8:41

R.M.C.F írta:
Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja.....de a drukker egy különleges fajta,a legtöbb a véleményét a speakerektől,az "álszakkomentároktól"az NSO-ról és a blikkből veszi.......ott meg lehúzzák nagyon.

Buták.
Óriási plusz mindkettőtöknek. :Đ
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 8:33

De ez annyira kacsaszagú, ilyenekre felesleges alapozni? Vagy esetleg hiteles a forrás? Oroszországba, arab országokba nem menne el, marad a Cheslea ( 30 év feletti játékosért nem fizet Abramovich), PSG, Monaco. A franciákat ti elvetitek, szerintem nem tudom... :)
Én biztos vagyok benne, hogy egy Monaco féle tulaj próbálkozik Mendesnél, mert miért ne? Mit veszíthet? Nem hinném, hogy angliai csapat lenne, tegnap még újgazdagról beszéltek, ez nálam PSG-Monaco duót jelent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 8:32

Realista24 írta:Kis kiegészítés CR-hez: amellett, hogy 60 milliót kapna az aláírásért egy meg nem nevezett csapattól két év múlva (United, City, PSG, Monaco), évi nettó 23 millió eurót keresne és a reklámbevételek 100%-át megtarthatná.
Betegek ezek :lol:
De ez annyira kacsaszagú, ilyenekre felesleges alapozni? Vagy esetleg hiteles a forrás? Oroszországba, arab országokba nem menne el, marad a Cheslea ( 30 év feletti játékosért nem fizet Abramovich), PSG, Monaco. A franciákat ti elvetitek, szerintem nem tudom... :)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 8:26

Jó hát most jönni fognak az ilyen cuki hírek, hála a barcának, hogy itt már senkit sem kell lassan a klubtól megvenni elég ha lefizetik. Hát viccesek ezek az újságfirkászok :roll: :vivo:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 8:21

Kis kiegészítés CR-hez: amellett, hogy 60 milliót kapna az aláírásért egy meg nem nevezett csapattól két év múlva (United, City, PSG, Monaco), évi nettó 23 millió eurót keresne és a reklámbevételek 100%-át megtarthatná.
Betegek ezek :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 8:19

A marca tegnap este 72 órát írt.
Átaludtam 1 egész napot vagy mi az isten!? :kivagyhe: :lol: :lol:

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 6., csütörtök 8:16

Perez: Ancelotti nagyon jól illeszkedik a Real Madrid kultúrájába, megérti magát a sztárokkal és egy kiváló edző, a helyzet továbbra is az, hogy a PSG edzője, Casillas nélkül elképzelhetetlennek tartja a klubot, Pepe nem eladó, Ronaldo soha nem kérte tőle a távozását, tovább dolgoznak a szerződésén.

Az AS szerint 48 órán belül eldőlhet Ancelotti sorsa.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 7:56

Matt009 írta:Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.
Én elismerem, és sosem tagadtam, hogy nem értek a focihoz szakmai szinten, csak szeretem (ezért szoktam sokszor kérdezni), ez lehet, hogy le is fog jönni a kérdésemből; az nem lehet, hogy a La Ligában nem számít majd technikás játékosnak (cselek), de ezt kompenzálja majd csapatjátékkal, átlövésekkel, és magas arányú helyzetkihasználással?
Másrészt, ez talán megint butaság, de ahogy két-három védő között tologatja a labdát, és elfut köztük, az nem hasonló stílus, mint Távoli... izé, Messi játéka? Vagy ez hülyeség? :D Azt tudom, hogy ebben a bolhának nyilván nagy előnye az alacsony súlypontja.

Pepe és Coentrao aranyat érhet a keretben, mert minőségi kiegészítőemberek, de a gálacsapatban szerintem Marcelonak, és Ramos mellett Varanenak kell lennie. Viszont ha jó ajánlat jön értük, és kell a pénz, és Gündogan, Bale, Suárez kaliberű játékosokba lehet beleforgatni, akkor szerintem el kell fogadni az ajánlatot.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 6., csütörtök 7:14

Osztom azok véleményét, akik szerint Pepe, Varane mögött a padra való. A szezon vége felé ez így is volt, de kérdés, hogy egy teljes szezont hogyan viselne el a 30 éves Pepe(aki sztem ha elkapja a fonalat világklasszis), hogy a tinédzser mögött 2. Nem lenne könnyű neki lelkiekben szvsz. Ha jönne mondjuk egy 25millás ajánlat, én is megválnék tőle. Amúgy én birom, elfér ő itt még, de ehhez kompromisszumok kellenek a részéről is.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 6., csütörtök 3:05

Pepe nagyon jó lesz tartaléknak, fölösleges venni a helyére bárkit is. Viszont ha befutna egy nagyon jó ajánlat érte, lehet eladnám. :hmmm:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 6., csütörtök 1:34

Matt009 írta:
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
... A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.
Pepe tényleg a világon az egyik legjobb középső védő, ez így igaz.
Ahogy az is, hogy már 30 éves. Hogy már 3. számú középső védő. Hogy Pérez a korábbi dolgai miatt már állítólag el akarta adni. És a pletykák (HA igaz) szerint (már nem emlékszem melyik klub) ajánlott érte 25 milliót, illetve Neki dupla gázsit a mostanihoz képest.
Szóval HA menni akarna, hogy pénzt keressen, és kezdő(!) legyen, akkor "Inigo Martinez + 5-10" millióért mehet. Ha Martinezt nem tudjuk megvenni így (azaz minimum 5 milliós haszonnal, és ebbe benne van az is, hogy nem jönne ide), akkor én sem adnám el. De ha az említett feltételek fennállnak, akkor nyugodt szívvel.
Matt009 írta:Csak hát a sajtó nagy úr.
Ne kezd már Te is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 6., csütörtök 0:34

Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide,
Pont ez az. Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
Egy az egyben adom ezt. Én is megkaptam a magamét párszor, amikor Pepet védtem. A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.
Csak hát a sajtó nagy úr.

Suarez detto. Az az ember egy igazi állat. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Vállalhatatlan, undorító, amit néha művel, de a védők is berosálnak, ha ellenük lép a pályára, és nem a testi épségüket féltik, hanem a kapujukat. Suarez egy középszar csapatban a legnagyobb védelmeket veszi hülyére gyakorlatilag minimális támogatással... Itt olyan társakkal, mint CR vagy Modric... Hát remélem nem csak elképzelnem kell, hanem valóság lesz.

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 6., csütörtök 0:12

Ezen most én is kiakadtam.. jobb Özilnél mert két lábas :shifty:
Már csak annyiban is vitatkoznék,hogy Özil szvsz a gyenge szezonja ellenére is világklasszis,és akkor még nem is mondtam,hogy a jobb szél ahova mourinho rakta az elmult meccseken nem is neki való... :agree:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 6., csütörtök 0:11

jó akkor toljátok az egy lábas özilt, akinek az egylábasságán ment el két döntő szituáció is idén kupában és BL ben. Tök felesleges érvelni olyan embereknek, akiknek ott fityeg özil neve a kedvencek között, ha fel akarom venni a stílusát az utolsó hozzászólónak, akkor akár azt is mondhatnám, hogy ilyen kedvenc játékossal nem vagy kompetens a témában, nem akartam a szintedre süllyedni, de sikerült sajnos.

arra éleztem ki a dolgot, de ez nem azt jelenti, hogy csak abban gyenge, fizikálisan is kevés, elnyomja még az is aki nem akarja és már az arca is nagy lett a semmire

de egyébként ennek ellenére azt írtam, hogy "özil/Isco" , de ugorjatok már erre is... Istenem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2013. június 6., csütörtök 0:15-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Vissza: