Meszeltek. Ha új néven regel, az is magánzárkába jut, a stílusa, hogy is mondjam finoman; egyedi.Neki most meszeltek? Bár tegnap fenyegetőzött, hogy ma itt lesz egy másik névve
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chosenone46
én attól kapok frászt, amikor haverjaim állandóan hozzák a tróger borokat -lafiesta,365- és, hogy megint mekkora party volt és nekik elég volt egy-két üveg bor is. undorító. aztán meg csodálkoznak, hogy másnap teljesen szétvannak csúszva attól az isteni bortól.
másik amit utálok, az a hubertus. egy nem olyan jól sikerült este óta inkább kerülöm.
a vodkát sem élem igazán, de almával szerintem igazán finom. de nálunk nem jellemző annyira a keverés, mert fényezni szoktuk.
a pálinkához még nem nagyon érett meg a gyomrom úgy érzem, mert van olyan, hogy lehúzom és még meg is könnyezem.
amúgy a whisky a favoritom, legtöbbször ezt is iszom. esetleg még metaxát.
másik amit utálok, az a hubertus. egy nem olyan jól sikerült este óta inkább kerülöm.
a vodkát sem élem igazán, de almával szerintem igazán finom. de nálunk nem jellemző annyira a keverés, mert fényezni szoktuk.
a pálinkához még nem nagyon érett meg a gyomrom úgy érzem, mert van olyan, hogy lehúzom és még meg is könnyezem.
amúgy a whisky a favoritom, legtöbbször ezt is iszom. esetleg még metaxát.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én házibuli párti vagyok. Amúgy alkoholt nem nagyon iszok, ezért mindig megkapom a heti rendes cinkelést érte. Mondjuk tényleg hülyén néz ki, amikor kérünk mittomén 6 sört, és egy mentes vizet...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nálam a minőségi pálinkára ez igaz, de a borra nem. Lehet az akármennyire minőségi, 2 pohár után már savam van. Szóval hiába már nem vagyok mai gyerek, a bort még mindig nem nagyon tudom értékelni :-)istimester írta:Idővel egyre jobban megtanuljátok értékelni a minőségi borokat
Merci Zizou!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a Tarack gyerek tegnap hozta a formáját. Neki most meszeltek? Bár tegnap fenyegetőzött, hogy ma itt lesz egy másik névvel. Ez milyen szintű piócáskodás már !? Legalább nem unatkozunk, bár egy kicsit bevagyok szarva tőle, nem akarom, hogy engem is pórázzal moleszteráljon
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sokat kell még tanulnod ifjú padavan.'shutterisland írta:úgyis csak azt érzed, hogy 50 fokos és marja a pofád.
A hányós sztorikat azért hanyagoljuk, egyébként érdekes téma :-)
Idővel egyre jobban megtanuljátok értékelni a minőségi borokat :-)
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Én abszolút nem vagyok házibuli párti.
Jövő héten A38 hajóra megyünk ünepelni a suli végét.Kiváncsi leszek bekavar e ez a víz helyzet,elvileg nem...
Jövő héten A38 hajóra megyünk ünepelni a suli végét.Kiváncsi leszek bekavar e ez a víz helyzet,elvileg nem...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én is inkább házibuli párti vagyok, ha nem nálunk van a buli.BH710 írta:A lányokról ne is beszéljünk Lassan idősnek érzem magam egy szórakozóhelyen, pedig még csak 18 leszek. Inkább egy jó házibuli baráti társaságban, ócóbb is, és a feeling is sokkal jobb
És ott megfelelő korú hölgyeket is lehet találni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
nem neked szántam a mondandóm, csak a tiedről jutott eszembe a dolog
csak manapság sok helyen ezt látom, hallom, és nem csak suhancoktól, és nem ritka esetekről van szó
arról már nem is beszélek, hogy a mai lányok mennyit isznak....meg a 13 éves pulyáknak jack daniels üveg a borítóképük, és tolják alá a szöveget, hogy milyen finom
csak manapság sok helyen ezt látom, hallom, és nem csak suhancoktól, és nem ritka esetekről van szó
arról már nem is beszélek, hogy a mai lányok mennyit isznak....meg a 13 éves pulyáknak jack daniels üveg a borítóképük, és tolják alá a szöveget, hogy milyen finom
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
___Samy___ írta:igazából én azt nem értem meg, hogy hogyan lehet 3-4 fajta piát összekeverni egy este alatt, bár lehet én vagyok túl maradi
persze fiatalabb koromban nálam is előfordult az ilyesmi, meg hogy hánytam utána össze vissza, de soha többet nem kívánom azokat az időket vissza
iszok egyfajta töményet, vagy sör hozzá, vagy bor, azt kifújt
hazabírok menni, nem hányok, jól érzem magam, mégsem iszok kevesebbet, mint annak idején, sőt
és sokkal jobb így, legalábbis szerintem
Úgy érzem ez nekem szólt
Névnapi buli volt, picit elvetettem a sulykot, de azóta nem fordult elő ilyen. A pezsgő tett be, szoktam keverni többfajta piát, de tudom hol a határ. Megérzem a pezsgő szagát és elkap a hányinger. Bunkóság de szilveszterkor is inkább whiskeyvel koccintottam nem pezsgővel. Plusz ritkán iszom, nem az alkoholt preferálom
- ___Samy___
igazából én azt nem értem meg, hogy hogyan lehet 3-4 fajta piát összekeverni egy este alatt, bár lehet én vagyok túl maradi
persze fiatalabb koromban nálam is előfordult az ilyesmi, meg hogy hánytam utána össze vissza, de soha többet nem kívánom azokat az időket vissza
hazabírok menni, nem hányok, jól érzem magam, mégsem iszok kevesebbet, mint annak idején, sőt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Egyébként én nem szerettem a bort, de mostanában rászoktam a száraz-fehér nagyfröccsre. Általában biliárdozás közben szoktuk inni csak az a baj vele, mint a pezsgővel, hogy olyan mintha kis szörpöt szopogatnék, aztán a 4.-5. pohár után már szédelgek és örülök a fehéret el tudom lökni, főleg ha közben 1-2 jéger is lecsúszik Jó dolog a pia, de azokat az embereket sem értem meg akik hetente 2-3-szor beb.sznak. Én nem bírnám, elég havonta 1-2szer.
- Dupla D
Nekem se lenne, ha nem hozná fel a csodálatos balatoni estém emlékeit. Azóta csak nagyon-nagyon minimálisat ittam belőle.kupak17 írta:bár nekem a borral nincs bajom..
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Ha már pia a téma akkor elmesélnék egy furcsa, utólag vicces sztorit..
Tavaly márciusban haverokkal elmentünk a helyi szórakozóhelyre. Előtte fent iszogattunk, és fél liter erdélyi pálesz négyünknek bement. 101 pezsgő party volt, a legjobban bulizóknak járt az ingyen pezsgő.. a szórakozóhelyen megittam még 4 Jagert, pár sört, vodkamonstert, és egy whiskey-colát is, és ezek mellé kaptunk még 3 üveg pezsgőt. Na itt már szépen néztem ki, de nem volt gond ameddig ki nem mentünk rágyújtani. Beleszívtam a cigibe 3-4 slukkot, és onnantól kezdve nem tudtam járni, hánytam is, és 2 haverom vitt a vállán, a 3. pedig röhögött.
Ezzel még nem is lett volna gond, de anyukám éppen terhes volt, és mindenórás.Mit ad Isten, éppen aznap éjjel indult be a szülés. Haverom felhívta nevelőfaterom, mondván gond van, Krisz(azaz én) nem igazán van járóképes állapotban, haza kellene vinni. Szegény nevelőfaterom taxival lejött a szórakozóhely elé, és ő meg még a 2 haverom betettek a taxiba majd hazamentünk. Másnap d.u. felkelek, nevelőfaterom csak röhög, az emlékeim nagyjából nekem is megvoltak/megvannak, de ő elmesélte az egész sztorit és úgy viccesebb volt már.
Szegény anyámra pedig szülés közben hoztam rá a szívbajt..nem volt elég gondja úgy is
Azóta nem ittam egy korty pezsgőt sem
Tavaly márciusban haverokkal elmentünk a helyi szórakozóhelyre. Előtte fent iszogattunk, és fél liter erdélyi pálesz négyünknek bement. 101 pezsgő party volt, a legjobban bulizóknak járt az ingyen pezsgő.. a szórakozóhelyen megittam még 4 Jagert, pár sört, vodkamonstert, és egy whiskey-colát is, és ezek mellé kaptunk még 3 üveg pezsgőt. Na itt már szépen néztem ki, de nem volt gond ameddig ki nem mentünk rágyújtani. Beleszívtam a cigibe 3-4 slukkot, és onnantól kezdve nem tudtam járni, hánytam is, és 2 haverom vitt a vállán, a 3. pedig röhögött.
Ezzel még nem is lett volna gond, de anyukám éppen terhes volt, és mindenórás.Mit ad Isten, éppen aznap éjjel indult be a szülés. Haverom felhívta nevelőfaterom, mondván gond van, Krisz(azaz én) nem igazán van járóképes állapotban, haza kellene vinni. Szegény nevelőfaterom taxival lejött a szórakozóhely elé, és ő meg még a 2 haverom betettek a taxiba majd hazamentünk. Másnap d.u. felkelek, nevelőfaterom csak röhög, az emlékeim nagyjából nekem is megvoltak/megvannak, de ő elmesélte az egész sztorit és úgy viccesebb volt már.
Szegény anyámra pedig szülés közben hoztam rá a szívbajt..nem volt elég gondja úgy is
Azóta nem ittam egy korty pezsgőt sem
szivemből szóltál.. bár nekem a borral nincs bajom..Dupla D írta:Most lehet le fognak nézni páran, de én mindent megiszok, csak ne bor és ne unicum legyen. Kis mennyiségben még nincs komolyabb bajom a borocskával, de pár pohár után már szeretne kijönni a gyomromból, szóval nem erőltetem az ivását. Az unicum meg egyszerűen ihatatlan. Katasztrófa. Jégerrel semmi baj nincs. (Tudom, Tibi atya már rám küldte volna a ministránsokat, hogy vágják el a torkom. )
De nálam a két favorit a pályinka és viszkikóla. De a vodka és a tequila is gyakran le-lecsúszik. Főleg vodka-limeként.
valaki próblta már a rose+spriteot?
elfogadható árcsakalafiesta és már a 4. pohár után mindenokés
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Minden!!!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Dupla D
Most lehet le fognak nézni páran, de én mindent megiszok, csak ne bor és ne unicum legyen. Kis mennyiségben még nincs komolyabb bajom a borocskával, de pár pohár után már szeretne kijönni a gyomromból, szóval nem erőltetem az ivását. Az unicum meg egyszerűen ihatatlan. Katasztrófa. Jégerrel semmi baj nincs. (Tudom, Tibi atya már rám küldte volna a ministránsokat, hogy vágják el a torkom. )
De nálam a két favorit a pályinka és viszkikóla. De a vodka és a tequila is gyakran le-lecsúszik. Főleg vodka-limeként.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
pezsgő vodkával...?haverral nyomattuk, nem kellet volna.
Én nem vagyok nagy piás..fiatal vagyok még.
De azért havonta egyszer elmegyünk egy jó kis buliba a haverokkal,és nem nagyon szeretek keverve inni.Sima tömény vodka/pálinka meg egy kis sör,azt a hangulat már meg is van...
Én nem vagyok nagy piás..fiatal vagyok még.
De azért havonta egyszer elmegyünk egy jó kis buliba a haverokkal,és nem nagyon szeretek keverve inni.Sima tömény vodka/pálinka meg egy kis sör,azt a hangulat már meg is van...