Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 23., csütörtök 22:38

Akkor ezt mondd. Ott igen, Sterling, Hazard meg ő.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 23., csütörtök 22:35

nmate írta:
miro írta:Sánchez jó játékos,top3 szélső.
Top 3 egy kicsit túlzás. Nagyon jó a srác, Arsenal legjobb játékosa, de nem top3.
szerintem a pl-be azért ott van a topba.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 23., csütörtök 22:35

miro írta:Sánchez jó játékos,top3 szélső.
Top 3 egy kicsit túlzás. Nagyon jó a srác, Arsenal legjobb játékosa, de nem top3.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 23., csütörtök 22:29

BBarni írta: Pontosan kikre is gondolsz? :)
Sánchez,Oxi,Walcott és Cazolra mind nagyon jó játékos, Campbell meg fiatal még és sokat fejlődhet egyedül Poldi az aki kilóg a sorból, de azért ő sem egy foci analfabéta! :roll:

Ettől függetlenül Reus szerintem is elférne ha máshova nem előre csatárnak! :agree:
Sánchez jó játékos,top3 szélső.
Oxlade nagy tehetség,lehet belőle valaki.
Campbellről esetleg nem akarok nyilatkozni,fene tudja,fiatal még.

A többi mehet a föld alá.
Walcott az örök tehetség,Cazorla az óriási irányító,Podolski meg egy évben 3x tud jól játszani azt is a válogatottban.
Pontosan az ilyen játékosok miatt sincs még a kanyarban sem az Arsenal,a Chelsea,City és lassan majd a MU-hoz képest.
600 év sikertelenség stb. tudom,Arsenalnal mindenki tehetség,mindenki jó lesz,posztjukon a legnagyobbak lehetnek,de aztán mégsem.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 23., csütörtök 22:28

komolyan alexoxlade hagyd abba a fórumozást, mert akkora elvakult faszságokat írsz már nem először, hogy csak nézünk.
és biztos az a nem kevés ember a hülye aki meg akar győzni
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 23., csütörtök 22:14

ziro4vr írta:patent csere a leszállóágban levő Cazorla, az egydimenziós, sérülékeny, buta Walcott alap, a nem tudom hányadik éve ilyen-olyan módon jegelt Campbell fejlődőképes, Özil ugye a labda nélküli irányítók alfája és omegája stb..magyarán minden megvan magyarázva. de persze elfogultak vagytok a csapatotokkal és másként látjátok, nincs ezzel gond csak belefáradtam, meggyőzni egymást úgy sem fogjuk. szerintem ráncfelvarrásra szorulna a csapat, kezdve az edzővel. láttam én brutálul játszó arsenalt amelyik trófeákat nyert, láttam Bergkampot varázsolni nálatok aki az egyik kedvencem, de ez a mostani csapat nagyon messze van attól már. wenger is messze van már korábbi önmagától. alexis egyébként hatalmas vétel volt, az biztos
+1

Amúgy lassan ez a topik arról szól, hogy meg kell magyarázni az elvakult (tisztelet a kivételnek!! jó kevés van ilyen) Arsenal szurkolóknak, hogy miért nem igazi az a csapat, és miért nem olyan k_rvajó minden játékosuk mint amit hisznek.

De szerintem részben azért van már szinte sehol az elvárásuk a játékosaikkal, és csapatukkal szemben, mert tavaly azt az FA kupát leszámítva - amit majdnem sikerült elszerencsétlenkedni :fpalm: - 10 év alatt közül nem volt semmihez. (Nem érdekel az az egy BL döntő. Másodikra senki nem emlékszik, csak akik fanyar képpel néznek a múltba) Emiatt le kellett vinni az igényeiket, alkalmazkodtak a csapat és játékosok gyengüléseihez. Jelenleg dédelgethetnek minden évben bajnoki álmokat, meg hasonló irreális elvárásokat, de ezek nem mostanában fognak bekövetkezni. Persze aki nagyjából képbe van az megelégszik egy 4. PL hellyel meg BL csoportkörből való továbbjutással. Csak azt nem értem miért nem lehet beismerni azt, hogy igen ez, meg az a játékos csak ennyit tud. Miért kell itt elvakultan, idióta mód állítani hülyeségeket a játékosokról, meg Wengerről.

Szokás szerint előjön a lové, meg minden kifogás..... de ezt is kibeszéltük már. Egyszerűen nem értem ezt a hurrá optimizmust. Be kell látni, hogy se PL se BL szinten nincs beleszólásuk, és nem is lesz. Engem csak az k_r fel agyilag, ha bármilyen szurkoló képtelen elismerni és reálisan kezelni saját vagy más csapat játékosait. Ezt leginkább csak Arsenal szurkolóknál tapasztaltam. Többnyire. És ezért kezdek is már ufókként nézni rájuk.
Akinek nem inge.....

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 21:50

wxyz írta:Nem tudom azon mi a poénkodás, hogy oldalas cikket írnak arról, hogy türelem Wengernek idő kell. Aki azt meri mondani Wenger lemaradt az fogalmatlan hülye

Ha ez a mottó tényleg jellemző rájuk akkor az a blog az Arsenal szurkolók paródizálása. Ezt pedig nehezen tudom elképzelni

Kedvencem az amikor Chamberst úgy próbálták beállítani, mint egy Varane szintű tehetséget
Miért, szerinted viccből fizettünk 1 19 éves védőért annyi pénzt? Chambers igenis nagy tehetség, már most megállja a helyét a PL-ben.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 23., csütörtök 21:38

Nem tudom azon mi a poénkodás, hogy oldalas cikket írnak arról, hogy türelem Wengernek idő kell. Aki azt meri mondani Wenger lemaradt az fogalmatlan hülye

Ha ez a mottó tényleg jellemző rájuk akkor az a blog az Arsenal szurkolók paródizálása. Ezt pedig nehezen tudom elképzelni

Kedvencem az amikor Chamberst úgy próbálták beállítani, mint egy Varane szintű tehetséget

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 23., csütörtök 21:30

Idézem: Szurkolói blog. Irónia és orálszex. Knows.

:D

Most is: 5 perc focival világraszóló győzelmet arattunk az Anderlecht otthonában. Anderlecht 1 - 2 Arsenal

Hát ha innentől komolyan gondolják, akkor felmondok :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 23., csütörtök 21:26

nmate írta:
Boky írta:objektivitás 0.
Ezt tudatják ők is az olvasókkal. Szerintem poén az a blog, szoktam néha olvasni, vannak jópofa írások. Nem kell őket komolyan venni.
nem tudom. ha poén, akkor az szerintem nem olyan nagy vicc, de ha az, akkor megkövetem magam.
viszont nem csak a posztok ritka kemények, hanem a kommentelők is. na jó mondjuk a madridom fb-ja sem különb, szóval lehet ez sem nagy szempont :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 23., csütörtök 21:23

Boky írta:
wxyz írta:útwenger nevű blog agymosásainak.
az az oldal az egyik legnagyobb szutyok, amit valaha olvastam :lol:
objektivitás 0.
Csak röhögni járok oda :lol:
Wenger, akarom mondani Papa Knows. Aki ezzel nem ért egyet az elküldik az anyjába

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 21:23

oroszisti írta:Igazából amit Walcottról írtál , elárul mindent ... Közel 10 éve hatalmas ígéret és semmire nem vitte. Egy középszerű játékos, aki folyamatosan sérült. Hogy lehetne alap? Hogy lehet egy ilyen játékos egy top klub alapembere ? Nem lehet rá építeni egyszerűen , már rég el kellett volna adni.
Ne beszélj már hülyeségeket! Miért kéne eladni? Angliában ő egy nagyon hasznos játékos. Jók a beindulásai, nagyon gyors és jó befejező. Alig van olyan helyzet, amit kihagyna. Nézz több Arsenal meccset és rájössz! Transfermarkt szerint is biztos azért ér 28 millió eurót, mert nem fejlődik semmit.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 23., csütörtök 21:22

Boky írta:objektivitás 0.
Ezt tudatják ők is az olvasókkal. Szerintem poén az a blog, szoktam néha olvasni, vannak jópofa írások. Nem kell őket komolyan venni.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 23., csütörtök 21:11

wxyz írta:útwenger nevű blog agymosásainak.
az az oldal az egyik legnagyobb szutyok, amit valaha olvastam :lol:
objektivitás 0.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 21:10

Hol van Welbeck Henryhez képest?
Erre szoktam mondani, ha henry beledugná a mutató ujját a saját seg***ébe és ki sem húzná 90 percen át, úgy is jobban focizna mint welbeck.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 23., csütörtök 21:05

Igazából amit Walcottról írtál , elárul mindent ... Közel 10 éve hatalmas ígéret és semmire nem vitte. Egy középszerű játékos, aki folyamatosan sérült. Hogy lehetne alap? Hogy lehet egy ilyen játékos egy top klub alapembere ? Nem lehet rá építeni egyszerűen , már rég el kellett volna adni.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 23., csütörtök 21:04

A magyar Arsenal szurkolók problémája, hogy a szurkolóik nagy része bedől az útwenger nevű blog agymosásainak. Ott a Hull elleni x után is jött a több oldalas türelem cikk
Hova legyen még türelem? Ancelottinak például jóval nagyobb munkája volt a szezon elején és mégis megoldotta rövid idő alatt

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 23., csütörtök 20:57

alexoxladjackoxi írta:Ha egy csapat a Premier Ligába lassan 20 éve folyamatosan ott van a legjobb 4-be, akkor valamit csak jól csinálnak.
De nem érted.Anglia egyik legnagyobb klubjának ne az év végi 4.hely legyen a célja.Ennek a csapatnak a nevéhez méltó eredményeket kéne elérnie,és a PL 4.helye meg a BL csoportkör nem az.

Vissza Usmanovot,Wenger menjen azt akkor lehet reménykedni.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:54

Drake írta:
Remy írta:Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.
Valahogy így.
Hol van Welbeck Henryhez képest?Vagy akár Arteta Vieirához képest?Amíg ez a garnitúra ki nem fut,addig itt nagyobb kupa szerintem nem lesz.Ez egy vesztes brigád,a fővesztes Wengerrel az élen.Amíg itt vannak ne nagyon reménykedjen egy szurkoló se.
Hülyeség Welbecket Henryhoz hasonlítani. A Titi képességű játékos ritka, mint a fehér holló.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:52

Remy írta:
ziro4vr írta:magyarán minden megvan magyarázva.
Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.
Ha egy csapat a Premier Ligába lassan 20 éve folyamatosan ott van a legjobb 4-be, akkor valamit csak jól csinálnak.

Vissza: