Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Tegnap volt egy nagyon faja tipp, és mondom kurva jó fej leszek, és bedobom itt, csak nem bírtam belépni.
Mindkét csapat gólt szerez és Real Madrid nyer 3.60-ért, nem is értettem a szorzót.
Ment szingli tippként is, meg így is:http://kepfeltoltes.hu/view/141025/tipp ... es.hu_.jpg Leverkusent most már leveszem a listámról, egyfolytában térdeltet engem az a csapat...
Meg volt egy ilyen is, apróval, mert most volt withdrawal.
http://kepfeltoltes.hu/view/141025/tipp ... es.hu_.jpg
Mindkét csapat gólt szerez és Real Madrid nyer 3.60-ért, nem is értettem a szorzót.
Ment szingli tippként is, meg így is:http://kepfeltoltes.hu/view/141025/tipp ... es.hu_.jpg Leverkusent most már leveszem a listámról, egyfolytában térdeltet engem az a csapat...
Meg volt egy ilyen is, apróval, mert most volt withdrawal.
http://kepfeltoltes.hu/view/141025/tipp ... es.hu_.jpg
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Remy, pakoltad a Barcát, ahogy megbeszéltük?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kaptam 3000 Ft Free Bet-et a premium.com-on,fel is nyomtam az egészet a Real Madridra Illetve feltettem még tippmixen 13000-et szintén a Madridra,és tettem még egy Real Madrid+PSG kombót 5000-rel,az is bejött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. október 25., szombat 21:09-kor.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
http://imagerz.com/QBVEXktvAwMMVl1IRwVQ
shit, ez jó móka. vmi 2xx.xxx.- lett volna, és amúgy a b'hamet leszámítva volt rá sansz. amúgy külön akartam, 5/3-ba szoktam, de nem találtam szimpatikus olaszt, úgyhogy egybegyúrtam.
shit, ez jó móka. vmi 2xx.xxx.- lett volna, és amúgy a b'hamet leszámítva volt rá sansz. amúgy külön akartam, 5/3-ba szoktam, de nem találtam szimpatikus olaszt, úgyhogy egybegyúrtam.
A www.bet365.com tiltás alatt van, keress más alternatívát, pl. itt egyKAG írta:BET365 csak nekem nem tölt be?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Esküszöm ez a kupasorozat nem normálislordgabi írta: Kár, hogy 4/2 nem létezik, bár, ha EL-re akarunk fogadni, akkor 5/2 minimum.
Aalborg kiüti a Dinamo Kijevet, Quarabag veri a Dniprot idegenbe, az Inter nem nyer otthon, és még sorolhatnám..
A Napolinál meg már a kezdőnél éreztem, hogy baj lesz. Se Callejón, se Hamsik, se Higuaín...hát komolyan mondom
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi Dnipro/Napoli duó.
Kár, hogy 4/2 nem létezik, bár, ha EL-re akarunk fogadni, akkor 5/2 minimum.Ferencváros írta:Mára:
Lille-Everton V
PAOK-Fiorentina V
Young Boys-Napoli V
Estoril-Dinamo Moszkva V
Elméletileg mindenhol hoznia kellene a vendégnek, de 4/3-ba raktam mivel ez EL.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is félek az Európa Ligától, de hát próba-szerencse (legyen)!
4/3:
Dnyipro 1.47
Napoli 1.80
Steua 1.83
Tottenham 1.27
4.63 UAH (de jó lenne, ha írná utána is, hogy mennyi lesz majd belőle...), továbbra sem merek kockáztatni nagyobb tétekkel, lassan gyű'jön, ha gyű'...
4/3:
Dnyipro 1.47
Napoli 1.80
Steua 1.83
Tottenham 1.27
4.63 UAH (de jó lenne, ha írná utána is, hogy mennyi lesz majd belőle...), továbbra sem merek kockáztatni nagyobb tétekkel, lassan gyű'jön, ha gyű'...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
jaa, semmi extra.Takesz írta:Mivan azzal az Udine - Cesena meccsel? Azon ugrott a mixem múltkor...Toti írta:grat a nyeremenyekhez. azert latszik, h bl.. joval tobb nyertes szelvenyt olvasni itt is. hetvegen a toredeket nem lehet ennek a sok bunda miatt, lásd udinese - cesena 1-1..
csak az udinese otthon 100%os volt, vezettek 1-0ra, végigtámadták a meccset, erre a cesena a 93.percben kapott egy 11est.
olaszország...
és azért nem kis százalékkal megfigyelhető, h a bl napokon sokkal de sokkal több a nyertes szelvények száma, mint hétvégén.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Enrique írta:http://www.sportfogadas.org/irodak.phpKAG írta:Szeretnék elkezdeni fogadni valamelyik netes oldalon keresztül is.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki melyiket ajánlani, illetve ugyebár nemrég azokat is beszabályozta komolyabban a kormány.
Emiatt figyelnem kéne valamire vagy uúgy működik kiskapuk által?
Itt szépen össze van foglalva minden.
A blokkolások miatt tudtommal eddig senkinek nem volt problémája, amelyik oldal elérhető, azon bátran fogadhatsz is, nem fog elveszni a pénzed.
Köszönöm!
ZIDANE
http://www.sportfogadas.org/irodak.phpKAG írta:Szeretnék elkezdeni fogadni valamelyik netes oldalon keresztül is.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki melyiket ajánlani, illetve ugyebár nemrég azokat is beszabályozta komolyabban a kormány.
Itt szépen össze van foglalva minden.
A blokkolások miatt tudtommal eddig senkinek nem volt problémája, amelyik oldal elérhető, azon bátran fogadhatsz is, nem fog elveszni a pénzed.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Ferencváros
Mára:
Lille-Everton V
PAOK-Fiorentina V
Young Boys-Napoli V
Estoril-Dinamo Moszkva V
Lille-Everton V
PAOK-Fiorentina V
Young Boys-Napoli V
Estoril-Dinamo Moszkva V
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Mivan azzal az Udine - Cesena meccsel? Azon ugrott a mixem múltkor...Toti írta:grat a nyeremenyekhez. azert latszik, h bl.. joval tobb nyertes szelvenyt olvasni itt is. hetvegen a toredeket nem lehet ennek a sok bunda miatt, lásd udinese - cesena 1-1..
13
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szeretnék elkezdeni fogadni valamelyik netes oldalon keresztül is.
ZIDANE
grat a nyeremenyekhez. azert latszik, h bl.. joval tobb nyertes szelvenyt olvasni itt is. hetvegen a toredeket nem lehet ennek a sok bunda miatt, lásd udinese - cesena 1-1..
anderlecht - arsenal 1,5 over
atletico madrid - malmo 1,5 over
galatasaray - dortmund 1,5 over
liverpool - real madrid 1,5 over
5euro ->10euro
reus golt szerez
monaco - benfica felido x
leverkursen - zenit felido x vege h (4,60x odds )
cruzeiro - palmeiras 1,5 over
0,50euro -> 11,50euro
mar nagyon banom, h csak fél euroval raktam meg. szokasos ötössel dobom meg akkor...
nembaj jo igyis. majd ma el meccsek.. rosszabb mint a hetvege
anderlecht - arsenal 1,5 over
atletico madrid - malmo 1,5 over
galatasaray - dortmund 1,5 over
liverpool - real madrid 1,5 over
5euro ->10euro
reus golt szerez
monaco - benfica felido x
leverkursen - zenit felido x vege h (4,60x odds )
cruzeiro - palmeiras 1,5 over
0,50euro -> 11,50euro
mar nagyon banom, h csak fél euroval raktam meg. szokasos ötössel dobom meg akkor...
nembaj jo igyis. majd ma el meccsek.. rosszabb mint a hetvege
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lordgabi
Nem nagyon kellett izgulnom, felesleges volt a 2/3, de soha rosszabbat!lordgabi írta:Holnapra 2/3:
Atletico 1.15
Dortmund 1.75
Real Madrid 1.75
Az összeg 6.83 UAH, csak valamiért nem írja, hogy mennyi lenne ez győzelem esetén, mindegy, csak kísérletezgetek még, első szisztémám lesz ez.
Gondolkoztam először a Juventus meccsén is, de olasz csapatra első perctől sem raktam, helyesnek bizonyult ismét.
Gratula, én már beletörődtem volna a veszteségbe, és repült is volna a kukába, még jó, hogy online nincs rá lehetőségünk. :ĐAndrás93 írta:Nem baj, Arsenal és Schalke simán hozta, az a lényeg.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Ferencváros
Arsenal 2-3 gól
Real 2-3 gól
Ludogorets 2,5 alá
Monaco 2,5 alá
Dortmund 2-3 gól...
na majd a holnapi BL-el talán.
Real 2-3 gól
Ludogorets 2,5 alá
Monaco 2,5 alá
Dortmund 2-3 gól...
na majd a holnapi BL-el talán.
- András93
Arsenal, Atletico, Dortmund, Leverkusen, Real hozott egy keveset (még jó, hogy a Juvét végül nem játszottam meg). 200->3.000
Másik szelvény már jobban hozott. Bayern, Schalke, Porto, Real 1.fi és Atletico 1.fi X. 200->9.000
Volt még egy harmadik is, de az nem jött be.
Nem baj, Arsenal és Schalke simán hozta, az a lényeg.
Másik szelvény már jobban hozott. Bayern, Schalke, Porto, Real 1.fi és Atletico 1.fi X. 200->9.000
Volt még egy harmadik is, de az nem jött be.
Nem baj, Arsenal és Schalke simán hozta, az a lényeg.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Előttem pedig bezárt a lottózó, ezért hagytam a mixrakást a p*csába.. Hát Kevés ilyen bosszantó dolog van, amikor a 12-es oddsom nagyon simán jött, és ezen múlott.. (juve és basel meccs 2,5 gól alatt; monaco és leverkusen meccs 1 fi x)