Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Na, Arsenal megint hozza, 3-0ról, 3-3.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az argentinok ellen kellett volna a VB-n.nmate írta:Majd jön az a tróger Sneijder aztán ver 2 ilyet http://www.dailymail.co.uk/video/footba ... derby.htmlR.M.C.F írta:Galata elég rosszul áll,de azért elég pofás az a keret,nem értem mitől ilyen szerény a teljesitmény. Ma lehet nem kapnak egy 4est?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Majd jön az a tróger Sneijder aztán ver 2 ilyet http://www.dailymail.co.uk/video/footba ... derby.htmlR.M.C.F írta:Galata elég rosszul áll,de azért elég pofás az a keret,nem értem mitől ilyen szerény a teljesitmény. Ma lehet nem kapnak egy 4est?
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Kezdő: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Alexis, Cazorla, Welbeck
Cserék: Martinez, Bellerin, Flamini, Rosicky, Podolski, Walcott, Sanogo
Az a védelem továbbra is fantasztikus,de legalább Theo már a padon.
Alexis tripla,aztán mindenki mehet aludni.
Cserék: Martinez, Bellerin, Flamini, Rosicky, Podolski, Walcott, Sanogo
Az a védelem továbbra is fantasztikus,de legalább Theo már a padon.
Alexis tripla,aztán mindenki mehet aludni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galata elég rosszul áll,de azért elég pofás az a keret,nem értem mitől ilyen szerény a teljesitmény. Ma lehet nem kapnak egy 4est?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Öntik abba,talán túlságosan is,és tán ez is a baj.Mert koncepció meg nincs.Szezononként cserélik le a fél csapatot,havonta az edzőt,kis túlzással.Aztán a tulaj bemegy az öltözőbe,és tömött borítékot oszt szét,a következő héten meg leordítja a fejüket...Ilyen zaklatott helyzetben meg nehéz érdemi munkát végezni.Az idegenlégiósok meg szarnak bele,úgy vannak vele hogy keresnek egy "kis" pénzt aztán annyi.A siker lényegtelen.Azért nem lesz arrafelé sose eredményes a foci...ikarus93 írta:Arra vagyok kiváncsi, az Oroszok mikor fognak már egy BL esélyes csapatot összevásárolni.
Putyinnak mostanába mániája a sportokban megmutatni, hogy igen is az Oroszok tényezők(Forma1,Olimpia), mikor kezdi el valamelyik orosz klubba önteni a pénzt?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Tipikus oroszhonban játszott meccs ez a Zenit-Leverkusen. Megy a küzdés, darálás, egymás aprítása és ezek mellé kevés helyzet társul.
- ikarus93
Arra vagyok kiváncsi, az Oroszok mikor fognak már egy BL esélyes csapatot összevásárolni.
Putyinnak mostanába mániája a sportokban megmutatni, hogy igen is az Oroszok tényezők(Forma1,Olimpia), mikor kezdi el valamelyik orosz klubba önteni a pénzt?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Vajon megállítják a meccset, ha CR ma lő kettőt vagy az csak Mr. Goodboynak jár???ikarus93 írta:Remélem jól megkukkizuk este a Liverpoolt.
CR dupla lenne a legfontosabb, hogy történelmet tudjon írni a Bernabeuba.
Amúgy a múltkori meccsből kiindulva nem várok nehéz mérkőzést ma.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A fiatalok mar alazzak a poolt, 4-1. Gondolhatjatok, amikor mennek haza es mindket csapatuk kapott egy negyest....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ikarus93
Remélem jól megkukkizuk este a Liverpoolt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
inkább vedd be az iróniafelismerő tablettádhehe írta:megyek hányni.Kíváncsi lennék azért egy Barca-BM meccsre. Tiki-taka vagy a tikken-takken a jobb?!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megyek hányni.Kíváncsi lennék azért egy Barca-BM meccsre. Tiki-taka vagy a tikken-takken a jobb?!
Az év kommentje nálam.morientes írta:Ja,akkor jóvan...így már meg vagyok győzve.Én a tavalyi BL meccsre emlékszem a Real ellen münchenben.Az tetszettmia san mia írta:Jó akkor ugyanaz volt a játék. Rád hagyom.
Szerintem láttam elég meccset a tavalyi szezonból, hogy legyen viszonyítási alapom...
Chelsea-s szobatársam is azon a véleményen van, hogy Real, Chelsea vagy BM érhet oda a végére.
Kíváncsi lennék azért egy Barca-BM meccsre. Tiki-taka vagy a tikken-takken a jobb?!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kicsit párhuzamot vonnék a Bayern és a Barca között, mind2 szurkolótábor hajlamos 1-2 apróbb változtatás után belemagyarázni,hogy ez már nem tiki-taka most már mást játszik a csapat...LE még mindig a Guardiola féle Barcát küldi ki hétről hétre(ahogy tette azt tito és tata is) Pep meg hiába próbálgat ritkán mást is nem tud elszakadni a saját játékfilozófiájától és Európában szerintem ez lesz a vesztük, Mert a Chelsea-Real-Atletico és mostmár talán a PSG is ezt a focit röhögve veri el.A Barcának egy kemény külsős edzőre van szüksége a Bayern meg nagyobb hibát nem is követhetett volna el annál minthogy Guardiolat nevezik ki Heynkess utódjának, az a Bayern uralhatta volna Európát 1-2 évik, csak Uli papa annyira belevolt buzulva a Barca focijába ,hogy neki is az kellett így ment a bizonytalan a biztos helyett...Rengeteg riportott láttam a bayern vezetőséggel és mindig a Barcát említették mint követendő példát, a tiki-taka volt a cél, megkapták, csak közben már a tiki-taka inkább negatív lett mint pozitív.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Ja,akkor jóvan...így már meg vagyok győzve.Én a tavalyi BL meccsre emlékszem a Real ellen münchenben.Az tetszettmia san mia írta:Jó akkor ugyanaz volt a játék. Rád hagyom.
Szerintem láttam elég meccset a tavalyi szezonból, hogy legyen viszonyítási alapom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Jó akkor ugyanaz volt a játék. Rád hagyom.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha megnézed, hogy mariborok, ludogorecek, apoelek, malmök is lesznek évről-évre a bl-ben és alsó hangon szerintem 32 éves korig simán lehet számolni egy játékos pályafutását...az az 50 gólos határ nem elérhetetlen.Marky írta:szerintem a felsoroltak közül reális esélye neymarnak és müllernek van. a brazil még fiatal és fejlődőképes, müller pedig akármilyen fogalmatlan, valahogy mindig ott van, ahol kell lennie. egy 2.0-s mariogomez.
ami érdekes, hogy mindenki ekézi benzemat, de a tag a bl-ben mégis tart egy 0.6-os gólátlagot.
mondjuk nyilván ezek hosszútávú dolgok, sérülések, csapatváltások, kiégések befolyásolhatják.
úgy, ahogy előjöhet akármikor egy új 18 éves gólvágó csillag.
- morientes
Kellet hozzá egy fos róma.De játék,pici eltérésekkel ugyan az volt.Felgyorsult a széljáték,amihez kellett egy idióta Cole,meg egy indiszponál római középpálya...Miért kéne a Spurs padjára ülnie ? A felvetés önmagában butaság.
Ennyi erővel jöhetne a gyerekes kérdés, hogy Carlo mit kezdene a Spurs kispadján ? Semmit. Ehhez sem kell nagy ész..
Vicces olyan meccs után is tikitakáról meg tutiról beszélni, ahol teljesen más játékrendszert játszott a csapat, akár a tavalyihoz akár az azelőttihez viszonyítva.
Carlot meg ne keverjük bele,mert volt sikeres a juve,a milán kispadján is.egyszer.Aztán szakmailag,(itt mos ugye az edzősködésről beszélünk),annyi a két ember közt a különbség,mint egy főmérnök meg egy segédmunkás közt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Miért kéne a Spurs padjára ülnie ? A felvetés önmagában butaság.R.M.C.F írta:semmit. nem kell ehhez nagy észikarus93 írta:Guardiola szeret beleülni a tuti-ba. Nem hiszem, hogy a City-be menne, inkább majd megy a MU kispadjára, de elötte Van gaal összerakja neki a csapatot.
Egyszer megnézném, hogy pl egy Tottenham kispadján mit tudna alkotni.
Ennyi erővel jöhetne a gyerekes kérdés, hogy Carlo mit kezdene a Spurs kispadján ? Semmit. Ehhez sem kell nagy ész..
Vicces olyan meccs után is tikitakáról meg tutiról beszélni, ahol teljesen más játékrendszert játszott a csapat, akár a tavalyihoz akár az azelőttihez viszonyítva.