Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Tavaly csomó Braunschweig meccset néztem (ne kérdezzétek miért ) és alap, hogy feltűnt a faszi, ügyes, de kétlem, hogy valaha is top klubnál meghatározó játékos lenne.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meg faubert.Realista24 írta:Belhanda kellett volna ide, mindig is mondtam.ziro4vr írta:mufurckodjatok csak, de én ilyen fazonokat akarok a padra, beáll, fut, cselez, labdabiztos és a végén 3 fogásos török menüt rak össze CR-éknek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Belhanda kellett volna ide, mindig is mondtam.ziro4vr írta:mufurckodjatok csak, de én ilyen fazonokat akarok a padra, beáll, fut, cselez, labdabiztos és a végén 3 fogásos török menüt rak össze CR-éknek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mufurckodjatok csak, de én ilyen fazonokat akarok a padra, beáll, fut, cselez, labdabiztos és a végén 3 fogásos török menüt rak össze CR-éknek
Nem illik.
- hehe
bebe is hajléktalanból lett mu kerettag. ugyanez a fizimiskaziro4vr írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ot-2371915
na akkor nem csak nekem tűnt fel ez a fazon, bár én csak egy válogatott meccsen láttam, de nagyon agilis, jó ütemérzékű, robbanékony pléjer benyomását keltette..amilyen egy fasza szélső manapság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim...khmkhm...ziro4vr írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ot-2371915
na akkor nem csak nekem tűnt fel ez a fazon, bár én csak egy válogatott meccsen láttam, de nagyon agilis, jó ütemérzékű, robbanékony pléjer benyomását keltette..amilyen egy fasza szélső manapság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ot-2371915
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mármint Reust miért nem említed? Azért, mert Hazard hozzá képest kanyarba sincs, vagy mert őt is olyan gyenge képességű játékosnak tartod, mint Hazard-t?hehe írta:házár egy méterrel nem jobb egy egészséges jesénél.
reust már meg se említem.
innentől meg felesleges is szót fecsérelni rá.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mert azt mondta!!! Nem tudom mit nem értesz ezen... :ĐKerlon írta:és miért lenne jobb?hehe írta:házár egy méterrel nem jobb egy egészséges jesénél.
és miért lenne jobb?hehe írta:házár egy méterrel nem jobb egy egészséges jesénél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
házár egy méterrel nem jobb egy egészséges jesénél.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Értem. Mostantól jobban odalesek rá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.Tapasztalható irányába némi elfogultság,talán ezért.Nagy tehetség,valóban,de nem látom hogy szintet lépett volna.Ja,nézek chelsea meccseket,még mielőtt valaki ezzel találna meg...Semmi bajom házárral de tényleg....de miért helyezik sokan oda ahová a top játékosokat? Ő topjátékos szerintetek? Vagy most ezt a kérdést lehet ezt rosszul tettem fel, szóval mitől akkora király és ennyire népszerű? Mit tud ő amit nem látunk?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Hazard nagyon penge. nem kell róla videókat nézni hogy lejöjjön. elég egy akármilyen chelsea meccsre odakapcsolni. tiszta kifinomult cselek, nincs egy felesleges mozdulat sem. nagyon nagy király a gyerek, és mivel azt mondta hogy űzi a kihívásokat így tuti egy egyszer lelép a chelseaből és akkor a spanyol kihívás marad neki ami meg a Reallal kell hogy induljon.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jó játékos,tényleg top.R.M.C.F írta:Semmi bajom házárral de tényleg....de miért helyezik sokan oda ahová a top játékosokat? Ő topjátékos szerintetek? Vagy most ezt a kérdést lehet ezt rosszul tettem fel, szóval mitől akkora király és ennyire népszerű? Mit tud ő amit nem látunk?
Nem akarom leszólni , szó se róla....nem rossz ő.....de hol van egy komoly focistához? vagy csak én láttam "félre".
Én azt gondolom,egy nagy tehetségnek indult,még lehet is belőle nagyon jó focista,de jelenleg semmi nagy durranás a csóka. Vannak jó megoldásai,meg sok átlagos.
Néztem mostanában több Chelsea meccset,kurva jó kisterülten,brutálisan megtud indulni,és nagyon kicsibe játszik.
Nekem amolyan "Messi-s" a driblije.
Ott van a bokájánál a labda,és nehéz tőle elvenni,mert baromira érzi hogy mikor kell betolni szabad területre a zsugát,így még ütközni sem tudnak vele,nem úgy használja ki a gyorsaságát/gyorsulását hogy megtolja 3 méterre a labdát és szalad utána,hanem elképesztő irányváltásai vannak.
Ezt tényleg egy-két youtube videóban meg is lehet nézni.
Én őt tényleg nagyra tartom.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Szerintem kb annyi értelme van őket összehasonlítani mint Ribery-t CR-el. Bale mint ahogy CR is, a góllövő szélsőkhöz tartozik, Hazard és a francia viszont az előkészítésben jeleskednek jobban. CR mellé talán jobb lenne egy olyan másik szélső mint DM vagy Hazard, de ha kell Bale is tud olyan szerepkörben tündökölni.alexoxladjackoxi írta:Ha Bale-t és Hazard-t objektívan megítéli valaki,
- alexoxladjackoxi
Ha Bale-t és Hazard-t objektívan megítéli valaki, nem biztos, hogy a walesi jár jobban. Sanchezzel kapcsolatban egyetértek, hogy nem erőssége a játékintelligencia, bár ettől függetlenül szinte minden meccsen van 1-2 olyan labdája, ami után úgy kell megkeresni az államat.nmate írta:Szerintem sem nagy durr a gyerek, sosem lesz CR szintű, de a mai felhozatalt ha végigvesszük, nem rossz azért. CR, Bale (a tavalyi, nem a mostani testépítő), a talpon lévő Neymar, Robben, egy 2 évvel ezelőtti Ribery ezek mind top játékosok, Hazard egyelőre tőlük van csak lemaradva. Fejlődnie kéne, de az meg másfél - két éve nem megy neki ahogy én láttam.
Sancheznél amúgy a játékintelligenciát lehet felróni, az még egy szélsőéhez képest sem kiemelkedő.
Sterling meg ha így fejlődik két év és kenterbe veri az összeset CR-en kívül.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem sem nagy durr a gyerek, sosem lesz CR szintű, de a mai felhozatalt ha végigvesszük, nem rossz azért. CR, Bale (a tavalyi, nem a mostani testépítő), a talpon lévő Neymar, Robben, egy 2 évvel ezelőtti Ribery ezek mind top játékosok, Hazard egyelőre tőlük van csak lemaradva. Fejlődnie kéne, de az meg másfél - két éve nem megy neki ahogy én láttam.
Sancheznél amúgy a játékintelligenciát lehet felróni, az még egy szélsőéhez képest sem kiemelkedő.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Semmi bajom házárral de tényleg....de miért helyezik sokan oda ahová a top játékosokat? Ő topjátékos szerintetek? Vagy most ezt a kérdést lehet ezt rosszul tettem fel, szóval mitől akkora király és ennyire népszerű? Mit tud ő amit nem látunk?
Nem akarom leszólni , szó se róla....nem rossz ő.....de hol van egy komoly focistához? vagy csak én láttam "félre".
Én azt gondolom,egy nagy tehetségnek indult,még lehet is belőle nagyon jó focista,de jelenleg semmi nagy durranás a csóka. Vannak jó megoldásai,meg sok átlagos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- alexoxladjackoxi
Sterling rohadt nagy tehetség, de talán még egy picit korai egy lapon említeni Hazard-al és Sanchezzel.nmate írta:Akkor ezt mondd. Ott igen, Sterling, Hazard meg ő.
Akkor hülye vagyok. Ez van. Köszi, hogy felvilágosítottál.csabi* írta:komolyan alexoxlade hagyd abba a fórumozást, mert akkora elvakult faszságokat írsz már nem először, hogy csak nézünk.
és biztos az a nem kevés ember a hülye aki meg akar győzni