Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Odaát imádott kommentátorunkat már csak Farkar "Blanco" Norbert-ként emlegetik Respect madridom.hu nevelésből 5*-ös Jöhet a keményebb dió, Hegyi Iván.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Órülnék ha neked lenne igazad.Ráférne a spanyol focira...és ha még Jesé is beváltaná a hozzáfűzött reményeket..akkor a válogatott ismét ragyoghatna... (márha nem Pep lenne a szöv.kap. )numberone1 írta:Jo a srac nem mondom, Pl. Jamesnel jobbnak tartom mivel mozgekonyabb....de viszont nalam Isco a numberone ezen a poszton, ugy osszessegeben minden kriteriumban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo a srac nem mondom, Pl. Jamesnel jobbnak tartom mivel mozgekonyabb....de viszont nalam Isco a numberone ezen a poszton, ugy osszessegeben minden kriteriumban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez már kicsit balázs show.....ők is mindig megkérdezik azt a félnótás pákót.....agya semmi,de röhögni rajta jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Na még csak az hiányozna...Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
- morientes
Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pogba hosszabbított,szóval jön.palesz77 írta: úgyhogy elméletileg ők kiestek - bár manapság ez egyáltalán nem biztos - .
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk addig tényleg nem érdemes, úgyis csak a nyáron fogtok középpályást venni..miro írta: Majd májusba ha jól játszik,és nincs semmi gond vele,akkor lehet róla beszélni.
Amúgy nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fogtok igazolni majd. Gündogant én nagyon bírom, úgyhogy remélem nem megy el hozzátok. Ahogy olvasom itt Pogba és Verratti hosszabbítottak, úgyhogy elméletileg ők kiestek - bár manapság ez egyáltalán nem biztos - más jelölt meg nem is ugrik be nagyon akivel szóba hoztak titeket. Egyedül talán Vidal. Vele amúgy mi van, ő megszerezhető?
Mondjuk lehet azzal járnátok a legjobban, ha egy csereembert hoznátok csak majd Khedira helyére, és Iscot végre bedobni a mély vízbe.. De Pereznek lehet ez nem lesz megfelelő megoldás.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
De te egyáltalán tudod, hogy mi történt? Hónapokig semmit se tudott csinálni, mozgási lehetőség 0, persze, hogy eltesped ilyenkor az ember akaratán kívül és jönnek fel a kilók.. Korábbi képeken látva mostanra azért kezdi összekapni már magát.A súlyprobléma meg egy profi futballistánál nem szabad hogy probléma legyen.
Hiába leplezik/tagadják, Suáreznek is megvolt a súlyproblémája,pedig ő úgymond "csak" eltiltott volt, ő ugyanúgy tudott edzeni.. Egy hátsérülés teljesen más dolog.
#happyshitting
- miro
Az egyenlő a nullával.ziro4vr írta: 110 percet kb. Nem mondtam hogy kizárható a visszaesése, csak hogy biztató volt, és a súlyával nem lesznek gondok.
Majd májusba ha jól játszik,és nincs semmi gond vele,akkor lehet róla beszélni.
Addig teljesen fölösleges.
A súlyprobléma meg egy profi futballistánál nem szabad hogy probléma legyen.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ez kicsit oda-vissza dolog. Mindenkinek megvan, hogy kivel szimpatizál jobban, kivel kevésbé és ebből kevesen tudnak engedni, ha ütköznek a vélemények. Nehéz objektíven nézni a dolgokat. Lásd R24 és Benzema szerelmét..ziro4vr írta:De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
Ilkay szerintem egy nagyon jó játékos mai viszonylatban, ha sikerül formába jönnie és nem is újul ki a sérülése, akkor a későbbiekben egy jó opció lehetne a középpályára.
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Például?kapor_89 írta:dannen írta:na, pogba 3 évet hosszabbított. akkor ő sem fog jönni egyhamar.
Én nem sajnálom, vannak nála jobb opciók is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
110 percet kb. Nem mondtam hogy kizárható a visszaesése, csak hogy biztató volt, és a súlyával nem lesznek gondok.miro írta:Mennyit játszott azóta? 5meccset? 10-et?ziro4vr írta:De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
Nem illik.
- miro
Mennyit játszott azóta? 5meccset? 10-et?ziro4vr írta:De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
dannen írta:na, pogba 3 évet hosszabbított. akkor ő sem fog jönni egyhamar.
Én nem sajnálom, vannak nála jobb opciók is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
Nem illik.
- miro
Mit akarunk ettől a Gündogantól?
Nem futballozott más fél éve,de már egyesek ide akarják hozni.
1 év simán rá fog menni arra hogy esetleg ugyanazon a szinten futballozhasson mint a sérülés előtt,de erre szerintem alig van esély,hozzáteszem nekem Sahin2.
Nem futballozott más fél éve,de már egyesek ide akarják hozni.
1 év simán rá fog menni arra hogy esetleg ugyanazon a szinten futballozhasson mint a sérülés előtt,de erre szerintem alig van esély,hozzáteszem nekem Sahin2.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Galacticos
nem is azt kérdeztem hogy nagy játékos lesz -e.Donát írta:hehe is ugyanolyan arányban találja el, hogy melyik tehetségből lesz nagy játékos, mint bárki más. Van aki még elhiszi, hogy ezeket a dolgokat meg lehet jósolni? Azt se tudjuk biztosan a szezon végén, vagy ma este mi lesz.
hanem hogy tartja e a korábbi véleményét látva az idei iscot.