Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
hát azt hiszem, elég sokat elmond az előérzetemről az, hogy jelenleg a sorsszerűségben (suarez debütálásán fontos gól, vagy messi rekord épp a bernabeuban) bízok leginkább.
ha egy x-et valahogy le tudunk hozni, 4 pont előnyünk marad, a legnehezebb liga meccsünk letudva...összeteszem a két kezem.
(persze az x is olyan, hogy 2-0-ás vezetésről már nyilván nem esne olyan jól.)
ha egy x-et valahogy le tudunk hozni, 4 pont előnyünk marad, a legnehezebb liga meccsünk letudva...összeteszem a két kezem.
(persze az x is olyan, hogy 2-0-ás vezetésről már nyilván nem esne olyan jól.)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Le kellett volna rendezni őket a szünetben,oszt utánna csend van...és közben végig pofáztak a csajok mögöttünk.
Ami a meccset illeti...nos,győzelmet várok,lendületben a csapat,akik eldönhetik,láthatóan top formában vannak,ha Neymart,Messit semlegesítik,akkor nincs gond.A Kp-nk jobb most,a Modric-Kroos-Isco hármas egyben,a védelem az ok,egyedül Iker lehet gondban a pontrúgásoknál...Nagy meccs lesz,de nyerünk...3-1 a tippem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Kár hogy ma nem vethető be a walesi wadló, mert egy fáradó Barca ellen tudna száguldozni, főleg ha vezetnénk is.
Én agyon bízom abban a kezdőben ami volt a Pool ellen, és nem fogunk ilyen Khedirák miatt 10 emberrel felállni...
Én agyon bízom abban a kezdőben ami volt a Pool ellen, és nem fogunk ilyen Khedirák miatt 10 emberrel felállni...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Talán 10 egymás utáni meccsen ez kijönne, azonban 1 meccsre simán felszívjátok magatokat és bárki képes élete formáját hozni. Meg ilyenkor vagyunk képesek arra, hogy kihagyjunk mindent. Persze én hazai győzelemre számítok ettől függetlenül.Enrique írta:Ez a Barcelona egy abszolút verhető csapat nektek, a taktikára rég megvan az ellenszeretek, az építőkockák pedig gyengébbek, mint az utóbbi pár évben bármikor.
Alves, Piqué, Iniesta sosem látott rossz formában, a védelem egyénileg gyenge, és valahogy nincs meg az átütőerő, hiába a clean sheet-es győzelmek, megzavarhatónak tűnik a csapat.
A pozitívum a magabiztos kapusteljesítmény, Rakitic teljesítménye, illetve a Messi-Neymar connection, de nekem ez édeskevésnek tűnik idegenben egy száguldó, négy gólt átlagoló Madrid ellen.
Ez a Barcelona egy abszolút verhető csapat nektek, a taktikára rég megvan az ellenszeretek, az építőkockák pedig gyengébbek, mint az utóbbi pár évben bármikor.
Alves, Piqué, Iniesta sosem látott rossz formában, a védelem egyénileg gyenge, és valahogy nincs meg az átütőerő, hiába a clean sheet-es győzelmek, megzavarhatónak tűnik a csapat.
A pozitívum a magabiztos kapusteljesítmény, Rakitic teljesítménye, illetve a Messi-Neymar connection, de nekem ez édeskevésnek tűnik idegenben egy száguldó, négy gólt átlagoló Madrid ellen.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ikarus93
Nem tudom ki, hogy van vele, de én egyre jobban fosok, a meccs kezdetétől. Valamiért a Barca mindig feltudja szívni magát ezekre a meccsekre. Nálunk meg ha elkezdenek bohóckodni marcelo-ék biztos, hogy ki fogom kapcsolni a tv-t.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
NSO cikk.. eddig olvastam..EZ SZÓL A BARCELONA MELLETT
Messi és a rekord
A labdarúgás történetének legjobb játékosa nem áll le a csúcsok döntögetésével.
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A legújabb hírek szerint nem 251, hanem 253 a rekord.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hagyjad már, Mathieu az első test test elleni küzdelemnél úgy elnyomja a kolumbiait, mint ahogy a csikket szokta.ziro4vr írta:Egy jó Matyi vs James futóverseny kinéz akkor, titánok harca Alba amúgy eléggé visszaesett nekem úgy tűnik, első szezonjában volt a.durva.
Alba tényleg visszaesett egyébként kicsit, bár nekem így sincsenek nagy gondjaim vele egyelőre. Remélhetőleg már a jövő nyáron felkerül a B-ből a balhátvéd Grimaldo, akiben én elég sokat látok, talán egy kis versenyhelyzet jót tenne Albának is, mert Adriano sajnos többet sérült, mint amennyit egészséges...
Munirnak én sem örülök, gyorsan vissza kéne rakni már a B-be, nagyon kellene neki a sok játékperc...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy jó Matyi vs James futóverseny kinéz akkor, titánok harca Alba amúgy eléggé visszaesett nekem úgy tűnik, első szezonjában volt a.durva.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Alapból lenne, de Lucho kétlem, hogy meglépné. A keret is arra enged következtetni, hogy szokásos 4-3-3 lesz.ziro4vr írta:Olyan opció nincs, hogy Iniesta feljebb, mögötte Rakitic meg Xavi? Pedro szerintem kijátszotta magát a csapatból. Mondjuk örülnék neki. Az uru sztem max 20 percre lesz.
Szerintem meg pont hogy fog, eddig mindig úgy volt, hogy 1 kh, 1 szélső védő, 2 középpályás, és 2 támadó volt a kapuson kívül a padon. Most csak Alves és Alba a szélső védők, kh-nek meg ott lenne Matyi, Bartra, Masch és Pique is, úgyhogy Matyira szerintem szélsőként számít ma Lucho. Én megkockáztatom, hogy az Alves-Masch-Pique-Matyi védősorral fogunk ma kiállni.danianevem írta:A keret alapján egyébként nem fog váratlant húzni LE, legfeljebb az a kérdés: Suárez vagy Pedro kezd.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Az lenne a jó opció, de az Eibar elleni meccs előtt, hogy milyen jó formában. Azóta nem lett jobb, rosszabb sem, így szerintem marad a szokásos Neymar-Messi-Pedro.ziro4vr írta:Olyan opció nincs, hogy Iniesta feljebb, mögötte Rakitic meg Xavi? Pedro szerintem kijátszotta magát a csapatból. Mondjuk örülnék neki. Az uru sztem max 20 percre lesz.
Ez lesz a 12. meccsünk, egyszer játszott Douglas és egyszer Montoya azon a poszton, úgyhogy ki lett ez centizve.Drake írta:Illetve 10 szar meccsére jut egy jó.Remélem,hogy erre a mai meccsre tartogatta a puskaport.
Nem ismerem Marcelo statjait, de látatlanban is kizártnak tartom, hogy rosszabb lenne az aránya.h.laci94 írta:Akkor már csak az a kérdés hogy Marcelonak vagy Alvesnek sikerül előbb?
De Alvesnek a tizedik tétmeccse lesz idénKerlon írta:fúú még jó, hogy ez csak a kilencedik forduló lesz
fúú még jó, hogy ez csak a kilencedik forduló leszDrake írta:Illetve 10 szar meccsére jut egy jó.Remélem,hogy erre a mai meccsre tartogatta a puskaport.danianevem írta: Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek. Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.
A keret alapján egyébként nem fog váratlant húzni LE, legfeljebb az a kérdés: Suárez vagy Pedro kezd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
Akkor már csak az a kérdés hogy Marcelonak vagy Alvesnek sikerül előbb?danianevem írta:Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek. Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.kapor_89 írta:de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel...
A keret alapján egyébként nem fog váratlant húzni LE, legfeljebb az a kérdés: Suárez vagy Pedro kezd.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Illetve 10 szar meccsére jut egy jó.Remélem,hogy erre a mai meccsre tartogatta a puskaport.danianevem írta: Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek. Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Olyan opció nincs, hogy Iniesta feljebb, mögötte Rakitic meg Xavi? Pedro szerintem kijátszotta magát a csapatból. Mondjuk örülnék neki. Az uru sztem max 20 percre lesz.danianevem írta:Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek. Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.kapor_89 írta:de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. október 25., szombat 10:50-kor.
Nem illik.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek. Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.kapor_89 írta:de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel...
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Hát gyerekek, nekem egy picit agyamra ment a meccs.. Rémálmaim lettek a meccsel kapcsolatban
Történt ugyan is, hogy valami kivetítőn néztük a meccset, csak annyian voltak, hogy nem láttam semmit, és közben végig pofáztak a csajok mögöttünk. A lényeg, hogy a 2. percben CR lőtt egy gólt, majd a 17. percben lecserélték őt sérülés miatt.. Ezután jött csak a feketeleves, mivel sanszuk nem volt a vendégeknek, de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel. Ekkor elkezdett zúgolódni a tömeg, én pedig uzi hiányában felálltam, és elmentem egy másik kocsmát keresve. Az álmom akkor ért véget, amikor hosszú hosszú keresgélés után találtam egy helyet, de közben vége lett a meccsnek..... Az eredményt nem tudom mennyi lett
Azt hiszem ma inkább bezárkózok a szobámba, és nem megyek sehova se meccset nézni
Történt ugyan is, hogy valami kivetítőn néztük a meccset, csak annyian voltak, hogy nem láttam semmit, és közben végig pofáztak a csajok mögöttünk. A lényeg, hogy a 2. percben CR lőtt egy gólt, majd a 17. percben lecserélték őt sérülés miatt.. Ezután jött csak a feketeleves, mivel sanszuk nem volt a vendégeknek, de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel. Ekkor elkezdett zúgolódni a tömeg, én pedig uzi hiányában felálltam, és elmentem egy másik kocsmát keresve. Az álmom akkor ért véget, amikor hosszú hosszú keresgélés után találtam egy helyet, de közben vége lett a meccsnek..... Az eredményt nem tudom mennyi lett
Azt hiszem ma inkább bezárkózok a szobámba, és nem megyek sehova se meccset nézni
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric
Hát a barcások se akarták elhinni, arra vártak mikor botlik el a lasztiban aztán mondjuk Valdesnek is csak az volt a mákja hogy mégiscsak Khedira volt vele szemben nem egy CR7
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ha ezt berúgja... Egyik játékosunk sem ment a támadással, senki nem hitte el neki.
A bekotorós gólját azért nem felejtem el neki, idegenben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!