Az ami az utóbbi pár év átigazolási szezonjában...legyen már végre edzőnk.
akarom látni, hogy mi az elképzelés a középpályát illetően...
Várjuk a megváltót, pedig Khedira világklasszis aki még TKP-t is tud játszani.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. június 6., csütörtök 12:11
Az ami az utóbbi pár év átigazolási szezonjában...legyen már végre edzőnk.
akarom látni, hogy mi az elképzelés a középpályát illetően...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 6., csütörtök 12:05
semmi garancia nincs arra, hogy itt kezdő lenne.Géci írta: de inkább nézném itt a kezdőben mint a Juvében a padon...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 6., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 12:01
Mert ezt el lehet adni meg sokan olvassák...EnzoZidane89 írta:Engem meg az idegesít igazán,hogy mindenki Ronaldot élteti most. Kérdem én..ha Ronaldo nem akar elmenni,akkor miért jelenik meg róla kis túlzással 2 óránként egy cikk,ami a távozását pedzegeti,vagy éppen valaki lenyilatkozza,hogy "ő a világ legjobbja,nem eladó,innen fog visszavonulni stb." Én szerintem Ronaldo igenis el akar igazolni,lehet nem most hanem 2 év múlva.De remélem nem így lesz és tényleg innen vonul vissza.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 11:59
Én annyit néznék meg vele kapcsolatban, hogy mit produkálna közvetlen a védők előtt, de csak úgy, hogy a félpályán túl nem mehet max kicsivel, de nem Khedira módján ... Ütköző labdaszerzőnek szerintem nem lenne rossz, ha a régi önmagát adnáGerr90 írta:Ebben egyetértünk, egy jó védő legyen igazi fal!
Fentebb már írtam, hogy én a teljesen egészséges Pepére gondolok mikor ennyire méltatom, idén a sérülése után már nem teljesített úgy, mint korábban, de én a nyári szünet és alapozás után a régi Pepét várom vissza.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 11:50
Biztos, hogy van benne terelés is. Ancelottiért nyiltan nem mehetünk rá, mert akkor a PSG joggal kérhet tőlünk "átigazolási díjat". De ha adjuk a hülyét, hogy keresgélünk az edzők között, akkor Ancelotti intézheti a magánügyeit a PSG-vel. De ha nem jön össze ez, akkor szerintem 1-2 héten belül fizetünk nekik végül.(aztán lehet csak terel, és 2 nap múlva bejelentik a jó öreg Carlot)
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 6., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 6., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 6., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 11:22
Jaja, ebben van valami. Mondjuk a Citynél még képbe kerülhet Cavani, a hírek szerint erősen nyomulnak rá, de hátha Pelle odaviszi Higut. De szép is lenne!A City-s hír akár még igaz is lehet. Ők meg fogják adni a 30+ millát Higuért. Pelle lesz ugyebár a City edző, és Pellénél Higuáin alapember lett a szezon közepén. Ha valakinek csak pozitív emlékei vannak Higuról, akkor az ő. Reméljük jó zsíros áron sikerül elpasszolni Higut.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 6., csütörtök 11:16
A City Tevez mellett Dzekot is eladja nagy valószínűséggel így biztos hogy keresni fognak egy csatárt mert egyedül Agüero fog így maradni nekik. Én is reménykedek egy 30 millió körüli vételárban ha valóban érdekli őket Higuain.A City-s hír akár még igaz is lehet. Ők meg fogják adni a 30+ millát Higuért. Pelle lesz ugyebár a City edző, és Pellénél Higuáin alapember lett a szezon közepén. Ha valakinek csak pozitív emlékei vannak Higuról, akkor az ő. Reméljük jó zsíros áron sikerül elpasszolni Higut.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 11:14
Nem beléd akartam kötni, meg nem konkrétan neked szólt, csak ez a véleményem. Amúgy én is így képzelem el az optimális érkezők listáját (prioritási sorrendben):Géci írta:Előttem szólónak írtam arra a hírre, hogy a B terv Bale-re Mata...Donát írta:Most komolyan, kit érdekel a tkp, amíg nincs Vidal/Veratti/Gündogan/Pogba??
Amúgy nézd meg az aláírásom... Én konkrétan szerelmes vagyok Pogbába
Csak halkan megjegyzem, hogy a Juve a másik kedvenc csapatom ( Zizu ott lett kedvenc játékosom), de inkább nézném itt a kezdőben mint a Juvében a padon...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 11:09
Előttem szólónak írtam arra a hírre, hogy a B terv Bale-re Mata...Donát írta:Most komolyan, kit érdekel a tkp, amíg nincs Vidal/Veratti/Gündogan/Pogba??
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 6., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 6., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 11:00
Géci írta:Olvastam valami olyat, hogy a Juve közel áll ahhoz, hogy megegyezik Tevezzel és Higu most csak a B terv. Így könnyen meglehet, hogy a City bejelentkezik érte, hogy Kunnal tolják 1 üt...
CR-es híreknek nem hiszek ameddig nincs valami hivatalos, de nem szabad elfelejteni, hogy ő is tud olvasni és tisztában van vele szerintem, hogy Falcao 14 millát kap a Monacoban és, hogy megteheti, hogy kér 16-18-at, de szerintem lesz 16 meg a reklámbevétel 50%-a kb ez az én tippem...
Ami viszont érdekes lesz, hogy ahogy elnézem Kaká a nyakunkon marad
TKP-ra meg vagy Bale vagy senki!!!!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 6., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 6., csütörtök 10:39
Mondjuk csak a Marca átigazolásfigyelő Chatjén van ez, szóval semmi jelentősége, ráadásul Mou nem hinném, hogy vinni akarná magával... Látta itt eleget, tudja, hogy vak.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem