Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
Én ezt ebben az ügyben pont fordítva látom.Itt sztm pont a média fújta túl Bale qualitásait,mert ugye rúgott 20 gólt a PL-be,ahol a taktika majdnem hogy ismeretlen fogalom,Ronaldo meg vagy 40-et,szvsz..nem érdemes a két embert összehasonlítani...én még mindig úgy érzem hogy felállt védelem ellen kevés lenne.
Másrészről meg ott van egy Philiphe Coutinho a pool-ba,akitől nem zeng a média,de nagy szerepe van azért abban,hogy Suarez Lajosnak ennyire megy...aki ugyan nem vonal szélső,mint Bale,de rohadtul jó tkp,aki szélről indul meg(jobbról)
Csakhogy most Bale van felkapva,mert majd ugyanannyi gelt rak a fejére mint Ronaldo...
Higuain,valaki említette,hogy ő kezd a válogatottba nem Kun,nos ez annyiban nem igaz,hogy kezd mind2,általában,csak Pipita középen játszik,míg Agüero szélebre.Tehát menne a dolog kettejük közt a citybe.Jó lenne ha kiperkálna érte a sejk 30+kb...
És akkor Ronaldo...Én nem érzem a gyereket pofátlannak,ki akarja hozni a legjobbat a karrierjéből anyagi téren,mint asszem mindenki.A vezetőség dolga okosan dűlőre jutni vele,de egyet mondhatok,vannak olyan dolgok amit nem lehet pénzel mérni,remélem Perez tudja ezt...