Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 6., csütörtök 12:14

CS0ki írta:
(aztán lehet csak terel, és 2 nap múlva bejelentik a jó öreg Carlot)
Biztos, hogy van benne terelés is. Ancelottiért nyiltan nem mehetünk rá, mert akkor a PSG joggal kérhet tőlünk "átigazolási díjat". De ha adjuk a hülyét, hogy keresgélünk az edzők között, akkor Ancelotti intézheti a magánügyeit a PSG-vel. De ha nem jön össze ez, akkor szerintem 1-2 héten belül fizetünk nekik végül.

Higuain esete is érdekes. Volt 1-2 hete az a Sahngez interjú, amikor benyomta, hogy el fogjuk adni, most meg Perez adja a hülyét, hogy szó nem votl ilyenről, meg kivásárlási áron mehet? Érdekes dolgok ezek...Egy bizonyos szintig lehet persze maszatolni a médiában, de a konkrét tárgyalások esetén ez már nem tudom mennyit számít... :hmmm:
Még jó... Ha most azt nyilatkozná, hogy nem állnak az útjába, akkor mindenki jönne ilyen nevetséges árakkal. Már alapból a 25 millió is az... Higuaín nem olyan rossz támadó, hogy 30 alatt kelljen eladni... Perez sem hülye.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. június 6., csütörtök 12:11

legyen már végre edzőnk.
akarom látni, hogy mi az elképzelés a középpályát illetően...
Az ami az utóbbi pár év átigazolási szezonjában...
Várjuk a megváltót, pedig Khedira világklasszis aki még TKP-t is tud játszani. :coffee:

:mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 6., csütörtök 12:05

Géci írta: de inkább nézném itt a kezdőben mint a Juvében a padon...
semmi garancia nincs arra, hogy itt kezdő lenne.

legyen már végre edzőnk. :x
akarom látni, hogy mi az elképzelés a középpályát illetően...
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 6., csütörtök 12:01

Higuaín és Agüero a nemzeti csapatban is együtt nyomják,így a Citynél ezt is figyelembe vehetik. Összeszokott csatárpáros.
Pellegrini az edző,kedveli Higuaínt,jól ismeri, és tudja,hogy mozdítható.
Higuaínnak pedig mindenképpen jól jönne az átigazolás,mivel új ország,más bajnokság,más stílus,de a leglényegesebb: fizetésemelés.

Ebből átigazolás lesz. :D remélem olyan 30-35 körül el fog menni.
:goat:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 12:01

EnzoZidane89 írta:Engem meg az idegesít igazán,hogy mindenki Ronaldot élteti most. Kérdem én..ha Ronaldo nem akar elmenni,akkor miért jelenik meg róla kis túlzással 2 óránként egy cikk,ami a távozását pedzegeti,vagy éppen valaki lenyilatkozza,hogy "ő a világ legjobbja,nem eladó,innen fog visszavonulni stb." Én szerintem Ronaldo igenis el akar igazolni,lehet nem most hanem 2 év múlva.De remélem nem így lesz és tényleg innen vonul vissza.
Mert ezt el lehet adni meg sokan olvassák... :roll:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 11:59

Gerr90 írta:Ebben egyetértünk, egy jó védő legyen igazi fal!
Fentebb már írtam, hogy én a teljesen egészséges Pepére gondolok mikor ennyire méltatom, idén a sérülése után már nem teljesített úgy, mint korábban, de én a nyári szünet és alapozás után a régi Pepét várom vissza.
Én annyit néznék meg vele kapcsolatban, hogy mit produkálna közvetlen a védők előtt, de csak úgy, hogy a félpályán túl nem mehet max kicsivel, de nem Khedira módján :roll: ... Ütköző labdaszerzőnek szerintem nem lenne rossz, ha a régi önmagát adná :kivagyhe:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 11:50

Biztos, hogy van benne terelés is. Ancelottiért nyiltan nem mehetünk rá, mert akkor a PSG joggal kérhet tőlünk "átigazolási díjat". De ha adjuk a hülyét, hogy keresgélünk az edzők között, akkor Ancelotti intézheti a magánügyeit a PSG-vel. De ha nem jön össze ez, akkor szerintem 1-2 héten belül fizetünk nekik végül.

Higuain esete is érdekes. Volt 1-2 hete az a Sahngez interjú, amikor benyomta, hogy el fogjuk adni, most meg Perez adja a hülyét, hogy szó nem votl ilyenről, meg kivásárlási áron mehet? Érdekes dolgok ezek...Egy bizonyos szintig lehet persze maszatolni a médiában, de a konkrét tárgyalások esetén ez már nem tudom mennyit számít... :hmmm:

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 6., csütörtök 11:42

Engem meg az idegesít igazán,hogy mindenki Ronaldot élteti most. Kérdem én..ha Ronaldo nem akar elmenni,akkor miért jelenik meg róla kis túlzással 2 óránként egy cikk,ami a távozását pedzegeti,vagy éppen valaki lenyilatkozza,hogy "ő a világ legjobbja,nem eladó,innen fog visszavonulni stb." Én szerintem Ronaldo igenis el akar igazolni,lehet nem most hanem 2 év múlva.De remélem nem így lesz és tényleg innen vonul vissza.
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 6., csütörtök 11:33

Újabb remek Perez nyilatkozatok. Hogyaszondja:
- még nem döntötték el kit szeretnének edzőnek, de nem sietik el
- Zidané és társaié a fő döntés
- olyan nevek is képben vannak, hogy komoly meglepetésként érheti az embereket
- rááérnek az igazolások, aug. végéig még sok van

Hát én komolyan verem a fejem a falba bakker. Oké, meg kell gondolni ki legyen az edző, de volt erre vagy 1 hónapjuk. És őszintén most lehet az öreg túl sok bizalmat fektet Zidaneba, akinek túl sok tapasztalata nincsen. Nagyon jól is elsülhet a dolog, de nagyon szarul is (persze ez mindenkinél benne van, de azért egy 10-20 éves tapasztalat általában segít sztem).

Nem lesz itt semmilyen játékosmozgás, amég nincs edző. Te jó isten mostmár kezdek félni megint kit hoznak ide, ha nem jön össze Ancelotti. És aztán még 2 hónapig cirkuszolunk a játékosokkal, és augusztusban igazolunk is. Ettől rosszabb forgatóköny már szinte nincs is.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 6., csütörtök 11:26

majd belevonják az üzletbe hávidzsít és mivel hiány van kp-n, meg spanyol, meg sajátnevelés is, leszünk olyan hülyék h elfogadjuk... :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 11:22

A City-s hír akár még igaz is lehet. Ők meg fogják adni a 30+ millát Higuért. Pelle lesz ugyebár a City edző, és Pellénél Higuáin alapember lett a szezon közepén. Ha valakinek csak pozitív emlékei vannak Higuról, akkor az ő. Reméljük jó zsíros áron sikerül elpasszolni Higut.
Jaja, ebben van valami. Mondjuk a Citynél még képbe kerülhet Cavani, a hírek szerint erősen nyomulnak rá, de hátha Pelle odaviszi Higut. De szép is lenne! :roll:

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 6., csütörtök 11:16

A City-s hír akár még igaz is lehet. Ők meg fogják adni a 30+ millát Higuért. Pelle lesz ugyebár a City edző, és Pellénél Higuáin alapember lett a szezon közepén. Ha valakinek csak pozitív emlékei vannak Higuról, akkor az ő. Reméljük jó zsíros áron sikerül elpasszolni Higut.
A City Tevez mellett Dzekot is eladja nagy valószínűséggel így biztos hogy keresni fognak egy csatárt mert egyedül Agüero fog így maradni nekik. Én is reménykedek egy 30 millió körüli vételárban ha valóban érdekli őket Higuain.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 11:14

Géci írta:
Donát írta:Most komolyan, kit érdekel a tkp, amíg nincs Vidal/Veratti/Gündogan/Pogba??
Előttem szólónak írtam arra a hírre, hogy a B terv Bale-re Mata... :D
Amúgy nézd meg az aláírásom... Én konkrétan szerelmes vagyok Pogbába :lol: :lol:
Csak halkan megjegyzem, hogy a Juve a másik kedvenc csapatom ( Zizu ott lett kedvenc játékosom), de inkább nézném itt a kezdőben mint a Juvében a padon...
Nem beléd akartam kötni, meg nem konkrétan neked szólt, csak ez a véleményem. Amúgy én is így képzelem el az optimális érkezők listáját (prioritási sorrendben):
Carvajal (de jó, h ő már megvan)
Pogba/Gündogan/Vidal/Veratti - a legjobb az lenne, ha 2 jönne közülük :sziv:
Bale/Lucas/Silva/Mata/nemtudom, felőlem akár DM is maradhat, és bíznék Jesében
Suárez/Agüreo/Cavani/nemtudom, felőlem akár Higu is maradhat, csak Benz legyen a kezdő. Bár ha menni akar, akkor nem lenne túl szerencsés itt tartani

Persze ezek a nevek között van pár lehetetlen igazolás, tudom.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2013. június 6., csütörtök 11:19-kor.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 11:09

Donát írta:Most komolyan, kit érdekel a tkp, amíg nincs Vidal/Veratti/Gündogan/Pogba??
Előttem szólónak írtam arra a hírre, hogy a B terv Bale-re Mata... :D
Amúgy nézd meg az aláírásom... Én konkrétan szerelmes vagyok Pogbába :lol: :lol:
Csak halkan megjegyzem, hogy a Juve a másik kedvenc csapatom ( Zizu ott lett kedvenc játékosom), de inkább nézném itt a kezdőben mint a Juvében a padon...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 6., csütörtök 11:07

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 11:06

Mindkettő kevés lenne ide, csak a cikkíró úgy fogalmaz, hogy RM egy szemétláda, és hátat fordít nekik. Érdekes, hogy Falcoa, Cavani, Suarez, Rooney szintű játékosokról volt pletyka, mégis megfelelőnek tartja őket. :roll:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 6., csütörtök 11:03

negredo y soldado
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 11:00

Géci írta:Olvastam valami olyat, hogy a Juve közel áll ahhoz, hogy megegyezik Tevezzel és Higu most csak a B terv. Így könnyen meglehet, hogy a City bejelentkezik érte, hogy Kunnal tolják 1 üt...
CR-es híreknek nem hiszek ameddig nincs valami hivatalos, de nem szabad elfelejteni, hogy ő is tud olvasni és tisztában van vele szerintem, hogy Falcao 14 millát kap a Monacoban és, hogy megteheti, hogy kér 16-18-at, de szerintem lesz 16 meg a reklámbevétel 50%-a kb ez az én tippem...
Ami viszont érdekes lesz, hogy ahogy elnézem Kaká a nyakunkon marad :mrgreen:
TKP-ra meg vagy Bale vagy senki!!!! :-@

Akkor végül is CR-nek a karrierje élvez prioritást, vagy az anyagiak? Szerintem is 16 és 50% lesz a vége.
Kaká szerintem lelép Brazíliába, hátha beverekszi magát a VB keretbe motivációval.
Most komolyan, kit érdekel a tkp, amíg nincs Vidal/Veratti/Gündogan/Pogba?? :sly:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 10:52

Olvastam valami olyat, hogy a Juve közel áll ahhoz, hogy megegyezik Tevezzel és Higu most csak a B terv. Így könnyen meglehet, hogy a City bejelentkezik érte, hogy Kunnal tolják 1 üt...
CR-es híreknek nem hiszek ameddig nincs valami hivatalos, de nem szabad elfelejteni, hogy ő is tud olvasni és tisztában van vele szerintem, hogy Falcao 14 millát kap a Monacoban és, hogy megteheti, hogy kér 16-18-at, de szerintem lesz 16 meg a reklámbevétel 50%-a kb ez az én tippem...
Ami viszont érdekes lesz, hogy ahogy elnézem Kaká a nyakunkon marad :mrgreen:
TKP-ra meg vagy Bale vagy senki!!!! :-@

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 6., csütörtök 10:43

Ha C.Ronaldo ennyit akar akkor szépen el kell adni.Ha sikerül egy 100 millás üzletet csinálni akkor deal. :agree:
Azért álljon már meg ez az elmebeteg pénzigénnyesség.
Hát ez mégis mi?Nem elég neki a 16 milla? :shutup:
De szerintem hosszabbítani fog.Ezek kacsák.
Az a 23 millió meg a reklámbevételek 100% az meg már elmebeteg ajánlat.Csak azért hogy náluk focizzon.Mert a klub semmit nem lát majd a bevételeiből,magyarul csak a lóvét viszi majd el.Annyi mezt meg kétlem hogy eladjanak majd hogy visszajöjjön belőle valami.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: