Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek,
Pedig brazília is szerepet játszik benne, az emberek általában úgy vannak, hogy a brazil focista látványos, cselezget, menő. Nem feltétlenül alaptalanúl. A brazilok jobban eladhatóak emiatt, egy átlag gyereknek a grundon nagyobb példakép az, aki kioszt 3 kötényt egy meccsen, mint aki végighajtja a 90 percet melózva, sokkal hatékonyabban. De arról nem lehet olyan hírt csinálni, hogy "neymar 3 védőt etetett meg egy mozdulattal", és ott a videó mellette. Az kell a népnek, a cirkusz. Marketing szempontjából mindenképp. Vagy hogy rohadt jól nézzen ki. Messi esetében meg hogy legyél a legjobb, halmozz aranylabdákat.
Egyébként Bale-nek egy dolog, hogy mi most a médiaértéke, és megint más, ha ideigazol. Nem véletlenül kérünk 50%-ot a játékostól, és nem véletlenül adják meg. Az, ha valaki a madridban játszik, óriásira növeli a média értékét. Ha Bale tegyük fel kap most reklámszerződésekből 2 milliót, ha leigazolnánk, jövő ilyenkor szerintem kapna 10et is.
Én is sajnálom, hogy nem mentünk rá...Főleg, hogy még csak az első szezonja volt, lesz még jobb a gyerek valószínűleg. Kérdés, hogy jönni fog-e valaha ide. Az a "szerencse", hogy már most is rohadt sokat keres, nem lesz rákényszerítve az új szerződés aláírására. 4 évig van még szerződése, esetleg 3 év múlva, 25 évesen lehet, hogy váltani akar majd, és akkor lehet esély arra, hogy idejön.romo tett fel egy videót hazardról. pfu mit csinál az a srác. de kár, hogy a cselzit választotta. inkább ő jönne, mint bale.