HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 6., csütörtök 13:41
Ancelottival kapcsolatban kivárnak/kivártak Perezék, ameddig csak lehet, ha nem muszáj, minek fizessenek alapon. Mennek az egyeztetések, Bronzetti is ott van elvileg.
A PSG meg addig nem akarja elengedni ingyen, amíg nincs utód. Mivel Leonardo is kiesett, Blanc valószínűleg megy Rómába, így sok alternatíva nem maradt, Ők is makacsabbak, legalább pénzt lássanak a dologból.
Akiket hozni akarnak fixen, edzőtől függetlenül, azoknál meg így is tudnak próbálkozni (Casemiro, Carvajal, esetleg Bale), gondolom ezért gondolkoznak így. Azért 4 millió euró nem 2 Ft... Még egy ekkora klubnál is számít minden "cent", kis túlzással.
Szerintem most hét végéig várnak, aztán ha nincs megoldás, akkor jövő hét elején kifizetik a pénzt, és bejelentik Ancelottit.
Bale-nél meg szerintem nincs olyan nagy határvonal azért, hogy van aki isteníti, és van aki semmibe nézi.
Azt szerintem azok is elismerik, hogy jó játékos, akik nem feltétlen szeretnék itt látni, csak megvan az az aggodalmuk, hogy a stílusa nem illik ide.
Ez benne van a pakliban amúgy. Én nagyon támogatnám az érkezését, mert én látom benne azt, hogy technikailag sem egy fogalmatlan, jól tud adaptálódni. Szerintem használható lenne Ő akkor is, ha felállt védelem ellen megyünk, egyszerűen akkora gyorsaságbeli, gyorsulásbeli fölénye van, hogy nem kell neki nagy terület ahhoz, hogy megverje a védőjét. A lövései meg halálosak. Jól is indul be üresbe. A labdát sem úgy kezeli, hogy tol rajta egy 15 métereset és fut agy nélkül. Persze ha van helye, akkor ezt is megteszi, de akkor meg miért ne tenné.
Én elfogadom, ha más nem így látja, nekem ez a benyomásom róla, nem félteném a spanyol bajnokságtól sem.
Az ára már más lapra tartozik, az azért nagyon csúnya lenne, ha Cé közeli összeget fizetnénk érte. Akkor hagyjuk inkább.
A kreatív arcok nekem amúgy is egy sorral hátrébb kellenek. Egy felállt védelmet is úgy lehet megbontani, ha vannak olyan emberek, akik jól mozognak üresbe, ÉS olyanok, akik megtalálják a réseket labdával.
Most a két oldalon Cé - Bale induló lenne, hát nem tudom melyik álló védelem veszi fel őket, ha indul a mulatság...
Főleg ha köztük van egy Suárez is.
Ehhez persze a középpályát nagyon rendbe kellene tenni, szerkezetváltást is szorgalmaznám, nehogy orrnehéz legyen a csapat.
Na mindegy, messzire mentem. Én díjaznám Balet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)