Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 26., vasárnap 7:15

Azt egyébként külön öröm látni, hogy végre nem úgy mentünk ki, hogy kapkodunk, rugdossuk fel a labdákat, hanem játszunk a kapott gól után is. Éveken keresztül nem volt középen labdabiztos ember egy Clasicón, most van 2, Modric, Kroos. Azért ez óriási különbség, hogy ugyanolyan higgadtan, a saját játékunkat játszva megyünk ki a nagyok ellen, mint a kiesőjelöltek ellen. Az első két bajnoki után mindenki temetett minket, idén nem nyerünk semmit, a Bl helyezésért küzdünk majd, most meg minden fórumon általános vélemény, hogy ez a csapat akár korszakos is lehet Ancelotti alatt. Lehet James nem olyan gyors és nem húz annyi váratlant, mint Di Maria, de tegnap is látszott, hogy védekezésben sokkal hasznosabb, mert míg az argentín bár látványosan és gyorsan futkosott visszafelé, addig ezt James hasznosabban teszi, okosabban, elől pedig, ha már nem tudja kihasználni a sebességet, általában nem veszít labdát, ami megint nagyon fontos. Csak az az önbizalom jönne már meg és merné meghúzni az 1/1-et néha. Érdekes lesz ha Bale visszatér, hogy állunk fel, mert Isco baromi jól csinálja, amit csinál, James játéka a bajnokságban pedig sokkal kamatoztathatóbb, mint a walesi-é. De úgy néz ki mégis neki kell játszania..

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 26., vasárnap 2:53

A hét elején azt mondtam hogy a Lpool illetve a Barca ellen is 2-3 gól lesz közte.
Bejött,úgy hogy a Lpool ellen ha 6-ot kell rúgni akkor azt is megrúgjuk,illetve ha ma kicsit pontosabbak vagyunk a végjátékokban akkor ez is kb annyi lehetett volna.
Hízelgő a Barca számára.
Volt 15 percük az egész meccsen kb.
Csodás meccset hoztunk le,egytől-egyig.
Nekem kicsit James lassúsága okozott gondot,de azt is pótolta sok pozitívummal.
Reális esélye nem volt itt a Barcának.
Egyben vagyunk.Csodás,csodás,csodás.
Elképesztően boldog voltam/vagyok.
:'( :)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 25., szombat 23:58

Azért a valahavolt legjobb a világot rázta meg kihagyott helyzetével :D tetszik,hogy Pique is az orra alá dörgöli.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 25., szombat 23:55

Piqué: „Az első játékrészben uraltuk a mérkőzést és jobbak is voltunk. Ha Leo belövi azt a helyzetet 1-0-nál, akkor teljesen máshogy alakul minden."
ahha.
és benzema kapufája? az smafu?
v a pöccintése?

és ezek még leoka ziccere előtt voltak.

azért nagyon durva, h én piquétől még soha az életben nem olvastam korrekt nyilatkozatot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 25., szombat 23:30

köszi :)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 25., szombat 23:30

Nagyon tetszett a meccs az eredménytől függetlenül is,de amit a 2. félidőben mutatott a csapat,az majdnem káprázatos volt. Azért majdnem,mert ez nem két gólos győzelem volt,hanem minimum négyes. Illett volna közé is tenni. Az első félidőben sok játékossal nem voltam megelégedve,leginkább Pepe volt az áldozat. A másodikra ezt helyre sikerült tennie,így mondhatjuk,hogy minden ok. A kp elég kreatív,de nem elég védekező. Nekem nagyon hiányzik egy Vidal-féle arc. James lassú ugyan,de engem jobban zavar,hogy egyszerűen nem mer a gyengébbik lábával a labdához érni. Inkább kapásból ugorva passzolja külsővel,de még véletlenül sem.. Na de nem panaszkodom,mind a meccs,mind az eredmény tökéletes.
Iker :salute: így tovább!

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 25., szombat 23:25

___Samy___ írta:meccset be lehet már valahol szerezni?
A Sport Tv-s változat már fent van a legnagyobb magyar torrenten.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 25., szombat 23:22

meccset be lehet már valahol szerezni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 25., szombat 22:57

Ma annyi jó teljesítmény volt, hogy nem is tudok választani. Iker, Carvajal, Pepe, Ramos, Carvajal, Kroos, Modric, Benz. Közülük szvsz bárki megérdemelné. Egyébként csodálkozom, hogy Ramost senki nem említette, nem csinált semmi extrát, de azt hibátlanul. :)

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. október 25., szombat 22:49

CS0ki írta:
A masik Cr7, ha ma is annyira akar golt rugni mint szokott siman lohetett volna tobbet is, de direkt figyeltem, hogy amit maskor le 1vs1-ezik, mert Alvest meg Piket lenduletbol le 1vs2-zi is, azt most tovabb tolta, lepasszolta, kereste a tobbieket.

Ha nem ismerném CR-t, azt mondanám, hogy nem vállalta a felelősséget... :hmmm: Neki be kell vállalni az ilyen helyzeteket, mert ő az, aki lendületből megverheti a védőket. Amiről szépen leszokott, az amúgy a tök feleslegesen ellődözött labdák 30-ról. Azoknak nem sok értelmük volt, elég jól ki is irtotta őket a játékából.
En ugy lattam, h tulsagosan ala akarta rendelni magat a csapatnak ez nem tett jot neki, de mindegy megvolt ennyi volt.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 25., szombat 22:44

a közönség? rég láttam/hallottam ilyet a bernabeuban. nagyon nagyok voltak sztem. tényleg szurkolás volt és nem színház. :agree:
Nekem is feltűnt,főleg Benzema gólja után,valami elképesztő hangulatot csináltak. Amikor 2-3 percig járattuk a labdát,minden labdaérintésnél ollézott a közönség. Vagy amikor felállva tapsoltak és ugráltak :) Tényleg szuper volt a szurkolás.

És még valami: talán egy vagy két alkalommal ment csak a Puta Barca Puta Barca hej hej rigmus,ami nekem azért kicsit furcsa. Inkább a mieinket buzdították,nem pedig szidtak.
:goat:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 25., szombat 22:37

A masik Cr7, ha ma is annyira akar golt rugni mint szokott siman lohetett volna tobbet is, de direkt figyeltem, hogy amit maskor le 1vs1-ezik, mert Alvest meg Piket lenduletbol le 1vs2-zi is, azt most tovabb tolta, lepasszolta, kereste a tobbieket.

Ha nem ismerném CR-t, azt mondanám, hogy nem vállalta a felelősséget... :hmmm: Neki be kell vállalni az ilyen helyzeteket, mert ő az, aki lendületből megverheti a védőket. Amiről szépen leszokott, az amúgy a tök feleslegesen ellődözött labdák 30-ról. Azoknak nem sok értelmük volt, elég jól ki is irtotta őket a játékából.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 25., szombat 22:37

ferni írta:
CS0ki írta: Én már a meccsen sem értettem, hogy miért jött szöglet, és ebben a videóban sem látom, hogy mikor ért hozzá Casillas. :hmmm: Mondjuk nem túl jó minőségű felvétel, majd leszedem a HD-t. :)
https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ
a labda ívén tisztán látszik
sztem is védett.
térdel tolta ki.

más.
a közönség? rég láttam/hallottam ilyet a bernabeuban. nagyon nagyok voltak sztem. tényleg szurkolás volt és nem színház. :agree:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. október 25., szombat 22:30

Meccs utan kijott belolem aztan kiirtam ezt Fb-re, bemásolom ide szoval:Ja meg meg annyit, h osztjatok Benzemat, de ma is megmutatta ez az ember, az a kopasz arab kolyok, h eszmeletlen jo jatekos. Nem hittem a szememnek, visszalep, leosztja, elveszi a vedotol, es azok a bokamozdulatok, perditesek... Hala Karim! Ez nem olyan gyozelem volt mint a Mou eraban, ez a csapat amikor elkezdett daralni ugy tartotta a labdat mint a valamikori brazil valogatott, es ketto huzasbol nekimennek a kapunak, nem tocsmokolnek remelem olvasod Gvardiola. A masik Cr7, ha ma is annyira akar golt rugni mint szokott siman lohetett volna tobbet is, de direkt figyeltem, hogy amit maskor le 1vs1-ezik, mert Alvest meg Piket lenduletbol le 1vs2-zi is, azt most tovabb tolta, lepasszolta, kereste a tobbieket. Kroos nevu nemet ficko is, nem tudjak olyan helyzetbe hozni, hogy ne hozza ki, forduljon le es tolja tovabb, a horvat spanjaval kicsit jo parost alkotnak. A lecke fel van adva tavaszra mindenkinek, Pep es Mou felkeszul, meg Simeonet is erzem valahogy, akarmilyen fura is, oket nehezebb elkapni mint a Barcat! koszonom az elmenyt sracok! Hala Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. október 25., szombat 22:20

CS0ki írta: Én már a meccsen sem értettem, hogy miért jött szöglet, és ebben a videóban sem látom, hogy mikor ért hozzá Casillas. :hmmm: Mondjuk nem túl jó minőségű felvétel, majd leszedem a HD-t. :)
https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZ
a labda ívén tisztán látszik

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 25., szombat 22:15

Amúgy Casillasra semmi panasz nem lehet, sőt remek meccset hozott. Magabiztos volt és végig tüzelte a jó népet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 25., szombat 22:09

mintha Messi szimplán mellégurította volna és ezen ment volna el a Barca meccse közben meg Iker védett nagyot...
pedig utána még szöglet is jött... és eskü azt látom, hogy sok embernek ez fel se tűnt.
Én már a meccsen sem értettem, hogy miért jött szöglet, és ebben a videóban sem látom, hogy mikor ért hozzá Casillas. :hmmm: Mondjuk nem túl jó minőségű felvétel, majd leszedem a HD-t. :)

Izgultam, ahhoz képest relatíve simán nyertünk. Brutálisnak tűnik most a csapat, az az igazság. Örülök, hogy a kupában jön az Atletico, mert ellenük valahogy nincs meg még a játék, pedig lett volna pár alkalmunk megtanulni...Kell minél több alkalom.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 25., szombat 22:08

Ha Bale egészséges lett volna, akkor is csak csereként állítottam volna be. Amikor már kettő szakadt a pálya akkor levenni James-t és helyére betenni Bale-t hadd fussa szét a barca megmaradt védelmét.
Nem hiányzott ő ma oda, de tavasszal egy jó Bale és egy jó Jesé sokat fognak számítani.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 25., szombat 22:08

R.M.C.F írta:Carvaj......na...az első játékrészben sok gondja akadt neymivel,de ez főleg james hibája volt,ezt carlonak le kelett volna reagálnia,hiszen mátyiő folyamatosan fenn tudott lenni james mögött és nyomás alá helyezte a bal oldalt,ahol carvajal túlzottan ki volt téve ennek.....james nem zárt jól.
A kulcsa a barca támadópotenciáljának,viccet félre téve,a mi balfaxságunk volt,a barca mátyiő felmozgásaival tudott emberelőnyt alkalmazni,mással nem....nyoma sem volt a korábbi alkalmazásiknak,csak a bal bekk szabad területe általi felmozgások amik zavart adtak......más nem.
Carvajal nálam a meccs embere a Neymar gól ellenére is. Mathieu meg hiába jött fel, olyan ütemtelen labdákat adott, hogy kár is, a Barca legrosszabja volt ma. Igen, James még kell fejlődjön, de szerencsére ma ebből nem lett baj.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. október 25., szombat 22:02

amúgy olvasgatva sok helyen fel se tűnt jó pár illetőnek, hogy Messi nagy helyzeténél Iker szedte azt ki...
mintha Messi szimplán mellégurította volna és ezen ment volna el a Barca meccse közben meg Iker védett nagyot...
pedig utána még szöglet is jött... és eskü azt látom, hogy sok embernek ez fel se tűnt.

Vissza: