Benne van a pakliban.Realista24 írta:Lehet hogy Wenger is így gondolkodik, ezért tart ott a csapat, ahol.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 8:37
Benne van a pakliban.Realista24 írta:Lehet hogy Wenger is így gondolkodik, ezért tart ott a csapat, ahol.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. október 26., vasárnap 8:27
Nem vetted még észre, hogy Özilről mondhattok akármit, úgy sem fogok vele egyet érteni? Felőlem beállíthatjátok mindenféle selejtes, flop, hulladék embernek, nem fog érdekelni. Szerintem nézd meg a kedvenc játékosaim listáját.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 8:17
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 8:00
Hát akkor elég a középszer. Ez van.Realista24 írta:Nem akartam én írni, hogy az Arsenalba elég a középszer is.![]()
Magas mérce? Lehet. Nézd meg mit csinál Kroos és Modric, aztán rájössz, hogy miről írok.
Nem vetted még észre, hogy Özilről mondhattok akármit, úgy sem fogok vele egyet érteni? Felőlem beállíthatjátok mindenféle selejtes, flop, hulladék embernek, nem fog érdekelni. Szerintem nézd meg a kedvenc játékosaim listáját.reeed_ati írta:Emlékszel Özilre?Hát nem tudom, annyira csak nem lehet szar, hogy ha Mourinhonak és Löwnek is kellett. Lehet, hogy csak a Real drukkereknek magas egy kicsit a mércéje.
Ő is kellett Mou-nak és a bányásznak is.![]()
Most meg kezdik kapizsgálni, hogy miről is ugattunk, amikor azt mondtuk, hogy kevés ide.
Ugyanez igaz Khedirára is.
Ha középcsapatot akartok, akkor ő a ti emberetek, oda kiváló.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 26., vasárnap 0:17
Emlékszel Özilre?Hát nem tudom, annyira csak nem lehet szar, hogy ha Mourinhonak és Löwnek is kellett. Lehet, hogy csak a Real drukkereknek magas egy kicsit a mércéje.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. október 26., vasárnap 0:15
de a kedvencem azt volt, amikor rögtön a beállása után kontra, erre balszélen CR kicsit beljebb vezeti a labdát, Khedira meg kíséri a vonal mellett....Realista24 írta:Te se sok Real meccset néztél![]()
![]()
Ma is beállt, hat passzból kettőt sikerült elrontania, pedig nem voltak bonyolultak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 0:14
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 0:12
Hát nem tudom, annyira csak nem lehet szar, hogy ha Mourinhonak és Löwnek is kellett. Lehet, hogy csak a Real drukkereknek magas egy kicsit a mércéje.Realista24 írta:Te se sok Real meccset néztél![]()
![]()
Ma is beállt, hat passzból kettőt sikerült elrontania, pedig nem voltak bonyolultak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 0:02
Ez honnan van? Amúgy berakni szűrőnek a darálóba, aztán még jól is elsülhet a dolog...ziro4vr írta:téltől meg úgy néz ki khedira hozhatja nektek a meccseketalexoxladjackoxi írta:Alexis ma is hozta nekünk a meccset egy duplával...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 23:34
téltől meg úgy néz ki khedira hozhatja nektek a meccseketalexoxladjackoxi írta:Alexis ma is hozta nekünk a meccset egy duplával...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 25., szombat 23:32
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 25., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 25., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 25., szombat 17:58
Mannone látszik, hogy Ágyus (volt)!Realista24 írta:Sunderland kapusa megoldotta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 25., szombat 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 15:20
Majdnem, 2-1Toti írta:jaja, de lesz még egy harmadik gól is a meccsen.Realista24 írta:1,5 over megvan
3-0 lesz
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem