Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 11:12

ziro4vr írta:Visszanézve, Jamest egy kicsit lehúztam. Jó volt ő, hasznos is, bár a véleményem nem változott. Ja és Ramos a meccs kétharmadában god mode.
És az a durva, hogy ezt a god modot úgy hozta le, hogy nem volt paraszt megoldása. Egyedül ott a Suárez esetnél volt sárgás gyanús az eset - valljuk be, hogy húzta -, de Suárez eljátszotta a nagy halált Manzano meg nem ette meg. FGY Ramos kegyetlen, talán egyszer hehe is elismeri. Amúgy visszatérve arra, hogy Suárez hol játszott... Heatmap alapján már egyértelmű, hogy ő se fúrja ki Messit középről. Megint balfasz szélsőt csinálnak egy zseniális csatárból. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. október 26., vasárnap 11:08

Realista24 írta: A komoly pedig itt van
http://api.dmcloud.net/player/pubpage/5 ... autoplay=1
azért azt remélem észrevettétek, pepe gólja előtt alves milyet homorított a szögletnél :lol: azt az üvöltést hozzá, te :mrgreen: és néz a bíróra. mondjuk ha jól emlékszem egy kupa visszavágón egy ilyen miatt elvettek egy ramos gólt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 11:07

R.M.C.F írta:
Kerlon írta:Pont azt akartam írni, hogy hehenek volt a legszebb napja tegnap, ha a Realt Neymar elé sorolja...

De nem sorolja....el is tűnt amikor fordítottunk,neymivel együtt..... :lol: :lol: :lol:
Írt utána, de mindegy. Be lehet fejezni, mert kezd átmenni személyeskedésbe...azt meg nem szeretem.
A csapattal foglalkozzatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 11:06

Kerlon írta:Pont azt akartam írni, hogy hehenek volt a legszebb napja tegnap, ha a Realt Neymar elé sorolja...

De nem sorolja....el is tűnt amikor fordítottunk,neymivel együtt..... :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. október 26., vasárnap 10:56

Where is Messi? :lol:
Egyébként jó ránézni most a keretre. Még úgy is, hogy Perezzel ellentétben nem teljesen ezeket a játékosokat hoztam volna. Varane, Jesé, Isco, Carvajal, James, Kroos, Illara, Bale, (Nacho) 25 vagy ez alatti életkorúak. CR-Modric 29, de bennük is ha egészségi állapotukat nagyjából meg lehet őrizni még 2-3 remek év lehet. Casillas és Pepe az egyetlenek, akik kimenőben vannak, előbbi is inkább motivációs irányultságból. Persze tudom, hogy egy csapatot nem lehet és nem is érdemes változatlanul tartani, de itt legalább lehet majd válogatni, hogy ki menjen teljesítmény és ne kiöregedés miatt. Valamint anyagilag sem rossz, ha egy játékost mondjuk 28-29 évesen lehet még tízmilliós nagyságrendben eladni.
És milyen jó, hogy Ikernek is Pepenek is megvan már a pótlása, Keylor és Varane személyében. Mondhatni nem fogunk gyengülni ezekkel a játékosokkal. Majd CR kiválása lehet nagyobb érvágás, de addigra Bale, James, Isco és a többiek hátha felnőnek arra a szintre, ami után már nem jelent hátrányt a portugál nélkülözése. De ez még évek kérdése...
But he is a good boy...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 10:52

Visszanézve, Jamest egy kicsit lehúztam. Jó volt ő, hasznos is, bár a véleményem nem változott. Ja és Ramos a meccs kétharmadában god mode.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 10:47

Aki lemaradt bár ilyen nem sok volt gondolom, vagy aki visszanézné, összefoglaló:
https://www.youtube.com/watch?v=5Wp4kyD ... e=youtu.be
:mrgreen: :mrgreen:

A komoly pedig itt van
http://api.dmcloud.net/player/pubpage/5 ... autoplay=1
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 26., vasárnap 10:43

Egyébként jó ránézni most a keretre. Még úgy is, hogy Perezzel ellentétben nem teljesen ezeket a játékosokat hoztam volna. Varane, Jesé, Isco, Carvajal, James, Kroos, Illara, Bale, (Nacho) 25 vagy ez alatti életkorúak. CR-Modric 29, de bennük is ha egészségi állapotukat nagyjából meg lehet őrizni még 2-3 remek év lehet. Casillas és Pepe az egyetlenek, akik kimenőben vannak, előbbi is inkább motivációs irányultságból. Persze tudom, hogy egy csapatot nem lehet és nem is érdemes változatlanul tartani, de itt legalább lehet majd válogatni, hogy ki menjen teljesítmény és ne kiöregedés miatt. Valamint anyagilag sem rossz, ha egy játékost mondjuk 28-29 évesen lehet még tízmilliós nagyságrendben eladni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 10:24

Pont azt akartam írni, hogy hehenek volt a legszebb napja tegnap, ha a Realt Neymar elé sorolja...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 9:52

hehe írta:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_1
Ki ébredt meg kaján vigyorral a pofajan ma reggel? :mrgreen:
én biztosan, kurvagyönyörű volt az a néjmár gól :mrgreen:
Nem csalódtam :lol: mar vartalak :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 9:49

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_1
én biztosan, kurvagyönyörű volt az a néjmár gól :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 26., vasárnap 9:46

Realista24 írta:Ki ébredt meg kaján vigyorral a pofajan ma reggel? :mrgreen:

Hát, mivel én személy szerint a meccs után felöntöttem a garatra, így picit árnyékoltabb volt az a vigyor, de részegen is az utcán üvöltöttem a himnuszt. Imádat van. Ilyen meccset..
Most jöhetnek ők azzal,hogy ha Messi berúgja 0-1-nél akkor mivan, ha így nézzük akkor mivan benzema pöccintésével és a két darab kapufájával. Mindegy. Leszarom. Jaj de jó volt Pepét látni, ez az ember érdemelte meg legjobban,hogy ilyen fontosságú gólt lőjön a Barca ellen. Ti már mindent leírtatok előttem. Még egy dolog: végre Iker nem sajnált putamadrézni a védőknek.Hát mikor láttunk ilyet utoljára? Még ő is extázisba esett. Big win, job done. Hala Madrid!

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. október 26., vasárnap 9:34

Hát milyen meccs volt ez!
Pocsék kezdés,ahol azt sem tudták hol vannak a játékosaink.
Majd jöttek a Benzema helyzetek meg utánna James fejese is.
A félidőben azt gondoltam,hogy ez eddig x-es meccs bizony.
Aztán a második félidő viszont csak a csapatról szólt.
Ami nagyon jó jel,hogy egy idegenbli Liverpool meccs után ahol ráadásul szerdán játszott a csapat 80 percet lenyomtak teljesen frissen.
Azért jó ez a brigág,mert fizikálisan a legjobb ez nálem nem is kérdés,meg a focinak minden eleméből tudnak nagyon sok dolgot.
Ha kell letámadnak,ha kell visszállnak,ha kell kontráznak.
Ráadásul amiben még sokat fejlődtek mióta Ancelotti itt van,azok a kis területen a passzjátékok.Most is olyan labdakihozatalokat csináltak meg,hogy csak néztem.E mellé még hozzájön az a brutális sebesség amivel rendelkezik az összes játékos.
Casillas mintha helyretette volna magát.Messi ziccerénél nagyon jól jött ki,Matyinak meg a lövését gyönyörüen fogta.

Jár a gratula mindenkinek.Ez a hét bizony csillagos ötös! :salute: :agree: :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 26., vasárnap 9:32

Szerintem mindenki :D
Most olvasom, hogy Modric 82 passzából egyet sem rontott el.
Én nem tudok amúgy betelni ezzel a középpályával. Kroos is úgy passzol nyomás alatt , mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna.
Egy valami idegesített amúgy tegnap , és az Pepe első 30 perce volt. Mindent előre vagdosott, az ideg roham kerülgetett már.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. október 26., vasárnap 9:28

Jelen! :mrgreen: Nagyon boldog vagyok és iszonyatosan büszke! :) Nem is csak azért, mert legyőztük a legnagyobb riválisunkat... itt sokkal többről van szó. Ismét feljöttünk a bajnokságban, és a srácok olyan küzdőszellemet mutattak be, ami ha a legnagyobb meccseinken továbbra is kitart, akkor ismét egy remek éve lehet a madridistáknak. Persze korai 11.-et vizionálni, vagy esetleg bajnoki címet... de olyan jó, hogy végre nem pesszimista a madridista, hanem optimista. Nagyon optimista. :roll:
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 9:23

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. október 26., vasárnap 8:58

Nem voltam felhőtlenül boldog, csak olyan 98%ban, már nagyon érik egy igazán demoralizáló vereség nekik, de valamiért képtelenek vagyunk elöl koncentrálni és 5-6ot rúgni. Teljesen megérdemelten nyertünk, gyakorlatilag esélyük sem volt. Szembetűnő volt, hogy nem tudnak mit kezdeni a 4 kpsunkkal, mikor James is középre zárt, volt, hogy szó szerint az egész Barca állt és nem tudtak előre jönni, remek volt.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2014. október 26., vasárnap 8:48

Remek volt pedig Kroos. Az a csodálatos benne, h tök higgadtan passzol emberhez 3 barcással a nyakán, Modric-al egyetemben. Amit ketten lehoztak passzjátékban (megbolondítva Iscoval) az teljesen kivégezte katalánékat
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. október 26., vasárnap 8:23

Modric is ilyen volt, gondolom ez lett megmondva nekik. mert nem igazán mentek fel támadásnál. Valaki hozta fel a labdát, elment modric mellett és nem futott fel vele, hanem csak ott állt..gondolom a barca támadói miatt, nehogy kontrázzanak.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 8:14

Na, akkor lehet hurrogni, mert lehet, hogy olyat mondok most, ami sokaknak nem fog tetszeni. Először is grat. a Realnak, kb. lefocizták a Barcát a pályáról. Szinte mindenki nagyon jól játszott, viszont Kroos csak szerintem volt rettenetesen szürke? Vagy csak én nem figyeltem rá oda eléggé?

Vissza: