Hatalmas év a 2014 a madridizmus számára, a bosszú éve... Mindenki megkapta ami járt neki.Játékban is istenkirályok vagyunk de FEJBEN ez a gárda úgy odapörkölt a világnak idén ,hogy jó volt nézni.
-Cristiano aranylabdája megannyi kudarc után csak sikerült, soha nem adta fel és megcsinálta.Ez a siker az egész csapatnak adott szerintem hitet
-A Dortmund a 2013as bl elődöntő miatt lett megbosszúlva
-aztán jött a Bayern a világ legjobb csapata akiket 2 meccsen taszítottunk le a trónról egy megalázó gyalulással MÜNCHENBEN az otthonukban...
-Ugye a Németföldet is megbosszultuk ahol hosszu ideig csak szenvedtünk, idén 3 német csapaton keresztül vezetett az út a 10ikig(ezt meglehetne koronázni egy Berlini bl győzelemmel jövő nyáron...)
-A Barca akiknek idén csak a szomorkodás jutott,a tavaszi bajnoki Classico(ahol tudjuk milyen körülmények között nyertek) után egy Spanyol kupadöntőben majd az a tegnapi Classicuson lettek nagyon simán elverve.
-és akkor ott vannak a matracosok akik a bajnoki címükkel kiléphettek volna az árnyékunkból,de szerencsétlenségükre pont egy bl döntőben az évszászad derby-én kapták a nagy pofont tőlünk, 2013 spanyol kupadöntő megbosszulva és még 50 évre visszataszítva a Real Madrid árnyékába...
-És végül a legnagyobb fék az elmúlt 12 évben, a Decima... A legnehezebb akadály amivel szurkolói pályafutásom során találkoztam, értéke felbecsűlhetetlen főleg azoknak akik ezt a 12 évet végigszurkolták...
Hatalmas év volt és megkaptam amire régóta vágytam, a világ legjobb csapata vagyunk jelenleg 2014 legjobb csapata.Még 1 ilyen év választja el ezt a brigádot attól,hogy korszakos csapatként legyenek emlegetve és elnézve a riválisokat és saját magunkat,nagyon nagy esély van a történelmi tettre...A Chelsea lesz a legnagyobb kihívás a csapatnak jelenleg ők a trónkövetelők és nem szabad megfeledkezni a bayernről sem, a Barca a bajnokságban lesz kemény dió mert a kiscsapatokat verni tudják majd és akár össze is állhatnak tavaszra(bár ahhoz valami nagyonnagy fordulat kell arrafelé)
Csodás év volt 2014...Én már csak annyit szeretnék,hogy a klub vb-t húzzuk be a bajnokikat meg nyeregessük és Cé kapja meg a neki járó 3ik bogyót, ezt szerintem lájtiba félgőzzel el lehet érzni.Aztán Januártól próbáljuk meg a lehetetlen és védjünk címet, ha nem jön össze akkor sincs baj,de ha sikerül...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams