Ennyi erővel akkor a gólpasszok felét nem kéne annak jegyezni, mert nem közvetlenül gólhelyzetet teremtenek vele - pl akkor ez sem az.Banán írta:nem akarok sem Veled, sem Ivánnal, vagy Ottóval veszekedni, de ez nem volt gólpassz, még csak helyzetben sem volt Neymar, azt ő saját magának csinálta meg, nem kötekedés tényleg, meg tőlem lehet oda számolni, csak nem volt az
Suárezt amúgy sokak szerint hiba volt játszatni, szerintem jó döntés volt. Pedro fele ennyi helyzetet alakított volna ki kb, Neymarnak tuti nem lőtte volna át a túloldalra úgy, mint Luis, aztán a centerezés Messinek, meg még volt pár szép megmozdulása, amiből jó támadás lehetett volna, ha nem szerencsétlenkedjük el. Kezdetnek jó volt, Neymarral eléggé érezték egymást, ami jó hír, mert benne több van jelenleg, mint Leoban sajnos.
Ezt meg adom, főleg az első részét. Elég régóta már ez a játékstílusunk, ez maradni is fog, csak változtatni kell rajta, mert jelen formájában nem eredményes. A taktikai részhez annyira nem konyítok, R.M.C.F. jobban meg tudná mondani, hogy mivel érhetnénk el eredményesebb támadójátékot - bár én megmondom őszintén nem sok tudatosságot vélek felfedezni a támadásépítéseinkben, úgy érzem, hogy Lucho csak felküldi a srácokat, és rájuk bízza, hogy oldják meg -, de összességében olyan nagy változások nem lesznek, és akkor se lennének, ha az edző az egész keretet kicserélhetné. Csak ezt kéne felturbózni kicsit, megtanulni új elemeket - kontra, pontrúgások, stb -, aztán megint nem lenne olyan vészes a dolog. Nem mintha most világ vége lenne, de azért lehetne hova fejlődni - támadásban főleg.CS0ki írta:Aki meg azt mondja, hogy nincs nagy változás a felállásban, stílusban, az nem tudom mit vár. Nem fog a barca holnaptól beívelésekre játszani, miért is tenné. A stílus maradni fog, alapvetően a passzjátékra fog épülni. Korábban volt egy Messijük, aki képes volt váratlant húzni, most lesz 3 olyan játékosuk elől, aki egyénileg is meg tudja lepni az ellenfelet. Viszont a középpálya meg a védelem...hát nem tudom mit fognak azzal kezdeni. Egyszerűen gyengék egyénileg az emberek.