Csak sajnos a piacot még egyáltalán nem ismerem. Nem sikerült még átlátni, igaz nagyon nem is foglalkoztam vele. Szóval egyelőre az árbecslőre tudok hagyatkozni, az meg nem mindig a legbiztosabb forrás. De ahogy időm engedi, nézegetem a piacot, és előbb, vagy utóbb csak átlátom. De egyelőre homály az egészZidanekrisz írta:Hát ha azt az utat követed a sikerességig amit írtam, hogy edzetsz majd eladsz akkor az bizony tényleg unalmas.
Ez a módszer első sorban olyanoknak lehet hasznos akik kevesebbet lépnek be a játékba (hetente egy-két alkalommal) és nem érnek rá a csapatukat fejleszteni jó igazolásokkal.
De ha te nem akarsz unatkozni és napi szinten van időd a játékra, akkor nyugodtan böngészheted a piacot az olcsó játékosok után, és ha szerencséd van és beletalálsz a tutiba akkor hamar haszonnal adhatod el. De ehhez jól ki kell ismerned a piacot és tudnod kell kit érdemes és kit nem megvenni.
Ha unatkozol akkor tedd ezt, időbe telik de kicsiben kell elkezdeni keveset érő (nem sok fizuval rendelkező) játékosokkal és akkor ki lehet tapasztalni a dolgok menetét, úgy hogy ne legyen nagy bukó az üzleten még ha rosszul is számítottad ki h mennyi az annyi.
Hattrick
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Hattrick
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi, hogy kitértél a csapatomra, foglalkoztál a meccsel, idővel látszani fog, hogy változtattam a dolgokon, de így hirtelen még nem megy, legalábbis ebben a szezonban nem lesz drasztikus változás szerintem.Zidanekrisz írta:Azért nem tudsz gólt lőni (legalábbis az ilyen védelmeknek), mert fiatalokat a csatárjaid, még így h hárman vannak, így sem elég erős a középső támadásod. Csupán egyetlen szélen van viszonylag elfogadható támadásod (a szélsőd miatt), aki viszont kp.-hoz nem ad sokat. Ha a másik 2 helyen is lenne támadásod, akkor sokkal ütősebb lenne a támadójátékod, de ehhez sajnos formációváltás +1 új szélső beszerzése is szükséges lenne, ami ugye pénz. Jobb lenne, hidd el, ha a pénzszerzésre koncentrálnál ahogy már többször leírtam itt a fórumba.
A szerdai kupameccsre nyomtam egy Laza játékot, Alap taktika lesz (minden téren jobb leszek nála szerintem, így gondolom jó döntés + biztosra akarok menni azért a laza játékkal), így is ki kell ütnöm az ellenfelet, a három cserecsatáromat fogom nyomatni, az egyik középpályásomat feltoltam támadónak (jó átadás és jó gólszerzés), a középpálya és a védelem nem romlott az előrejelző szerint, de a középső támadás máris javult jó szintűre.
A következő bajnoki sem lesz könnyű menet, de megpróbálok majd hasonlóképp variálni a nyilakkal (erősebb lesz a támadásom és a középpályám is alapból ugye), és meglehet a győzelem hazai pályán...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Nem rossz, bár inkább a szélsőjátéka helyett a védekezése lenne középszerű. Ha nem vetted drágán akkor edzésre (és később pénzszerzésre) mindenképp jó lehet.GT37 írta:Ha már lemaradtam Gallyról, vettem egy ilyen gyereket:
Goderdzi Kakauridze (380940144)
17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2013-09-23
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
TSI: 1 060
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Jó lenne, ha végre kinevelnék egy válogatottba is bekerülő srácot.
Hát ha azt az utat követed a sikerességig amit írtam, hogy edzetsz majd eladsz akkor az bizony tényleg unalmas.RealRaúl77 írta:Egyre királyabb a játék. Kár hogy a nagy csapat edzési fázisa, és a pénzgyűjtés elég unalmas, viszont addig az ifikkel lehet mókulni, az szolgáltathat izgalmakat a játékban.
Ez a módszer első sorban olyanoknak lehet hasznos akik kevesebbet lépnek be a játékba (hetente egy-két alkalommal) és nem érnek rá a csapatukat fejleszteni jó igazolásokkal.
De ha te nem akarsz unatkozni és napi szinten van időd a játékra, akkor nyugodtan böngészheted a piacot az olcsó játékosok után, és ha szerencséd van és beletalálsz a tutiba akkor hamar haszonnal adhatod el. De ehhez jól ki kell ismerned a piacot és tudnod kell kit érdemes és kit nem megvenni.
Ha unatkozol akkor tedd ezt, időbe telik de kicsiben kell elkezdeni keveset érő (nem sok fizuval rendelkező) játékosokkal és akkor ki lehet tapasztalni a dolgok menetét, úgy hogy ne legyen nagy bukó az üzleten még ha rosszul is számítottad ki h mennyi az annyi.
Néztem az értékeléseket és azt kell mondanom hogy reális az 1-1. Ha kicsit szőrösszívű vagyok akkor 2-esnek kellett volna lennie.lordgabi írta:Real Bökény - Escalibur 1-1
Kemény meccs volt, remélem már sikerül a győzelem a következő bajnokin, talán ha nincs az a kiállítás...
Kitaktikázott (mert nem nagyon tudtál mit variálni), még így is h MOTS-oltál ő volt az erősebb (ha csak egy kicsivel is, de sajnos így van).
Ha a középen támadás taktikát nem hagyod el, akkor bizony abból a két jobb oldali helyzetéből tuti gól(oka)t szerzett volna.
Annyiban még változtathattál volna a felálláson, hogy átteszed a szélső támadásodat a másik oldalra, akkor nem védekezett volna le mindenhol. Csoda h 1 gólt belőttél neki a jobboson.
Nagyon tudta az ellenfeled hogy széleken kell támadnia. Mondom, ha nem két kiemelkedő védelmed van ott, akkor még az a 2 helyzete is sanszos h bemegy. Jó hogy nem gyengítetted a szélsővédelmeidet azzal a középen támadással és jó h alapot nyomtál.
Nálad szezon meccse volt, neki viszont ahogy sejtem csak normal hozzáállás. Mit gondolsz, ha ő játszott volna otthon és te idegenben akkor milyen két középpálya állt volna szembe egymással?
Azért nem tudsz gólt lőni (legalábbis az ilyen védelmeknek), mert fiatalokat a csatárjaid, még így h hárman vannak, így sem elég erős a középső támadásod. Csupán egyetlen szélen van viszonylag elfogadható támadásod (a szélsőd miatt), aki viszont kp.-hoz nem ad sokat. Ha a másik 2 helyen is lenne támadásod, akkor sokkal ütősebb lenne a támadójátékod, de ehhez sajnos formációváltás +1 új szélső beszerzése is szükséges lenne, ami ugye pénz. Jobb lenne, hidd el, ha a pénzszerzésre koncentrálnál ahogy már többször leírtam itt a fórumba.
- realmadridfan
Valaki egy barátságos meccset az ificsapatommal? Szünet van a bajnokságban, de ne pihenjenek, fiatalok még.
ID: 1731047
ID: 1731047
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Real Bökény - Escalibur 1-1
Kemény meccs volt, remélem már sikerül a győzelem a következő bajnokin, talán ha nincs az a kiállítás...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- RealRaúl77
Húúú! Kezdtem megijedni, nagyon nem lett volna előnyös, ha miatta szopok...
De a győzelemnek örülök, mivel eléggé kellett a pont, csak azt bánom, hogy tegnap egy csomó időt elbasztam azzal, hogy megnézzek ezer felállást és taktikát, hogy lesz a legjobb, hogy mindenképp győzzek
Mai napom sikeres volt. Ma beérett az, hogy néhány hete elkezdtem komolyabban foglalkozni az ifikkel, és rájönni egy s másra velük kapcsolatban, átestek egy komolyabb fiatalításon, szűrésen. 7-1re vertem a listavezetőt, és két fordulóval a vége előtt át is vettem a vezetést
Egyre királyabb a játék. Kár hogy a nagy csapat edzési fázisa, és a pénzgyűjtés elég unalmas, viszont addig az ifikkel lehet mókulni, az szolgáltathat izgalmakat a játékban.
De a győzelemnek örülök, mivel eléggé kellett a pont, csak azt bánom, hogy tegnap egy csomó időt elbasztam azzal, hogy megnézzek ezer felállást és taktikát, hogy lesz a legjobb, hogy mindenképp győzzek
Mai napom sikeres volt. Ma beérett az, hogy néhány hete elkezdtem komolyabban foglalkozni az ifikkel, és rájönni egy s másra velük kapcsolatban, átestek egy komolyabb fiatalításon, szűrésen. 7-1re vertem a listavezetőt, és két fordulóval a vége előtt át is vettem a vezetést
Egyre királyabb a játék. Kár hogy a nagy csapat edzési fázisa, és a pénzgyűjtés elég unalmas, viszont addig az ifikkel lehet mókulni, az szolgáltathat izgalmakat a játékban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- lordgabi
Igen!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- RealRaúl77
Olyan történt most, hogy az ellenfelemnek nem volt emg a 9 bevethető játékosa, ezért automatikusan győztem 5-0ra. Ilyenkor megkapom az edzést?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha már lemaradtam Gallyról, vettem egy ilyen gyereket:
És most írt is a megfigyelő:
És most írt is a megfigyelő:
Jó lenne, ha végre kinevelnék egy válogatottba is bekerülő srácot.Hello.
This player has good chances to play for the U-20 of Georgia. He will need maximum training with as low stamina share as possible.
U-20 Coach
- lordgabi
Ejj, lenne/van akkor még itt munka rendesen, köszi szépen, hogy foglalkoztál a csapatommal ennyit!
Mindhárom védekezés Kiemelkedő, a középpálya is, jobb oldali támadás lenyűgöző, a középső, és a bal oldali pedig jó lesz az előrejelzés szerint, Alap taktikával, a legjobbakat remélem.
Mindhárom védekezés Kiemelkedő, a középpálya is, jobb oldali támadás lenyűgöző, a középső, és a bal oldali pedig jó lesz az előrejelzés szerint, Alap taktikával, a legjobbakat remélem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
Tudom hogy gyengülne a csapatod de legfeljebb nem vennél olyan erőseket, kisebb főskillűek lennének és multisak. Olyanokat vennél akik ki jönnek (a befolyt játékosok utáni) pénzedből és arra jók lennének h nem esnél vissza egy osztályt.Árbecsléstől jóval nagyobb összegért kellene eladnom mindhárom középpályásomat, hogy értelmest, multisabbat tudjak venni, de a három összegéből csak egy erős jönne ki körülbelül, így nem lenne meg a kezdőcsapat sem, jelenleg.
Vagy ha rászánod magad és elkezded megtakarítani a pénzt és most még nem az eredményekkel foglalkozol akkor később sokkal jobb lesz az egész játék. Csak ehhez idő kell és több pénz. Ezért addig amíg nincs meg a kellő tőke hozzá addig edzened kéne a lehető legjobban megtakarítva a pénzt. Csinálhatnád gólszerzéssel is, de úgy kéne tenned hogy nem edzett poszton (tehát kp.,védő,szélső, kapus) cserélgeted a játékosaid (1-2 szezon után) úgy ahogy írtam lejjebb már a fórumba. Tehát kihozod 0-ra a különbséget nem edzett posztokon.
De én még mindig a jsz. edzést mondanám neked meg a többieknek is 17 évesekkel.
Nem tudom hogy milyen erősségű csapatok vannak még a ligádban de sztem nem esnél ki ha most váltanál és mindenkit eladnál és új csapatot építenél (najó ha nem váltasz gólszerzésről de új csapatot akarsz ami nem viszi a pénzt, akkor a csatárjaidat nem kell eladni azok edződhetnek még, addig amíg szép pénzt nem kapsz értük hiszen fiatalok 17-18 évesek). :-) Csak azért javaslom a jsz.-t mert abban több pénzt látok és eredményesebb is. :-)
Nyugodtan próbálkozhatsz mással is, de nem is a taktika a fontos hanem az h használj más felállásokat is, pl. 2-5-3. Egyébként először amikor megnéztem az ellenfeled akkor én is a széleken támadásra gondoltam, de aztán láttam hogy néha teljesen random módon teszi be a védelmét, semmi logikát nem látok benne szóval a helyedben nem nyomnék inkább semmilyen taktikát hagynám alapon. Így legalább meglennének a kiemelkedő védelmek is hiszen neki is van támadása, így kell a minél jobb védelem.Köszi szépen, nem taktikáztam eddig, régebben Alap volt, máskor Középen támadás, nem értem, hogy miért nem próbálkoztam semmi újdonsággal magamtól.
Alapot nem merek tolni így hirtelen ezen a fontos meccsen, szerintem a Széleken támadás lesz a tuti most, te is ezt állapítottad meg?
De mondom, nem foglalkoznék addig a feljutással amíg kevés a pénz van a csapatomban és keveset érnek a nem edzett poszton lévő játékosok. Mert ez is fontos sztem.
- lordgabi
Árbecsléstől jóval nagyobb összegért kellene eladnom mindhárom középpályásomat, hogy értelmest, multisabbat tudjak venni, de a három összegéből csak egy erős jönne ki körülbelül, így nem lenne meg a kezdőcsapat sem, jelenleg.Zidanekrisz írta:Ja ezt majdnem elfelejtettem: miért nem tudsz változtatni a kereteden? Elég csak piacra dobni a játékosokat aztán vagy elviszik annyiért amennyiért kitetted vagy sem. Ha nem is próbálod meg eladni, akkor sosem lesz változás a keretedben.
Köszi szépen, nem taktikáztam eddig, régebben Alap volt, máskor Középen támadás, nem értem, hogy miért nem próbálkoztam semmi újdonsággal magamtól.
Alapot nem merek tolni így hirtelen ezen a fontos meccsen, szerintem a Széleken támadás lesz a tuti most, te is ezt állapítottad meg?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
Lordgabi ismerned kéne már annyira a játékot, hogy ezt ne kelljen megkérdezned. :-) De azért segítek hogy kitaláld:
Ott kell átütnöd a védelmét, ahol a leggyengébb vagy ahová gondolod h a leggyengébb védelmet teszi (ugye ha taktikázik akkor változtathat a védelem erősségén). Nézd meg h általában hol a leggyengébb a védelme és oda tedd az erősebb támadásod/támadásaid. És e szerint nyomj középen v széleken támadást. Utolsó pár meccséből én már megállapítottam hogy hol támadnék és hová tenném az erősebb támadásom/támadásaimat.
Egyébként nem mindig kell benyomni taktikát, lehet csak alapon is hagyni ezt a részt, és akkor a védelmed (ha megnézed a ht ért. előrejelzőben) erősebb lesz. Ha olyan az ellenfél hogy az összes támadásod (jobb, bal oldali és középen is) átmegy a védelmén akkor felesleges benyomni bármit is.
Egyébként a 4 taktika közül amit mutattál a képen, ha viszed a birtoklást akkor az ellentámadás felesleges. A távoli lövéseket csak akkor kell használni ha nincs egyáltalán támadásod (az ellen védelméhez képest), de vannak jó pontrúgóid, egyébként felesleges.
Középen támadást akkor kell nyomni amikor a középső a legerősebb támadásod, széleken támadást pedig akkor amikor vagy az egyik vagy a másik (vagy mind kettő) szélső támadásod a legerősebb. Ezek még az alapok és ott van minden feketén fehéren a szabályzatban, ennél a résznél: Mérkőzés: Taktikák.
Ja ezt majdnem elfelejtettem: miért nem tudsz változtatni a kereteden? Elég csak piacra dobni a játékosokat aztán vagy elviszik annyiért amennyiért kitetted vagy sem. Ha nem is próbálod meg eladni, akkor sosem lesz változás a keretedben.
Ott kell átütnöd a védelmét, ahol a leggyengébb vagy ahová gondolod h a leggyengébb védelmet teszi (ugye ha taktikázik akkor változtathat a védelem erősségén). Nézd meg h általában hol a leggyengébb a védelme és oda tedd az erősebb támadásod/támadásaid. És e szerint nyomj középen v széleken támadást. Utolsó pár meccséből én már megállapítottam hogy hol támadnék és hová tenném az erősebb támadásom/támadásaimat.
Egyébként nem mindig kell benyomni taktikát, lehet csak alapon is hagyni ezt a részt, és akkor a védelmed (ha megnézed a ht ért. előrejelzőben) erősebb lesz. Ha olyan az ellenfél hogy az összes támadásod (jobb, bal oldali és középen is) átmegy a védelmén akkor felesleges benyomni bármit is.
Egyébként a 4 taktika közül amit mutattál a képen, ha viszed a birtoklást akkor az ellentámadás felesleges. A távoli lövéseket csak akkor kell használni ha nincs egyáltalán támadásod (az ellen védelméhez képest), de vannak jó pontrúgóid, egyébként felesleges.
Középen támadást akkor kell nyomni amikor a középső a legerősebb támadásod, széleken támadást pedig akkor amikor vagy az egyik vagy a másik (vagy mind kettő) szélső támadásod a legerősebb. Ezek még az alapok és ott van minden feketén fehéren a szabályzatban, ennél a résznél: Mérkőzés: Taktikák.
Ja ezt majdnem elfelejtettem: miért nem tudsz változtatni a kereteden? Elég csak piacra dobni a játékosokat aztán vagy elviszik annyiért amennyiért kitetted vagy sem. Ha nem is próbálod meg eladni, akkor sosem lesz változás a keretedben.
- lordgabi
Sokat nem tudok változtatni a kereten jelenleg, így folytatom tovább velük, MOTS van jelenleg a hétvégi bajnokira, a megszokott Középen támadás taktikával álltam volna ki alapból, ha nincs ez a sok remek tanács, így az előrejelzővel teszteltem néhányat, íme!
Melyik legyen?
Melyik legyen?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
A cserecsatárokkal is sikerült a továbbjutás:
FC CHOPSON - Real Bökény 2-3
A következő fordulóban ismét idegenben nyomatom, újabb verhető ellenfél, lehet ismét a cserék tolják majd.
FC CHOPSON - Real Bökény 2-3
A következő fordulóban ismét idegenben nyomatom, újabb verhető ellenfél, lehet ismét a cserék tolják majd.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- GT37
Ilyen nevű stadionba nem megyek, az tuti.realmadridfan írta:Én benne vagyok, ki is hívlak.
Na jó, de, elfogadva. Hajrá!
- realmadridfan
Én benne vagyok, ki is hívlak.
- GT37
Kupából kiesettek, egy barátságos meccset valaki? :-)
Fuentealbilla FC (1646134)
Fuentealbilla FC (1646134)
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Francba, eddig tartott a kupa...
Pedig vezettem 1-0,ra de aztán végig mentem az eredmény után, volt 3-3 is a 81. percben
Aztán kaptam még egyet a végén, pedig cseréltem meg nyomtam, de nem jött össze a hosszabbítás, így végül az esélyesebb csapat nyert. Na mindegy, majd jövőre.
Pedig vezettem 1-0,ra de aztán végig mentem az eredmény után, volt 3-3 is a 81. percben
Aztán kaptam még egyet a végén, pedig cseréltem meg nyomtam, de nem jött össze a hosszabbítás, így végül az esélyesebb csapat nyert. Na mindegy, majd jövőre.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- realmadridfan
Köszi a választ Zidanekrisz, megnéztem HO-ban, 10-es jsz-szel alig ad a kp-hoz a gyerek, lehet eladom majd akkor és valahogy átállok szépen a védekező csatár edzésre, azt még egy komoly dolog lesz kiokoskodni.
Na, közben a kupából is kiestem, jó kis szezon, tavaly bajnoki cím, most tökutolsó vagyok, úgy tűnik megyek vissza a hatodba... (Még jó, hogy nem jutottam fel negyedbe, ott mit kaptam volna )
Ő még kicsit később, szeptember elsején, viszont van még egy srác: kép, jövő hét csütörtökön tudom majd felhozni 17 éves 0 naposan, megy is ki egyből a piacra. :-)GT37 írta:Kapitány Kevin mikor is jön?
Na, közben a kupából is kiestem, jó kis szezon, tavaly bajnoki cím, most tökutolsó vagyok, úgy tűnik megyek vissza a hatodba... (Még jó, hogy nem jutottam fel negyedbe, ott mit kaptam volna )