Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

tubatibi

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 26., vasárnap 16:12

Transfermarket szerint ti vagytok az erősebbek? Megvan az Arsenal-os Réj. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 15:41

sucre írta:Az a gond Balotelli-vel, hogy egyáltalán nem illik ide. Valószínűleg Sturridge-al jobb lesz elől, de akkor is eltűnt vele az a fluiditás és presszing, amit tavaly felsőfokon nyomtunk. Sajnálom Sanchez-t, tökéletesen illett volna ide. Rajta kívül viszont mindenki, aki kicsit is passzolt volna a támadógépezetbe, nem volt elérhető nekünk (Benz, Falcao, vagy Cavani, akit nem láttam volna szívesen). Az olasz a legvégső eset volt csak, és mivel diszkont áron kaptuk (16 millió), megvettük. Biztos vagyok benne, hogyha nem válik be, jövőre már nem fog itt játszani, mert Balotelli az Balotelli, bármit csinál. Sokat nem fogunk rajta bukni, ráadásul jövőre jön Origi, aki tökéletes Sturridge back-up lesz, de szívem szerint én igazolnék még valakit, mert sajnos az angol egyre többet sérült, és azért a 20 éves Origi-t még fejetlenség lenne bedobni a meccsek felén kezdőként.

Hátul egyelőre sebezhetőek vagyunk, nagyon is. De mintha meccsről meccsre jobbak lennének.

Nagy verseny lesz a mu-arsenal-pool 3as között a 3-4. helyért, talán a leggyengébb láncszemnek a 3 közül az Arsenalt mondanám. Se minőségileg, se mennyiségileg nincsenek meg.
Szerintem meg pont, hogy a Liverpool a leggyengébb. Ha nekem nem hiszel: http://www.transfermarkt.de/fc-arsenal/ ... /verein/11 vs http://www.transfermarkt.de/fc-liverpoo ... /verein/31 . A védelemben vagytok többen, annyi. De a középpályán és a támadószekcióban el maradtok tőlünk.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 26., vasárnap 15:35

De a spurst ismerve,majd elbasszátok a végén... :mrgreen: 
Mit mondtam... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 26., vasárnap 15:06

Arra számítottam, hogy Lamela most kap egy pihenőt, de sebaj, legfeljebb lehozzuk majd a 60-65. perc környékén. Tetszik a kezdő, be kell húzni. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Paulinhóval mi a helyzet, egyelőre "kicsit" mellőzve van.
Adebayor már megoldotta.De a spurst ismerve,majd elbasszátok a végén... :mrgreen:
danianevem írta:
sucre írta:Az a gond Balotelli-vel, hogy egyáltalán nem illik ide.
Az a gond Balotellivel, hogy egy csapatba sem illik be. Öntörvényű, csapatbomlasztó figura. Ott van a zseni a srácban, de mentálisan nincs rendben.

Éveken át erőltették a már megkomolyodott szöveget, viszont ez egyáltalán nem látszott a játékán, sőt mintha vissza is esett volna. Néha-néha belelendül, de hosszú távon alkalmatlan egy komolyabb célokért küzdő csapatba.

Origi viszont ügyes srác, ő lehet a jövő embere.
Visszajön Sturridge,aztán Balo pad...:)
Annak a poolnak 3 nagy értéke van:Sturridge,Coutinho meg Sterling...nem is értettem hogy az olasz minek kellett Rogersnek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 26., vasárnap 13:51

sucre írta:Az a gond Balotelli-vel, hogy egyáltalán nem illik ide.
Az a gond Balotellivel, hogy egy csapatba sem illik be. Öntörvényű, csapatbomlasztó figura. Ott van a zseni a srácban, de mentálisan nincs rendben.

Éveken át erőltették a már megkomolyodott szöveget, viszont ez egyáltalán nem látszott a játékán, sőt mintha vissza is esett volna. Néha-néha belelendül, de hosszú távon alkalmatlan egy komolyabb célokért küzdő csapatba.

Origi viszont ügyes srác, ő lehet a jövő embere.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 26., vasárnap 13:38

THFC team vs Newcastle: Lloris, Dier, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Adebayor.

Arra számítottam, hogy Lamela most kap egy pihenőt, de sebaj, legfeljebb lehozzuk majd a 60-65. perc környékén. Tetszik a kezdő, be kell húzni. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Paulinhóval mi a helyzet, egyelőre "kicsit" mellőzve van.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. október 26., vasárnap 13:11

Az a gond Balotelli-vel, hogy egyáltalán nem illik ide. Valószínűleg Sturridge-al jobb lesz elől, de akkor is eltűnt vele az a fluiditás és presszing, amit tavaly felsőfokon nyomtunk. Sajnálom Sanchez-t, tökéletesen illett volna ide. Rajta kívül viszont mindenki, aki kicsit is passzolt volna a támadógépezetbe, nem volt elérhető nekünk (Benz, Falcao, vagy Cavani, akit nem láttam volna szívesen). Az olasz a legvégső eset volt csak, és mivel diszkont áron kaptuk (16 millió), megvettük. Biztos vagyok benne, hogyha nem válik be, jövőre már nem fog itt játszani, mert Balotelli az Balotelli, bármit csinál. Sokat nem fogunk rajta bukni, ráadásul jövőre jön Origi, aki tökéletes Sturridge back-up lesz, de szívem szerint én igazolnék még valakit, mert sajnos az angol egyre többet sérült, és azért a 20 éves Origi-t még fejetlenség lenne bedobni a meccsek felén kezdőként.

Hátul egyelőre sebezhetőek vagyunk, nagyon is. De mintha meccsről meccsre jobbak lennének.

Nagy verseny lesz a mu-arsenal-pool 3as között a 3-4. helyért, talán a leggyengébb láncszemnek a 3 közül az Arsenalt mondanám. Se minőségileg, se mennyiségileg nincsenek meg.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 13:11

Perez 6,5 millió euró /év fizetést akart neki adni, de 8,5-öt kért. Most heti 140 ezer fontot keres Angliában. Nem nehéz kimatekozni mennyi az annyi. Egyébként az Arsenal ad ki a legtöbbet fizetésekre, a City és United után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. október 26., vasárnap 13:12-kor.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 26., vasárnap 13:08

alexoxladjackoxi írta:
oroszisti írta:http://www.tsmplug.com/football/arsenal ... list-2014/

Szerintem Özil nálunk nem kapott ennyit , de nem tudom :)
Én úgy emlékszem, hogy amikor hozzánk igazolt, lemondott a fizetése egy részéről...
Ha jól olvasom nálunk 3,5 milliót keresett , nálatok 7-et. Az más hogy heti 200 ezer fontot akart ,de nem kapták meg , így lemondott a leendő fizetése egy részéről :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:57

oroszisti írta:http://www.tsmplug.com/football/arsenal ... list-2014/

Én úgy emlékszem, hogy amikor hozzánk igazolt, lemondott a fizetése egy részéről...

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:57

Csabi: Látszik is a válogatott teljesítményén, hogy nem igazolnak 100-ért Alexis-Özil pakkot. :lol: Egyébként Jamessal meg Bale-lel mi a helyzet? Kaká? :hmmm:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 12:45

ateeemadrid írta:nekem nincs bajom Mourinhoval, és sokat tett a Realért, de szerintem felesleges Carloval egyáltalán összehasonlítani is. Utóbbi 100x inkább illik ide. :)
Nem neked szól, de én emlékszem még azokra a hozzászólásokra, akik fél év után nyomták hogy Carlo-t el kell küldeni, nem fogunk vele nyerni, stb.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 26., vasárnap 12:44

http://www.tsmplug.com/football/arsenal ... list-2014/

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 26., vasárnap 12:43

Vagy egyszerűen csak tökösebb mint Ancelotti :coffee:
ja, az például nagy tökösségre vall, hogy 1-0 után legyen bárki az ellenfél visszaáll védekezni. mi is csak 276 pontot buktunk mindenféle jöttment csapat ellen, meg lehet hamarabb ünnepeltük volna a decimát is.

nekem nincs bajom Mourinhoval, és sokat tett a Realért, de szerintem felesleges Carloval egyáltalán összehasonlítani is. Utóbbi 100x inkább illik ide. :)
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 26., vasárnap 12:39

ősbunkó tajparaszt edző

Vagy egyszerűen csak tökösebb mint Ancelotti :coffee:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 12:38

Khedira jó lehet az Arsenalnak...Lejáró szerződésű játékos azért az aláírási pénz meg magasabb fizuval együtt is általában jóárasítva van. Persze nem fogja őket sokkal előrébb vinni, de Khedira legalább férfi (láttátok a feleségét? :D ) , nem egy gyerek, mint sok Arsenal játékos. Egy-két Arsenal játékostól szinte várom, hogy egy bekapott gól után kimennek kicsit pityeregni Wenger vállán, Khedira legalább nem ez a típus. A tudásával bőven van gond, de az angol ligában lehet egy fokkal használhatóbb lesz. Annyi vele a probléma, hogy az elmúlt egy évben azért sérülgetett a faszi, és az Arsenal ebben kb a legszerencsétlenebb.

Az angol ligával meg az a baj, hogy az összes nagycsapatot utálom. :) De a vgén úgyis valamelyik nyerni fog...Örülnék, ha az MU nem jutna be a 4 közé sem, örülnék, ha Mourinho beszopná a Chelseavel, örültem, amikor tegnap kikapott a City, röhögök az Arsenalon...A Pool még egész szimpatikus volt Balotelli nélkül, de idén sehol nincsenek...A Soton meg csak nem fogja megnyerni sajnos! :-(

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 12:28

alexoxladjackoxi írta:
Csabi írta:örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután.
Te nem portugál válogatott drukker vagy? :lol:
majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam. :roll:
Nem tudtam. Akkor a Spurs mi a jó Isten
egyik kutya, másik eb.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 12:25

R.M.C.F írta:
TéOeM írta:Délután 5-től MU-Chelsea. Szerintem nyernek a kékek.

áááááá, tudod,JM buszozik,a félpályán sem megy át,azt sem tudja mi az a gólszerzés.
te figyu márn főnök, hogy lettél te madriddrukker?
ahol nem koszolódik be a mez, mégis könnyedén játszva nyernek?
hogy lett ez?
ezek után az ősbunkó tajparaszt edzőtől a nézhetetlen játékot játszató sznnvedésfocit miért akarod látni? miért véded? :lol:
elhiszem, hogy bacta a csőrödet, amikor ramos meg iker kipattintották a mestert, sztem is ők voltak a főköcsögök, de nézd már meg, hogy ancelotti mennyivel intelligensebb és jobban kezeli az egész médiát, csapatot, mindent, murinnyó meg egy elefánt volt a porcelánboltban, a lopással-csalással megkeresett abramovicsmillióknak ideális edzőjelölt, illik az ukránbunkó stílusba.
Kép
Kép
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:20

Csabi írta:örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután.
Te nem portugál válogatott drukker vagy? :lol:
Realista24 írta:
Furcsa egy Real drukkertől olyat hallani, hogy egy másik csapat játékosának számít a pénz. Meg miért lenne az Arsenal örök vesztes csapat?
Miért fura? Nálunk nem dobálóznak ész nélkül a fizetésekkel, mint mondjuk a legtöbb angol csapatnál, amiknek továbbra is az a legnagyobb vonzereje, hogy magas fizetést tudnak adni a tv-s bevételek miatt.

Miért vesztes az Arsenal? Gondolom csak viccelődni akarsz :Đ de félek, hogy nem :|
Hát az Arsenal játékosainak fizetését ne keverd már össze a City, MU játékosainak fizetésével. Ja, és hiába, hogy nem most volt de a 13 bajnoki cím örök vesztességnek számít? Nem tudtam. Akkor a Spurs mi a jó Isten? :lol:
Kerlon írta:
alexoxladjackoxi írta:Kerlon: De bakker, ha valaki nem támadja meg a labdás embert akkor nem lesz gól... :lol:
ja, hogy nálatok már a letámadás is extra taktikai elem és klasszis megoldás :lol:
2 gól lett az eredménye, szóval igen.
BBeno írta:kik nem játszhatnak sérülések miatt? jó meccs lesz rémelem és JOSÉ győzelem. kicsit sajnálom hogy ennyi pont előnyük lesz mert a citynek is drukkolok de hát idén beindult a kékhenger.
Costa nem játszik azt tudom, de biztos lesznek még hiányzók.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 26., vasárnap 11:11

kik nem játszhatnak sérülések miatt? jó meccs lesz rémelem és JOSÉ győzelem. kicsit sajnálom hogy ennyi pont előnyük lesz mert a citynek is drukkolok de hát idén beindult a kékhenger.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: