Szerintem is hatalmas film, nálam is 10/10. A karakter maga fantasztikus, élmény a monológjait hallgatni, figyelni a modorát, a gesztusait. Hugo Weeving nagyszerű alakítást nyújtott, az arca nélkül kellett élettel megtöltenie egy igazán mély karaktert, és sikerült neki.V mint Vérbosszú
A kedvencemet hagytam a végére. Hatalmas film. Egy fickó, aki művelt, és káromkodás nélkül gyilkol. Azt hiszem a film témája örök. Az mondjuk nem volt jó döntés,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor levágta a csaj haját, nagyon csúnya lett.
A végén pedig bíztam, hogy meglátjuk az arcát, de végülis így lett az igazi. De igazából bárki alakíthatta volna.
10/10
A sztori pedig finom érzékkel lett összerakva, gyakorlatilag minden van benne, ami egy jó sztorihoz kerül, és precízen annyi, amennyi az adott dologból kell.
Elég sok a hasonlóság a kedvenc animém a Code Geass főhőse és V között, talán ezért is vagyok annyira odáig a filmért, a két sztori mondanivalója is hasonló, és a Code Geassban is van 1-2 motívum átemelve a Vérbosszúból, ami csak erősíti a hasonlóságot.
Ha van karakter, aki megérdemelne egy sorozatot, akkor az egyértelműen V. Én nagyon örülnék, egy precízen megtervezett 3-4 évados (évadonként 10-13 részes) sorozatnak, ami ezt a történetet mesélné el bővebben, részletesebben kifejtve.