pontosan, nagyon egyben van most a társaságGéci írta:Ez a legnagyobb kulcsa annak, hogy ilyen a csapat.Toti írta:nagy kép
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
Mou 1szer felugrott Callejón hátáraSierra írta:Az biztos, és látszik is, hogy a játékosok imádják Ancelottit. Pont ott az a kép is, ahogy tegnap Modric a nyakába ugrik. Mourinhonál láttatok ilyet? Én nem emlékszem ilyen dolgokra.Toti írta:nagy kép
Az is biztos, hogy az öltözői hangulat nagyon állat lehet, a sikerek kulcsa is jelenleg, én azt gondolom. Jót tett az öreg a játékosoknak és a Real
Madridnak.
Az biztos, és látszik is, hogy a játékosok imádják Ancelottit. Pont ott az a kép is, ahogy tegnap Modric a nyakába ugrik. Mourinhonál láttatok ilyet? Én nem emlékszem ilyen dolgokra.Toti írta:nagy kép
Az is biztos, hogy az öltözői hangulat nagyon állat lehet, a sikerek kulcsa is jelenleg, én azt gondolom. Jót tett az öreg a játékosoknak és a Real Madridnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a legnagyobb kulcsa annak, hogy ilyen a csapat.Toti írta:nagy kép
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ezt írta nekem egy tipikus Manchesteres szurkoló ismerősöm,aki olyan elvakult volt eddig hogy csak is a MU volt a legjobb csapat,aki oda igazolt az klasszis,sorolhatnám.
Akár PÜ-be vagy itt,dobhatnátok föl pár szebb,jobb képet amivel facebookon tudom idegesíteni a barkás népet.
Imadtam a jatekotokat de komolyan!! Respect
Europa legjobbjai vagytok.
Sehol nem vagyunk beismerem.
Akár PÜ-be vagy itt,dobhatnátok föl pár szebb,jobb képet amivel facebookon tudom idegesíteni a barkás népet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
1 nemet eleg.ziro4vr írta:szerintem ez nagyon hápogós hír, de annyi pénzért eladnám. Bale & James el 180 misiért, Reus & Gündogan in 50 misiért
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rooney már nem az igazi és nem is lesz az szerintemR.M.C.F írta:Komoly lenne a dm,bale,rooney,falcao támadó4es....már csak kp-a kellene hozzá és topcsapat lehetne újra a MU.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még odamegy Khedira oszt deal...R.M.C.F írta:Komoly lenne a dm,bale,rooney,falcao támadó4es....már csak kp-a kellene hozzá és topcsapat lehetne újra a MU.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Komoly lenne a dm,bale,rooney,falcao támadó4es....már csak kp-a kellene hozzá és topcsapat lehetne újra a MU.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kicsit elsietitek a dolgokat, ha idén Bale kifejezetten flop lesz(összes nagy meccsen gyenge lesz, helyzeteket hagy ki, nem lő gólokat) szerintem akkor is kap egy év esélyt minimum, mivel
Tegnap amennyi terület volt simán tudott volna alkotni amúgy."nyert" nekünk két kupát, jó estét
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem lenne olyan nagy bukás. +25 millióval eladnánk, "nyert" nekünk két kupát, jó estéthehe írta:nem jön össze, mert akkor perez elismerné a vereséget.Cobra11 írta:A fourfourtwo.hu lehozta hírként, hogy a United Van Gaal kérésére 115 milliót adna Bale-ért.
Én csípem Balet, de többet vártam tőle, kiváló játékos szerintem, de valahogy nem az igazi itt.
Érdekes gondolat a tőle való elköszönés DE az a 115 millió... nem kevés
amúgy tökéletes lenne, reus jöhetne helyette.
not gonna happen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem ez nagyon hápogós hír, de annyi pénzért eladnám. Bale & James el 180 misiért, Reus & Gündogan in 50 misiért
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem jön össze, mert akkor perez elismerné a vereséget.Cobra11 írta:A fourfourtwo.hu lehozta hírként, hogy a United Van Gaal kérésére 115 milliót adna Bale-ért.
Én csípem Balet, de többet vártam tőle, kiváló játékos szerintem, de valahogy nem az igazi itt.
amúgy tökéletes lenne, reus jöhetne helyette.
not gonna happen
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
A fourfourtwo.hu lehozta hírként, hogy a United Van Gaal kérésére 115 milliót adna Bale-ért.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Befújják , Meg kell kérdezni Puhl Sanyit Amúgy az a kapusos dolog is érdekes. Nem tudom a kapusoknak több mindent szabad Van "bíró" ismerősöm ,de hogy ő nem tudná az biztos . Itt a fórumon is van valaki ha jól emlékszemCS0ki írta:Most nem pont Benzema esete a lényeg, hanem a hasonlóak. Ha mondjuk nem érintett a kapus, hanem mondjuk viszi a támadó, ellövi a labdát kapura, az oldalról becsúszó védő meg késve jön, csak a támadót sodorja el, akkor sincs soha 11-es. Ugyanez van a kapus kijövetelnél egyébként, amikor lekési a kapus a labdát, a támadó elfejeli, kapus meg elüti a támadó fejét, sosincs 11-es.Benzema nem a labda irányába ,míg a kapus a labda irányába mozdult. Benzema meg beleszaladt Bravoba , mert nem volt más út.
Én nem azt mondom, hogy legyen, csak nem értem, hogy miért nincs, mi a szabály rá. Ugyanezeket mezőnyben simán befújják, 16-oson belül nem.
Egyébként itt az eset a videó elején:
https://www.youtube.com/watch?v=CdQ6TyZ1yBE
Ha most ugyanez a mezőnyben történik, és a kapus helyett egy védő csúszik így be, szerinted nem fújták volna be? Gond nélkül...Jön a kapus, labdát nem éri el, Benzemát igen.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Most nem pont Benzema esete a lényeg, hanem a hasonlóak. Ha mondjuk nem érintett a kapus, hanem mondjuk viszi a támadó, ellövi a labdát kapura, az oldalról becsúszó védő meg késve jön, csak a támadót sodorja el, akkor sincs soha 11-es. Ugyanez van a kapus kijövetelnél egyébként, amikor lekési a kapus a labdát, a támadó elfejeli, kapus meg elüti a támadó fejét, sosincs 11-es.Benzema nem a labda irányába ,míg a kapus a labda irányába mozdult. Benzema meg beleszaladt Bravoba , mert nem volt más út.
Én nem azt mondom, hogy legyen, csak nem értem, hogy miért nincs, mi a szabály rá. Ugyanezeket mezőnyben simán befújják, 16-oson belül nem.
Egyébként itt az eset a videó elején:
https://www.youtube.com/watch?v=CdQ6TyZ1yBE
Ha most ugyanez a mezőnyben történik, és a kapus helyett egy védő csúszik így be, szerinted nem fújták volna be? Gond nélkül...Jön a kapus, labdát nem éri el, Benzemát igen.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Benzema nem a labda irányába ,míg a kapus a labda irányába mozdult. Benzema meg beleszaladt Bravoba , mert nem volt más út.CS0ki írta:Azokat simán befújják, hiába esély sem volt arra, hogy utolérjék. Ahogy legutóbb Chicarito eseténél is kérdés sem volt, hogy be kellett fújni, pedig esélye nem volt amúgy utolérni.de sokszor előfordul, hogy a csatár az alapvonal felé tolja meg hosszan és akkor se fújja be, ugyan ezen okból kifolyólag.
Neg nem kell közvetlen gólhelyzet a 11-es befújásához, ha a 16-os szélén kifelé viszed a labdát, és ott rúgnak fel, akkor is 11-es. Szabálytalanság kell a 11-eshez a 16-oson belül, nem gólhelyzet. Az inkább csak a lapról dönt.Mert nem volt közvetlen gólhelyzet. Számtalan eset van amikor 1v1-be viheti a labdát, eltolja a kapus mellett, kontakt, tizi. A támadó még gólra válthatta volna a helyzetet, ezért befújja. Itt esély sem volt rá hogy Karim elérje
Oké, ez tiszta is lenne, de akkor mezőnyben miért fújják be? Mondjuk egy védő előreíveli a labdát, csatár szépen rácsúszik még, fáziskéséssel, addigra labda már sehol, mégis jönni szokott a szabad. pedig nem hinném, hogy a védő felérne a saját labdájára, és azt akadályozta meg a csatár becsúszása...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
Azokat simán befújják, hiába esély sem volt arra, hogy utolérjék. Ahogy legutóbb Chicarito eseténél is kérdés sem volt, hogy be kellett fújni, pedig esélye nem volt amúgy utolérni.de sokszor előfordul, hogy a csatár az alapvonal felé tolja meg hosszan és akkor se fújja be, ugyan ezen okból kifolyólag.
Neg nem kell közvetlen gólhelyzet a 11-es befújásához, ha a 16-os szélén kifelé viszed a labdát, és ott rúgnak fel, akkor is 11-es. Szabálytalanság kell a 11-eshez a 16-oson belül, nem gólhelyzet. Az inkább csak a lapról dönt.Mert nem volt közvetlen gólhelyzet. Számtalan eset van amikor 1v1-be viheti a labdát, eltolja a kapus mellett, kontakt, tizi. A támadó még gólra válthatta volna a helyzetet, ezért befújja. Itt esély sem volt rá hogy Karim elérje
Oké, ez tiszta is lenne, de akkor mezőnyben miért fújják be? Mondjuk egy védő előreíveli a labdát, csatár szépen rácsúszik még, fáziskéséssel, addigra labda már sehol, mégis jönni szokott a szabad. pedig nem hinném, hogy a védő felérne a saját labdájára, és azt akadályozta meg a csatár becsúszása...