![Facepalm :fpalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
ebből is látszik, hogy mou mennyire odavaló
gt hogy vélekedsz a mai spurs meccsről?
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 26., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 26., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 26., vasárnap 19:02
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 26., vasárnap 18:59
Ja, most meg mindenki tole varja el, ezt becumiztak.Csabi írta:di maría buta volt, és ennek megissza majd a levét szépen. a mentalitása miatt soha nem lesz a legszűkebb elit. ha itt hagyta volna irányítani magát, akkor lehetett volna. hiába akar ő lenni egy csapat nagy sztárja, ő erre képtelen.numberone1 írta:a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 18:57
Igen, amire én szintén iróniával reagáltam. Mi ezzel a baj?!Csabi írta:Istenem, nem lehetsz ennyire értetlen. Nem hasonlíthatsz egy válogatottat egy klubcsapathoz. Mégis megtetted, ezért jött az irónia. Úristen.alexoxladjackoxi írta:Csabi: "örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután." Ha ezt nem mondod, nem hozom fel a portugál válogatottat. Aztán jött ez: "majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam." És még te mondod, hogy nem tudom a külnönbséget a válogatott és a klub foci között? Iróniával válaszoltál majd én is, aztán meg itt belém állsz. Kakának meg marha sok köze volt a bajnoki címnek. Özil 1 év alatt 1 szuperkupa, 1 FA kupa.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 26., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 26., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. október 26., vasárnap 18:50
Oscar is rágörcsölt a lábára, mikor szabálytalankodott egy sárgásat, mondjuk ő pont nem száz kilóshehe írta:undorító ez a cselszi, mindegyik szimulál, 100 kilós emberek esnek össze egy fűszálban, köpet mind
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 18:50
di maría buta volt, és ennek megissza majd a levét szépen. a mentalitása miatt soha nem lesz a legszűkebb elit. ha itt hagyta volna irányítani magát, akkor lehetett volna. hiába akar ő lenni egy csapat nagy sztárja, ő erre képtelen.numberone1 írta:a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 26., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 18:38
Istenem, nem lehetsz ennyire értetlen. Nem hasonlíthatsz egy válogatottat egy klubcsapathoz. Mégis megtetted, ezért jött az irónia. Úristen.alexoxladjackoxi írta:Csabi: "örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután." Ha ezt nem mondod, nem hozom fel a portugál válogatottat. Aztán jött ez: "majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam." És még te mondod, hogy nem tudom a külnönbséget a válogatott és a klub foci között? Iróniával válaszoltál majd én is, aztán meg itt belém állsz. Kakának meg marha sok köze volt a bajnoki címnek. Özil 1 év alatt 1 szuperkupa, 1 FA kupa.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 18:35
jól van naRealista24 írta:Világi makk. RVP ha a helyen marad akkor leveszi cicivel.ziro4vr írta:azt szépen befejelte az öreg Didier
remélem ebből a kettőből kerül majd ki a jövő RM kapusa
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 18:32
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem