Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Benzemára nyomtam, hihetetlen milyen meccset hozott le, szinte minden összejött neki (kivéve a kurva kapufás helyzetei ). Elképesztően tartotta meg a labdákat, szinte ragadt a lábához alig bírták szerelni, a cselei is nagyrészt bejöttek, régen játszott már ennyire jól.
Egyébként Ramos is odafért volna a listába.
Egyébként Ramos is odafért volna a listába.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Egyébként ez a Kroos-Modric tengely nem kicsit durva. Néha az az érzésem, ha akarnék, az ellenfél gólvonaláig elvinnék a labdát egymás között passzolgatva.
Kiegészítve iscoval,jamessel,vagy egy komoly btb-vel, veretes egy kp-a. Minden megvan benne,labdaszerzés,labdatartás,összjáték,előrejáték,lassú-gyors szinkron, sok munka,szép megoldások.....igazi univerzális mindenes,erős és kreativ kp-a.
A jövő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A tegnapi meccsben minden benne volt ami foci, nálam eddig az idény legjobb meccse.Bár Pepe az elején kissé meg volt zavarodva,de aztán javított,nem is akár hogyan,bár Neymar góljában Carvajal is ludas volt egy kicsit.
A kp-nk szenzációs volt,kezdek arra hajlani hogy talán tényleg nem kellene egy védekezőbb arc még,lehet hogy akkor veszítene a csapat a dinamizmusból.Iker jól védett,a gólról nem tehet.Benzema nálam a MOM,a francia meccsről-meccsre jól játszik,jönnek most már a gólok is.Hameszt érzem még kicsit lassúnak,remélem ez majd változik még...
Eddig remekül alakulnak a dolgok,csak így tovább,ott vagyunk az elején...
A sevilla valószinű hogy kipukkad majd,habár a tavaji atma bizonyította hogy ez azért nem biztos...
Összességében remek meccs volt,és még az eredményt is eltaláltam...
A kp-nk szenzációs volt,kezdek arra hajlani hogy talán tényleg nem kellene egy védekezőbb arc még,lehet hogy akkor veszítene a csapat a dinamizmusból.Iker jól védett,a gólról nem tehet.Benzema nálam a MOM,a francia meccsről-meccsre jól játszik,jönnek most már a gólok is.Hameszt érzem még kicsit lassúnak,remélem ez majd változik még...
Eddig remekül alakulnak a dolgok,csak így tovább,ott vagyunk az elején...
A sevilla valószinű hogy kipukkad majd,habár a tavaji atma bizonyította hogy ez azért nem biztos...
Összességében remek meccs volt,és még az eredményt is eltaláltam...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbey
- Kedvenc játékosaid: Karim, Cristiano, Luka, Raphael, Sergio, Isco
Nagyon jó látni, hogy mennyire kezd összerázódni MINDENKI! Az edző, a stáb. Elég csak az Carlo-Modric, Carlo-Isco eseteket megvizsgálni, vagy a Vecchi-Benzema, de ahogy Ronaldo is gólt akart a többiekkel rúgatni, akár Jamesszel, élményszámba mennek! Jó látni ezt a régen látott egységet, még egy Kehdira out és "mutatjukafukkot!"
Egyébként ez a Kroos-Modric tengely nem kicsit durva. Néha az az érzésem, ha akarnék, az ellenfél gólvonaláig elvinnék a labdát egymás között passzolgatva.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Igen-igen. Szépek is voltak a védések. Jó is volt Ikert végre tűzben látni. De nekünk akkor is sokkal több helyzetünk volt,mint nekik. Szóval akármit mondhatunk de azt nem, hogy a Barca vesztette el. Legalábbis jó lenne, ha az ilyen szakértők leszoknának erről is többek között ilyen hegyi félék.Realista24 írta:Messinek volt egy, amikor Iker bravúrral védett. Meg Matyi lövésénél is parádézott.Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amit iván csak 47szer hozott fel mit összeszenvedtek ezek a meccs utánRealista24 írta:Messinek volt egy, amikor Iker bravúrral védett. Meg Matyi lövésénél is parádézott.Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messinek volt egy, amikor Iker bravúrral védett. Meg Matyi lövésénél is parádézott.Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A tegnapi meccs fantasztikus volt. Le a kalappal az egész kompánia előtt. Az elején volt egy kis félsz, de hamar helyrerázódtunk. Szerencsére nem estünk kétségbe és ez jó, nagyon jó a jövőre nézve is. Kiemelni nem szeretnék senkit, mert a CSAPAT volt kiváló,bár azt megjegyezném, hogy Benzema végre azt mutatta, ami benne van. A "szakik", Hegyi és társaik meg egy szervilis bohózattal értek fel. Ha jól tudom a meccseket még mindig gólra játsszák és nem a kihagyott helyzetekre, ráadásul egyetlenegy (!!!) ziccerről van szó. Azért ez eléggé nevetséges. Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről. Örüljenek, hogy nem volt közte 3-4. A lényeg a győzelem és csökkent a ponthátrányunk. Csak így tovább.
És az a durva, hogy ezt a god modot úgy hozta le, hogy nem volt paraszt megoldása. Egyedül ott a Suárez esetnél volt sárgás gyanús az eset - valljuk be, hogy húzta -, de Suárez eljátszotta a nagy halált Manzano meg nem ette meg. FGY Ramos kegyetlen, talán egyszer hehe is elismeri. Amúgy visszatérve arra, hogy Suárez hol játszott... Heatmap alapján már egyértelmű, hogy ő se fúrja ki Messit középről. Megint balfasz szélsőt csinálnak egy zseniális csatárból.ziro4vr írta:Visszanézve, Jamest egy kicsit lehúztam. Jó volt ő, hasznos is, bár a véleményem nem változott. Ja és Ramos a meccs kétharmadában god mode.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
azért azt remélem észrevettétek, pepe gólja előtt alves milyet homorított a szögletnél azt az üvöltést hozzá, te és néz a bíróra. mondjuk ha jól emlékszem egy kupa visszavágón egy ilyen miatt elvettek egy ramos gólt.Realista24 írta: A komoly pedig itt van
http://api.dmcloud.net/player/pubpage/5 ... autoplay=1
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írt utána, de mindegy. Be lehet fejezni, mert kezd átmenni személyeskedésbe...azt meg nem szeretem.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Pont azt akartam írni, hogy hehenek volt a legszebb napja tegnap, ha a Realt Neymar elé sorolja...
De nem sorolja....el is tűnt amikor fordítottunk,neymivel együtt.....
A csapattal foglalkozzatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Pont azt akartam írni, hogy hehenek volt a legszebb napja tegnap, ha a Realt Neymar elé sorolja...
De nem sorolja....el is tűnt amikor fordítottunk,neymivel együtt.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Where is Messi?
És milyen jó, hogy Ikernek is Pepenek is megvan már a pótlása, Keylor és Varane személyében. Mondhatni nem fogunk gyengülni ezekkel a játékosokkal. Majd CR kiválása lehet nagyobb érvágás, de addigra Bale, James, Isco és a többiek hátha felnőnek arra a szintre, ami után már nem jelent hátrányt a portugál nélkülözése. De ez még évek kérdése...Egyébként jó ránézni most a keretre. Még úgy is, hogy Perezzel ellentétben nem teljesen ezeket a játékosokat hoztam volna. Varane, Jesé, Isco, Carvajal, James, Kroos, Illara, Bale, (Nacho) 25 vagy ez alatti életkorúak. CR-Modric 29, de bennük is ha egészségi állapotukat nagyjából meg lehet őrizni még 2-3 remek év lehet. Casillas és Pepe az egyetlenek, akik kimenőben vannak, előbbi is inkább motivációs irányultságból. Persze tudom, hogy egy csapatot nem lehet és nem is érdemes változatlanul tartani, de itt legalább lehet majd válogatni, hogy ki menjen teljesítmény és ne kiöregedés miatt. Valamint anyagilag sem rossz, ha egy játékost mondjuk 28-29 évesen lehet még tízmilliós nagyságrendben eladni.
But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Visszanézve, Jamest egy kicsit lehúztam. Jó volt ő, hasznos is, bár a véleményem nem változott. Ja és Ramos a meccs kétharmadában god mode.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki lemaradt bár ilyen nem sok volt gondolom, vagy aki visszanézné, összefoglaló:
https://www.youtube.com/watch?v=5Wp4kyD ... e=youtu.be
A komoly pedig itt van
https://www.youtube.com/watch?v=5Wp4kyD ... e=youtu.be
A komoly pedig itt van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Egyébként jó ránézni most a keretre. Még úgy is, hogy Perezzel ellentétben nem teljesen ezeket a játékosokat hoztam volna. Varane, Jesé, Isco, Carvajal, James, Kroos, Illara, Bale, (Nacho) 25 vagy ez alatti életkorúak. CR-Modric 29, de bennük is ha egészségi állapotukat nagyjából meg lehet őrizni még 2-3 remek év lehet. Casillas és Pepe az egyetlenek, akik kimenőben vannak, előbbi is inkább motivációs irányultságból. Persze tudom, hogy egy csapatot nem lehet és nem is érdemes változatlanul tartani, de itt legalább lehet majd válogatni, hogy ki menjen teljesítmény és ne kiöregedés miatt. Valamint anyagilag sem rossz, ha egy játékost mondjuk 28-29 évesen lehet még tízmilliós nagyságrendben eladni.
Pont azt akartam írni, hogy hehenek volt a legszebb napja tegnap, ha a Realt Neymar elé sorolja...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csalódtam mar vartalakhehe írta:http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_1
én biztosan, kurvagyönyörű volt az a néjmár gólKi ébredt meg kaján vigyorral a pofajan ma reggel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema