A futball csúcsa. De megérdemel egy második esélyt, javuló tendenciát mutatToti írta:ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
a futball csúcsa
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
ha nem ő volt sorry.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Vagy elég volt neki a két hét változtatni. (tudom a dátuom nem stimmel)Matt009
Időtartam: 2 hét
Ok: A legújabb ámokfutásaid.
1. Vagy új csapatot keresel magadnak.
2. Vagy új fórumot.
3. Vagy változol egy kicsit, mert vállalhatatlan, amit csinálsz időről időre.
Van két heted eldönteni.
Amúgy tényleg mintha más ember írt volna a nevében. Negatív mentes még talán C 3. aranylabdáját is elfogja ismerni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ja Matt még küldte nekem pü-be, hogy üzeni, hogy
ps: ancelotti azért takarodjon
ps: ancelotti azért takarodjon
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Biztos nem, mert Karimot meg sem említi vagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Elég szar minőségben láttam a meccset, okostelón akadozott elég sokat a stream, így nehéz értelmes dolgokat írni, de azért annyi lejött, hogy mennyire magabiztosan futballoztunk, és mennyire kontroll alatt volt a meccs. Lefociztuk a Barcát, ha odafigyelünk, akkor ki is üthettük volna őket. A kp-nk igazán remek (Modric nem rontott passzt! ) Kroos Modric páros valami hihetetlen jól működik, mind előre felé, mind hátra, Isco és James is passzjátékban top minőség, és a melót is elvégzik, úgyhogy nagyon nehéz ellenünk focizni. A szezonunk sikeressége tulajdonképpen Modric-Kroos (és CR) kezében van, mert őket nem tudjuk minőségben pótolni, ha hosszabb időre kiesnek, egyébként Jesé és Bale felépülésével elég jól lehet majd variálni a támadószekciót.
A Barca meg abban a betegségben szenved, amiben mi szenvedtünk az elmúlt években, hogy a komoly meccseket nem igazán tudtuk hozni. LE-nek még sokat kell gyúrnia a csapatán, mert bár a motiváció megvan, az elképzelések is megvannak, de nem érzem eléggé csiszoltnak a Barcát komoly nyomással szemben. Nem a kp összetétellel van a baj (mondjuk Xavi kezdetése nem volt szerencsés), hanem finomhangolás még nem történt meg, így az összeszokottabb csapatok átrohannak rajtuk. Ez azonban semmit nem von le a Real érdemeiből, főleg mert az volt az érzésem, hogy nem pörögtünk 100%-on. Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
Nagyon örülök a győzelemnek, mert megérdemelt, és mert a szezon eleji problémákra Carlo megtalálta a megoldást. A játékunk pedig pazar; gyors, lüktető, kreatív és intelligens. Régóta vártam már egy hasonlóan szép focit, de úgy néz ki végre valahára ismét vizuális orgia Real meccset nézni. A Zidane R9 korszak óta nem volt ilyen érzésem. Az meg csak hab a tortán, hogy a Barcát is könnyedén rendeztük le. Gratuláció a csapatnak!
A Barca meg abban a betegségben szenved, amiben mi szenvedtünk az elmúlt években, hogy a komoly meccseket nem igazán tudtuk hozni. LE-nek még sokat kell gyúrnia a csapatán, mert bár a motiváció megvan, az elképzelések is megvannak, de nem érzem eléggé csiszoltnak a Barcát komoly nyomással szemben. Nem a kp összetétellel van a baj (mondjuk Xavi kezdetése nem volt szerencsés), hanem finomhangolás még nem történt meg, így az összeszokottabb csapatok átrohannak rajtuk. Ez azonban semmit nem von le a Real érdemeiből, főleg mert az volt az érzésem, hogy nem pörögtünk 100%-on. Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
Nagyon örülök a győzelemnek, mert megérdemelt, és mert a szezon eleji problémákra Carlo megtalálta a megoldást. A játékunk pedig pazar; gyors, lüktető, kreatív és intelligens. Régóta vártam már egy hasonlóan szép focit, de úgy néz ki végre valahára ismét vizuális orgia Real meccset nézni. A Zidane R9 korszak óta nem volt ilyen érzésem. Az meg csak hab a tortán, hogy a Barcát is könnyedén rendeztük le. Gratuláció a csapatnak!
Amúgy pont ilyen dolgok miatt kötnek bele általában teljesen feleslegesen sokszor 1-1 k_rvajó játékosba. Betiltanám a Fifá-t Amúgy a másik véglet meg az Arsenal szurkolók.....(tisztelet a kivételnek!!!!) hogy minden játékosuk majd egyszer a posztján világklasszis vagy k_rvajó játékos lesz. Mert papa knows....morientes írta:Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba... Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba... Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hatalmasat küzdött tegnap a csapat...le a kalappal mindenki előtt, ez vérbeli csapatmunka volt a javából...főleg annak a tudatában, hogy bő 2 napunk volt csak felkészülni a meccsre...nálam a legjobbak Benzema és Isco voltak, de mindenki bőven beletette tudását a meccsbe...mondjuk ha helyzeteinket kihasználjuk, akár nagyobb is lehetett volna a különbség, de a lényeg a 3 pont és, hogy tapadunk a katalánokra...mondjuk elszállni sem szabad, de nagyon jó az irány ami felé a csapat és Carlo halad...idén is nagy tetteket hajthatunk végre, ha tartani tudjuk tavasszal is ezt a formát...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalam a legnagyobb pozitivum (inkabb ketto) hogy a jatekosok szinte rendre nyertek a parharcokat, nem ismertek elveszett labdat vagy lehetetlen szituaciot, szamtalan remek mentest lattunk hatul illetve elcsent labdat elol. Emellett nagyon jo volt latni hogy 1-0nal a csapat nem zavarodott meg mint ahogy az regebben jellemzo volt. Tudomasul vettek a golt, es higgadtak tudtak maradni. Tisztaban voltak vele hogy ha kovetik a tervet akkor meg fogjak forditani mert ismerik a tudasukat es biznak az erejukben. Ez a kepernyon keresztul is tisztan atjott, sot at is ragadt. Erdekes modon egyaltalan nem idegeskedtem Neymar goljanal, ereztem hogy erre meg jonni fog a valasz.
Ezek oriasi fegyvertenyek mert az ilyen mentalisan eros, magabiztos es kiegyensulyozott csapatok szoktak ev vegen emelgetni a trofeakat ugyhogy szerintem jogosan lehetunk bizakodoak. Mindez Ancelotti erdeme, gondolom ezt nem nagyon lehet elvitatni. Nem ugy tunik hogy ebbol az allapotbol konnyen ki lehet mozditani a sracokat, ha egy hazai Clasicon 5 perc alatt beszopott gol nem viszi padlora oket akkor nemtudom hogy minek kene tortennie...
Egyenileg mindenki jo volt, volt par kiemelkedo teljesitmeny mint peldaul Benzema aki hatalmasat focizott, de felesleges kulonosebben kiemelgetni egyeneket. Mindenki odatette magat. Szep volt. A Bayern elleni meccsek ota a legjobb meccs volt szerintem.
Meg valami ami korabban a hirek kozott szerepelt: Volt rola szo hogy Hierro elso feladata az lesz hogy Isco-t megtanitsa a vedekezes fortelyaira. Hat az utobbi par meccs alapjan ugy tunik hogy egesz jol halad a projekt.
Ezek oriasi fegyvertenyek mert az ilyen mentalisan eros, magabiztos es kiegyensulyozott csapatok szoktak ev vegen emelgetni a trofeakat ugyhogy szerintem jogosan lehetunk bizakodoak. Mindez Ancelotti erdeme, gondolom ezt nem nagyon lehet elvitatni. Nem ugy tunik hogy ebbol az allapotbol konnyen ki lehet mozditani a sracokat, ha egy hazai Clasicon 5 perc alatt beszopott gol nem viszi padlora oket akkor nemtudom hogy minek kene tortennie...
Egyenileg mindenki jo volt, volt par kiemelkedo teljesitmeny mint peldaul Benzema aki hatalmasat focizott, de felesleges kulonosebben kiemelgetni egyeneket. Mindenki odatette magat. Szep volt. A Bayern elleni meccsek ota a legjobb meccs volt szerintem.
Meg valami ami korabban a hirek kozott szerepelt: Volt rola szo hogy Hierro elso feladata az lesz hogy Isco-t megtanitsa a vedekezes fortelyaira. Hat az utobbi par meccs alapjan ugy tunik hogy egesz jol halad a projekt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szerintem pedig egyáltalán nem.morientes írta:bár Neymar góljában Carvajal is ludas volt egy kicsit.
Mivel Marcelo nem ér vissza a védelmi láncot csak 3 játékos alkotja.
Ramos megtámadja a labdást-suarez-, akit Marcelonak kellett volna. Pepe felveszi Ramos helyét, és Pepe helyét pedig Carvajal. Ezért a pálya másik fele tiszta üresen marad, Neymar nyugodtan átveheti a labdát, és onnan más nincs esélye Carvajalnak. Pepe még menthetett volna, de Messi nagyon ügyesen keresztbefutott, ezzel elterelve Modric és Pepe figyelmét.
Marcelo mozgása: A Barca támad az ő felén, neki gyorsan hátra kell futnia. Ez eddig sikerült, viszont aztán kirohan a labdásra, aki egy másik Barcással kijátsza őt.
Még James érhetett volna vissza, és átvehette volna Carvajal helyét.
Videó:http://www.youtube.com/watch?v=xZ_ulbt_Bmo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A végére meg egy 10-4 kb
Igazából első félidő után az 5:3 lett volna a reális eredmény, HA kicsivel szerencsésebb a két csapat.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött.Felidegesitesz
Mintha nekunk nem lett volna harom ziccerunk...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felidegesiteszpetiamadridista írta:azért ezt tegyük hozzá, hogy az első fél óra nagyon sovány volt. Bár az 5.-15. perc között nyomott a csapat, de utána a 11esig a Barca irányította a meccset. Kroos többször is rosszul passzolt, Isconak egy csele sem jött be, rengeteg volt az idegeskedés, a pontatlanság. És a Barca lőhetett volna még egyet...
Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
Sokat izgultak a srácok vagy nem tudom, de nagyon nem ment.
Azon az első 30 percen azért még javítani kell!!
Mintha nekunk nem lett volna harom ziccerunk...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én még tegnap este újranéztem nyugodt fejjel a meccset, de szerintem ott se volt vészes a dolog. De már élőben is jónak éreztem a csapatot, kiegyensúlyozott volt a félidő, kicsit persze mindenki ideges volt, az érzelmek kicsit eluralkodtak a csapaton, de már ott is jött Benzema két lehetősége például. Volt, hogy percekig be voltunk szorítva, utána viszont mi tettük ezt meg a barcelonával.Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
És egyébként a barca is magyarázhat a kontrákról, de sem a gólja, se a sokat emlegetett messi helyzet nem felállt védelem ellen jött, hanem gyorsan végigvitt támadásból.
De a legelején valóban nem volt jó a koncentráció, megint hamar gólt kaptunk, mint tavasszal.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azért ezt tegyük hozzá, hogy az első fél óra nagyon sovány volt. Bár az 5.-15. perc között nyomott a csapat, de utána a 11esig a Barca irányította a meccset. Kroos többször is rosszul passzolt, Isconak egy csele sem jött be, rengeteg volt az idegeskedés, a pontatlanság. És a Barca lőhetett volna még egyet...
Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
Bocs a dupláért, csak itt is a végén olvasom, hogy a Barca nincs még kész a rangadókra, 2/0. Isten ments, hogy védjem a katalánokat, de ugye mindkét rangadójuk idegenben volt, és mint tudjuk idegenben mindig sokkal nehezebb. Szóval először nézzük meg mit tudnak otthon mondjuk egy PSG vagy Atlético ellen (igaz, az majd csak januárban lesz).Realista24 írta:http://www.estihirlap.hu/sport/futball/ ... ag-diadala