Már alig várom!real_funghi írta:Készülget
Főoldalon: Átigazolási táblázat 2013 - jól néz ki, így tovább!
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 14., péntek 1:40
Már alig várom!real_funghi írta:Készülget
HozzászólásSzerző: TriplaM » 2013. június 12., szerda 14:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 9., vasárnap 21:03
sajnos nem.Az 5 legújabb hsz topikjánál nem tudjátok megoldani, hogy az ikonok ott is elsötétüljenek, ha már olvastam?
kap.tenisz topikot kap a nép?
kész.A sima mosolygós smile-t nem tudjátok átállítani, hogy ne ":-)" kelljen írni, hanem csak simán ":)" ?
HozzászólásSzerző: fiore » 2013. június 8., szombat 23:18
felhasználói vezérlőpult ->fórum beállítások -> felugró ablak új privát üzenet érkezésekor ->igenszilamer írta:Egyet értek. Sokszor napok múlva veszem észre ha kapok privit.Donát írta:Nem tudom ki hogy' van vele, de szerintem jó lenne, ha jóval feltűnőbben jelezné a rendszer a bejövő privit.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 8., szombat 23:02
Egyet értek. Sokszor napok múlva veszem észre ha kapok privit.Donát írta:Nem tudom ki hogy' van vele, de szerintem jó lenne, ha jóval feltűnőbben jelezné a rendszer a bejövő privit.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 6., csütörtök 17:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 6., csütörtök 16:48
Ebből nem lesz semmi?A sima mosolygós smile-t nem tudjátok átállítani, hogy ne ":-)" kelljen írni, hanem csak simán ":)" ?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 6., csütörtök 16:37
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 16:02
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. június 4., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 1., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 19:07
király.Csabi írta:meg lesz tartva a nyáron.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 1., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 29., szerda 8:57
Jó lehetne, de mivel nem tízen-húszan írnak a témában, ezért kezelhetetlen, még úgy is, ha páran folyamatosan ezzel foglalkoznának.pont azért lenne jó, mert egy helyen lenne minden transzfer.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 23:18
Viszont pár embernek, ha adnátok hozzá szerkesztési jogot és zárt topik lenne az úgy nem lenne vészes. Mondjuk a logika komolyabb csapataival foglalkozhatnának... Esetleg az BL riválisokkal.'shutterisland írta:pont azért lenne jó, mert egy helyen lenne minden transzfer.Realista24 írta: Szerintem nem kell, mert így is összevissza írtok/írunk (kommentáld, mágnestábla, bajnokságok, real vs barca) az átigazolásokkal kapcsolatban. Olyan meg úgysem lesz, hogy mindenki csak egy helyre ír.
viszont sajnos én sem látom azt, hogy ne szórnák szét az emberkék az ilyen hsz-eket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 28., kedd 23:00
pont azért lenne jó, mert egy helyen lenne minden transzfer.Realista24 írta:Szerintem nem kell, mert így is összevissza írtok/írunk (kommentáld, mágnestábla, bajnokságok, real vs barca) az átigazolásokkal kapcsolatban. Olyan meg úgysem lesz, hogy mindenki csak egy helyre ír.hát még egy "átigazolási piac 2013 nyár" nevű időszakos topic de jó lenne.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 28., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 9:32
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem